evimi terk etmek zorunda kaldım..

senin onayın olmadan karar alınmış
terk etmekte haklısın ömür boyu kaynana dırdırı çekilmez yaşlılıktada üstüne yıkarlar yani mutlu olamadan yaşlanırsın

Olur mu öyle şey adliye de temizlik işçisi olmazsa savcı olsun.kanun bellidir.evlilik birliğinde alınan mallar ortaktır
Seni sindirmeye çalışıyor. Hâkim ondan taraf falan olmaz.kendin için değilse bile çocuklarının hakkını al.sonra çok pişman olursun
yani alkol kullanıyor olsam bile ev kirami
Herhalde kalmaz boş evde pisliklerini kim temizleyecek yoksa..
İş başa düştü mü bak nasıl hemen kaçmış. O kadın var ya ölene kadar asalak gibi yaşayacak bak gör..
Yakında evlenirse şaşırma. Normal bir insan kendi çocuğunu para için satıp evlatlık verir mi? Adamlar sıkılıp atmışlar başlarından sürekli.

Sakın eşine acıma. Takılarının senden habersiz alınıp bankaya koyulduğunu belirt geri alma hakkın var. Ev satılır hakkın olan verilir zaten. İşin içine para girince eşim dediğin insan bile nasıl çirkefleşecek bak gör. Uğraşamam deyip anlaşmalı boşanma..

Sakın saflık edip hiç bir hakkından feragat etme. Çocukların için..

zaten şuan cebinden çıkacak olan paranın derdine düşmüş bir şekilde tavır sergiliyor.. devletin bana hak gördüğü ne varsa almak istiyorum.. inanın maddiyat meraklısı bir insan değilim varlığı da yokluğu da en üst düzeyde görüp yaşamış biriyim.. amacım insan harcamanın, dünyaya çocuk getiripte gerektiği gibi ilgilenmemenin bedelini bir şekilde eşime ödetmek.. eşini boşver bir insanın çocuklarının hatırası ile dolu olan evde yaşayabilmesi nefes alabilmesi her yiğidin harcı değildir..

kendisi çağlayan adliyesinde çalışıyor temizlik görevlisi olarak.. düzenli bir maaşı var ve evlendikten sonra kredi çekerek ev aldı.. bu evi alırken nikahta ki takıları ve benim iş yerinden aldığım tazminatimı da kullandı.. ancak boşanma söz konusu olduğunda anlaşmali boşanalim bir talepte bulunma diyor.. ben adliyede çalışıyorum hakim bana hak verir diyerek beni sindirmeye çalışıyor..
Mallesef turkiyede cok torpil oynuyo bi mudurun yapamadigini bazen o yerin caycisi yapio sen de temyize gonderirsin ins dugun cd falan atma resimleri takilar icin dugun cd temyize gonderirsin orda torpil olmaz zaten guclu bi avukat bul bence bu kadin olsun

Mallesef turkiyede cok torpil oynuyo bi mudurun yapamadigini bazen o yerin caycisi yapio sen de temyize gonderirsin ins dugun cd falan atma resimleri takilar icin dugun cd temyize gonderirsin orda torpil olmaz zaten guclu bi avukat bul bence bu kadin olsun
nikah cdsi duruyor.. nikahimiz pazar günü oldu pazartesi günü benim rızamı sormadan direk kuyumcunun yolunu tuttu.. yalan söyleyemem altınları bir ev satın almak için bozdurma çabası taşıyordu ancak ben kendisine altınları evi almamız kesinleştiği zaman bozduralim diye öneride bulundum.. 4 senelik evliyim ve evi daha 20 ay önce aldı ve alırken yine bana danışmadı.. evi aldıktan hemen sonra satmaya çalıştı satamaması için şerh koydurdum.. yaklaşık 9 ay aldığımız evde oturduk 1 hafta içinde taşınma kararı aldı ve beni İstanbul'un Kağıthane ilçesinden şişliye taşıdı.. bu taşınmanın amacı annemlere daha yakın olmamı istemeseydi çünkü benim ailem her konuda yardımcı oluyordu.. bekar ablam var, sırf bana çocukların bakımında yardımcı olabilmek için hergün 45 dakikalık yolu katedip bize geliyordu.. çocuklarımın üzerinde eşimin hiç bir emeği yok.. annem ve ablamın emeği benden bile fazladır..

Zorunda değilsin tabi ki ama sana sormadan bu kararı aldılarsa tek çözümün ayrılık gibi.
Mahkemece haklı olduğunu düşünüyorum da işte bi yuva yıkılacak bencil bir kaynana ve anneci oğlu yüzünden..
annemi yanımıza almazsam teyzelerim ve çevredeki insanlar bir annesine sahip çıkamadı derler diyor bana.. Bende karşılık olarak sokaklarda yaşarken kimse sana neden annene sahip çıkmıyorsun diye sormuyorlarmiydi diyorum.. cevap vermiyor.. esim akrabalarından hiç kimseyi arayıp sormaz ziyaretlerine gitmez.. 2 ablası var telefonla dahi arayıp hal hatır sormaz aynı şekilde ablaları da öyle.. aile bağları kopuk ama soz konusu ben olduğumda gayet sağlamlasiyor bağları. .

O değilde ben evlenicek 1 kişi bulamıyorum sizin kayınvalideniz nasıl 5. Kişiyi boşuyo ben şok ... benimle tanıştırsanız bana Biraz takdik verse takdik karşılığı benimle yaşıyabilir :)
bana da şaka gibi geliyor.. işin en komik tarafı ise kayınvalidemin bana söylediği son söz.. "doğru düzgün bir kadın olsan babanın evine gitmezdin"..

zaten şuan cebinden çıkacak olan paranın derdine düşmüş bir şekilde tavır sergiliyor.. devletin bana hak gördüğü ne varsa almak istiyorum.. inanın maddiyat meraklısı bir insan değilim varlığı da yokluğu da en üst düzeyde görüp yaşamış biriyim.. amacım insan harcamanın, dünyaya çocuk getiripte gerektiği gibi ilgilenmemenin bedelini bir şekilde eşime ödetmek.. eşini boşver bir insanın çocuklarının hatırası ile dolu olan evde yaşayabilmesi nefes alabilmesi her yiğidin harcı değildir..
Tazminat nafaka ne varsa al.
Sakin acima
Ana ogul yasasinlar birak

bana da şaka gibi geliyor.. işin en komik tarafı ise kayınvalidemin bana söylediği son söz.. "doğru düzgün bir kadın olsan babanın evine gitmezdin"..
Buna koptum işte ya :) merak ettim kayınvalideniz kaç yaşında ? 5 kişiyi nerden nasıl bulmuş o değilde eşiniz bu duruma ne diyo bana trajikomik geldi biz burda yalnızlıktan ölmek üzereyiz lütfen böyle 5 kişiyi falan bloke etmesin bizim kısmetimiz kapanıyor :))))

annemi yanımıza almazsam teyzelerim ve çevredeki insanlar bir annesine sahip çıkamadı derler diyor bana.. Bende karşılık olarak sokaklarda yaşarken kimse sana neden annene sahip çıkmıyorsun diye sormuyorlarmiydi diyorum.. cevap vermiyor.. esim akrabalarından hiç kimseyi arayıp sormaz ziyaretlerine gitmez.. 2 ablası var telefonla dahi arayıp hal hatır sormaz aynı şekilde ablaları da öyle.. aile bağları kopuk ama soz konusu ben olduğumda gayet sağlamlasiyor bağları. .

Bu hikaye bana da çok tanıdık geldi :))
Hepsi böyle canım merak etme.. Al birini vur ötekine.

Kimse kimsenin annesine bakmak zorunda değil. Annesinden kopamıyorsa oturup tursusunu kursaymis. Heleki evin hanımı olarak sizin fikrinizi dahi sormadan getiriyorsa hiç zorunluluğunuz. Ayrıca kendine ait evi varmış bakımada muhtaç değilmiş ne diye gelip huzurunuzu bozuyor. Rabbim şu kıskanç kayinvalidelerden artık illallah geldi ya.

Açıkçası anne ve babadan sadece biri varsa bunun yalnız kalmamasından yanayım ama şimdi ne desem bilemedim büyük konuşmak tehlikeli sonuçta kimin kaç evlilik yapacağını Rabbim bilir hakkınızda hayırlısı olsun...

5. Evliliğini sonlandıran birinin bir sağlık problemi olacağını sanmıyorum zaten
Belli ki alışmış keyfi evlenip ayrılmaya
Ne diyim 6. Çıkarsa kurtulursun umarım

Gecmiste size danismadan yaptigi ziynet yatirimini, bozdurmasini, yine habersiz ev almasini var ise buna benzer baska sorumsuzluklarini mahkemede sunup bunlara dayanarak tazminat alin. Bir soru, mehiriniz ne oldu? Onlari da harcadi mi?

Cocuklarin velayeti sizin. Ona suphe yok. Ayrica alkol aldigini, icince akli melekelerini kaybettigini, sizin ve cocuklarinizin ustune yurudugunu, kayinvalidenizle birlikte size ve cocuklara psikolojik siddet uyguladigini, bunlara dayanarak cocuklar icin verilecek gorus gunlerinin yatili olmamasini talep edin. Caniniz isterse yatiya gonderirsiniz.

Buraya yazarken kolay geliyor, biliyorum. Rabbim yaninizda olsun. Tez feraha kavusursunuz insallah.

Buna koptum işte ya :) merak ettim kayınvalideniz kaç yaşında ? 5 kişiyi nerden nasıl bulmuş o değilde eşiniz bu duruma ne diyo bana trajikomik geldi biz burda yalnızlıktan ölmek üzereyiz lütfen böyle 5 kişiyi falan bloke etmesin bizim kısmetimiz kapanıyor :))))
kayınvalidem 55 yaşında.. ablasının nişaninda biri kayınvalidemi kaçırmış dini nikah yapmışlar ve 2 hafta sonra kaçarak kurtulmuş.. ikinci evliliğini eşimin babası ile yapmış ve eşi siroz hastalığından vefat etmiş.. 3. eşi ile yine dini nikah ile evlenmiş.. ysni kuma gitmiş.. anlattığına göre adamın ilk eşinin çocuğu olmuyormuş ve kayınvalidem ile sırf çocuk yapabilmek için dini nikah ile evlenmiş.. 4. evliliğini gecimsizlikten dolayı bitirmiş.. şuan evli olduğu insan kendisinden büyük adam 70 küsür yaşında ve kafalarımız uyuşmuyor diyor.. ben haksızlık karşısında susan biri değilim.. bana söylenilen kötü sözlere her zaman hakaret etmeden cevap veriyorum.. eşime senin annen evlilik peşin koşarken seni ihmal etmiş annelik görevini yerine getirmemiş dediğimde eşimin cevabı "hiç bir kadın eşiyle bu şekilde konusamaz ben miyim erkek sen misin" diyebiliyor sadece..

Back
X