Evimi terk ettim :(

Ben eşime ailemden özür dileyip götüreceksin beni bu evden deidm annem elini vermedi ama. Söyledim dedim ailem evime gelmicek ler artık biz geliriz dedi bana inandım. Şimdi ben annemler geldi görmeye gidicem inşallah aksi bisey söylemez bu lafını hatirlatcam işte o zaman ona

Ablasına ne diye kurban olcakmışın kimmiş o kendilerini ne sanıyo bunlar

Boşver onu bu aileyle ve bu kafa yapısıyla kimse çekmez sen iyi gene dayanmışın
Haklısın bu konuda çünkü gerçekten çok farklilar gorgusuzler sinsiler benim ailemde bunlar yoktu ben onlarda gördüm bunları ama görmüyorum artık eşime bakıyorum Bi tek

Burdakiler boşan diyince boşanacaksın yoksa sinirleniyorlar
Biz burda iki üç paragraf yazıdan insanların bütün hayatını anladığımızı sanıyoruz. Ama mümkünmü böyle birsey. Demekki o evlilik kadının kafasında daha bitmemis. Eşiyle birlikte birşeyleri düzeltebileceğini düşünüyo, seviyo. Neyse ne.Eşine şans vermek istemiş evine dönmüş. Doğru veya yanlış, onun hayatı. Bazen konu sahiplerine o kadar yükleniyorlarki kadın bir daha yazmıyor kendi konusuna.
Halbuki çok sinirlendiysen bir daha yazmazsın olur biter. Acımasızca yargılamaya ne gerek var. Geçen birisi özelden bile hakaret mesajları atıyorlar demiş. Insanlari anlamak gerçekten mümkün değil.

keske 1.evlilikten sonra is hayatina girseydiniz

Tek söyleyeceğim şey kimseye yaşatmasın Allah bu yaşadıklarımı. Bu saatten sonra tek yapacağım şey dua etmek çünkü inanın insanoğlu her şey yapabiliyor söyleyebiliyor artık hiç şaşırmam hiçbir şeye öyle yaktılar ki canımı ben sadece bekliyorum bu halimle yaşadığım o günleri bi ben bilirim. Kimsenin de beni yavrumu düşündüğü yok bunu da biliyorum buna kendi ailemde dahil. Evime döndüğümden beri annem konuşmuyor benimle, herkes sanki ben anne babamı terketmisim gibi davranıp konuşuyor. Bunlarda zor benim için, isterdim ki bu sürecimde tek destekcim annem olsun, inşallah pişman olmazsın mutlu olursun her şeye rağmen desin ama yok anneminde tek dediği onlar bana iftira attı onlar bana iftira attı peki ya bana yapılanlar benim duyduklarım o halimle benim ruh halim buna o an üzüldü herkes, sonrasında herkes kendine yapılanı konuştu. O yüzden anladım ki tek başımayım artık cocugumlayim o gelsin inşallah her derdimi unutucam Bi nebzede olsa sizde dua edin başka bisey istemiyorum

Allah yardımcınız olsun. Ama keşke evden çıkarken anne babanızın gönlünü yapsaydınız. Gerekirse eşiniz gidip gelip defalarca özür dileseydi. Ailenizde onun pişmanlığını görüp yumuşardı zaten.

keske 1.evlilikten sonra is hayatina girseydiniz
Ayy canm calistim baya bi zaman evlilik te asla istemiyordum iste eşimi taniyana kdar sevdm kaçarak evlendm üstüne bi de.

Ay iki sinir oldm laf syledim ilk defa uyari aldm 24 saat yasak verdiler bana smdi girdim. Aslinda sinirle yazdm da oyle kötü sey de yazmamistm kurallar icinde olmuyoms işte. Nryse cok uzun zaman vermediler Allahtan

Öncelikle haddini bil
Ben genel olarak konuştum
Ama sen
hakkınizda hayırlısı olsun

Arkadaşım burda bazen sertte olsa sana yardımcı olmaya çalışıldı. Madem denildi gittin annenin evine bari şartlarını kabul ettirip öyle dön evine. Ama siz naptınız kendi annenizi kırdınız. Geri döndünüz. Ee herseye sebep olan görümcelerle görüşüyosunuz. Ama eşiniz sizin annenizle konuşmuyı. Neymiş Annenize kırılmış eşiniz. Siz onun kardeslerine kızmadınız mı ?sizi kırmadılar mı? Anneniz sizi savunurken bu duruma düştü.kadın durup dururken size gelip hadi kavga edeyim demedi. Daha da durmuş izin verecek babama gidicem falan diyosunuz. Neyin izni kendinize gelin. Anne babanızı görmek en doğal hakkınız. Diyecek çok şey varda en son olarak gidip kocalarınızın her lafını yutuyosunuz düzelecek diye bekliyosunuz ama kendi anne babanızın lafı ağır geliyo nedense. Neyse döndünüz madem artık mesafe koyun aranıza biraz da bi daha size öyle davranamasınlar

Ben anne ve babama sarılıp çıktım evden herkes biliyo benim aileme olan duskunlugumu. Eşime de dedim ki ailem bize gelip gitmicek artık o da biz gidip geliriz dedi inandım. Bugün anneme gitmek istiyorum ama tek gitmem doğru olmaz sen bana gideriz demiştin dedim ben öyle bisey demedim dedi kanım dondu yalanı karşısında ama napim ki artık ben deliriyim mi yine bağırıp cagiriyim mi o kadar yoruldum ki artık çocuğum için hiçbir şey yapmicam artik.Bende sana aynı şeyleri yasaticam dedim sadece ise gitmek için çıktım evden. Benim tek gitmeme karşı çıkmadı ama gitmicem biliyorm ki dedikodum yapılacak akşam, eve gidicem is çıkışı o da utansın belki zamanla vicdanı sızlar

Allah razı olsun tabi ama inan çok yoruldum laflardan sözlerden karnımda çocukla her şeyi yaşadım gücüm kalmadı bi yerde bitti artık. beni konuşturmadilar ki ben derdimi anlatmak istedim annem bi yerden amcam bi yerden kimse beni dinlemedi.Nolur beni dinleyin ben derdimi isteklerimi anlatayım sonra haksızsın diyin bana dedim ama annem bunlar iftira attı bize diye bağırıp çağırdı hep. Ben gittim eşime baktım Bi tek onun sözüne değer verdim kimle dese görüştüm gittim geldim 1 ay geçti sabrettim bekledim belki o gidelim der dedim ama demedi. Bende bugün söyledim gidicem diye bakalım beraber gidelim dicek mi dedim, bana annenin söyledikleri diye başladı bende dedim ki o zaman ben ger*zekaliyim herkesin yüzüne bakıyorum onca bana söylenene rağmen bende senin gibi olcam o zaman dedim gittim. Gitmicem tek ailemin yanına çünkü biliyorm ki iftiraları aticaklar yine üzerime basibosluga alışmış vs dicekler. Sabırla beklicem duayla eşimin bana zamanla hak vermesini beklicem vermezse de gidicem tek ailemi görmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…