• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi terk ettim :(

Yahu adam sizi sevmiyor bunu kabul edin.
Yolunuza bakın dicem ama sonuç belli
Geri döneceksiniz 3 güne demedi demesin kimse
Sağol söylediğin için ne kadar kalpsiz yorum bu böyle. Bende farkındayım her şeyin! Ordan söylemesi çok kolay tabi Bi yuva kurmak kadar yıkmakta zor hele ki karnımda bebeğim varken

Kayinvalide görümce kayinpeder ya ne istiyorsunuz gelinlerden! Hoş gerçi eşinde adam değilmiş seni ailesinin ayaklarının altina paspas yapmış. Adam gibi ailesinin karşısına dikilse sana kimse birşey diyemezdi. O kadar şey yaşanmış özür dilese bile kabul etmesen keşke ama hic öyle gözükmüyor. Ayrıca tanımadan etmeden hemen bebek yapmayin diyor görmüş geçirmiş kişiler. Ah ne diyim insallah affetmezsin
Çok haklısın eşim Bi dursaydı zaten yanımda kimse konusamicakti zaten affetmicem diyorum Bi gelse yalvarsa yakarsa belki diyorum sonra. Ailem bitir diyo bu çocuk böyle değişmez diyolar bende biliyorum aslında ama işte ömür boyu dul damgasiyla yaşamanın zorluklarını da biliyorum. Çok şükür ki ailem beni biliyorlar bana sahip çıktılar

Alın kızınızı gidiyor diyor siz orda kalmaya devam ediyorsunuz eşin bu tavırlarından dolayı alışmış bu rahatlığı ona sen vermişsin. Benim eşim öyle bir laf kullanmayı geç herkesin ortasında bu tartışmaları açsa - ki açamaz - ona orda iki cümle kurarım arkama bakmadan o evden giderim. Siz her şeyi çok alttan alan sessiz biri gibisiniz. Haklı olduğunda kendini ispat edene kadar uğraşıyor gibisin. Kısa ve öz konuşup dik duruşlu ve net olmalısın. Kimseye o rahatlığı hissettirmemelisin. Bu yazıda bekar kızlara şu tavsiyede bulunmak istiyorum. Çok sevseniz uzun zamandır tanısanız bile evliliğin üstünden en az 1 sene geçmeden çocuk yapmayın. Olan masum çocuklara oluyor. Ve şartlar ne kadar zor olsa da aile apartmanında oturmayı kabul etmeyin!
Çok doğru ama inan insan yaşayınca çok zor oluyormuş bende biri anlatsa senin dediğini derdim. Düşünüyorum bi kalıba sığdıramıyorum duyduklarımi farzediyorm onun ailesini istemiyorum diyelim nasıl beni rencide edebildi diyorum şeytan gorumcem her lafı dedi hatta eşime tamam bırak gitsin dediğinde ben dinle ablanı hemen dedim ama o tek kelime etmedi. Doğru yanlışı orda yapıyorum zaten kendimi ispatlamak için yirtiniyorm ama artık umrumda değil hiçbiri. Ve şunu da biliyorum o evden çıkmaz çünkü çok masraf etti ev için ve babasının bıraktığı ev o ailesini tercih etti ben yine olurda gelirse soylicem oraya adım atmam dicem bana zaman ver vs derse belki ama inan inancımda kalmadı her şeyimi aldı benden o

Zaten eşinize amcası vuracak bi aile içinde durmayın. Seviyeye bak. Keşke ailenize bağırdığı an ailenizle gitseymişsiniz. Yuvanı yıkma diyenler halt etmiş
Çok cahiller çok benim psikolojimi bozdu hepsi. Gidemedim çünkü korktum aileme bisey yaparlar diye onlar Bi sürü benim annem babam tekti.

Kendini düşünüp çekip gitmeni takdir ediyorum ama anlayamadığım tek şey şu bu forumda: daha evliliğiniz oturmadan, tadını çıkarmadan, eşinizi iyice tanıyamadan neden niçin ne sebepten nasıl çocuk yapabiliyorsunuz ya?
Ben asla düşünmüyordum öyle evliliği kurtarıcı olarak falanda düşünmedim asla çocuğu Bi seferlik Bi şeydi ve oldu zaten isyan ettim Allah affetsin ama işte en çok ona üzülüyorum zaten, şimdi bile ağlarken ondan özür diliyorum üzdüğüm için ben cahil biri değilim 4 yıl okul okudum ama işte inan bana bile uzak saçma gelecek her şeyi yaşıyorum kader çok keskin gercekten

Ayrilirken niye butun ahaliyi topluyorsunuz ki? Kocayi size onlar bulduysa tamam hak verecegim ama severek begenerek kendiniz evleniyorsunuz,ayrilirken de cumle alemi toplayip balkon konusmasi yapiyorsunuz cok manasiz. Ayriliyorsaniz ayrilirsiniz. Sova gerek yok
Şov değil ben anne ve babamı beni almaları için çağırdım. Çünkü eğer sessiz sakin gitseydim eşim arkamdan bunları dicektin yine ve ben kötü bilincektim gerçi yine bisey fark etmedi ama. Onun ailesini de kendi ablaları aramış ben onları istemiyodum yani

benim anlamadığım anlaşamıyorsanız anlaşamıyorsunuzdur tüm aile toplanıp böyle yapıyo falan demenin manası ne?

günah değil mi üstelikte hamile kadına yaa.. üstelikte kalmışsınız o evde o kadar hakarete. sonra da adam yok giderken bakmadı, yok aramadı.. arasa ne olacak haklısın aşkım mı diyecek acaba :işsiz:
Keşke öyle biri olsaydım böyle acı çekmezdim zaten beni rezil etti Biri de yeter sus demedi sen eşinle iyi ol gerekirse biz gelmeyiz demedi Allah kimseyi insan görünümlü şeytanlarla karsilastirmasin

Keşke ilk seneden hamile kalmak yasaklansa. Bu forumda aynı konuları okumaktan gına geldi kimse ders almıyor üstelik. Hep aynı ilk yıldan gebelik, aile apartmanı, aileci erkek. Bütün mesajları okumadım ama eminim korunmanıza rağmen olmuştur çocuk. Sizin boşanacağınıza inanmıyorum boşanacak insan o anda çeker gider, herkesi toplamanız hele aşırı saçma. Evliliğinizi madem iki kişilik yaşamak istediniz ki olması gereken o neden maaile toplayıp boşanıyoruz diye ilan ediyorsunuz? Muhtemelen ayrı ev şartı öne süreceksiniz, eşiniz de çocuk hatrı vs kabul edebilir. Gözden kaçırdığınız en önemli nokta şu ki sizin sorununuz ev değil eş
Ben çekip gidiyodm zaten insanları yargılamadan önce düşünün. Beni içeri aldı bırak dedim bağırınca ailemi aricam dedim bende. Onun ailesi büyükleri çağırmış ben değil. Ben o esnada bile tiyatro izlemeye mi geldiniz dedim o gülen yüzleri göreceğimi biliyodum zaten ben ağlarken benim üzüldüğüm kadar kimsenin uzulmiceni de

aynen öyle ee işte ilk günlerde bilezikleri tak kaynana görümce kısır partisi yap zaman geçtikçe o iş öyle olmuyor malesef dediğiniz gibi kızlr yaranmak için herseye tamam diyor sonrası hüsran ilk başta zaten aynı apartmanda oturmayı kabul ettiysen evine zırt pırt gelmelerinide kabul etmiş oluyorsun sonrasında gelmesinler deme hakkında kalmamış oluyor o zaman derler ki evlenip buraya gelmeseydin ah bu yeni gelinler ah :KK20:
Ben değer verdiğim için yaptım yaranmak için değil. Eşimin anne ve babası bizim sozumuzden 3 ay önce vefat ettiler bende ona başka yere gidelim diyemedim sonuçta babasının bıraktığı bir ev vardı. Kısa ve öz ben eşime güvendim beni kimseye ezdirmez dedim. Girumcelerimle iyi oldum her zaman eşim mutlu olsun diye de hem. Ama hiçbiri kıymet bilmedi biri deseydi en azından kız bize kendini öldürüyordu diye ama nankörluk işte Rabbıme havale ediyorum hepsini

Merhabalar, 9 aylık evli 5 aylık hamile bir kadınım. Severek evlendik zorluklarla fakat kıymet bilmedi. 2 gün önce herkesi topladık bitircem dedim, inanmadı hiçbir zaman gidicegime sevgime o kadar güvendi ki. Ben benimle ilgili şikayetlerini anlatır sanırken Bi sürü iftira attı bana. Ablalariyla aynı binadayiz onlar ne dediyse onu dedi. Zaten aileme söyleme sebebimde sen ablamların ayaklarinin altına kurban ol demesiydi ailemi aricam yeter dediğimde bile inanmadı bana. Herkesin içinde beni ayaklar altına attı bu kimseye gitmek istemiyor benim ailemden, kendi ailesi gelince döktürüyor siz gelince Bi çay koyuyo gibi iğrenç iftiralar attı ve kimse orda biz gelinimizi biliyoruz demedi yalvardım ben öyle biri miyim diye herkes sustu. Ablası gelmiş sen bizi hiç istemedin zaten dedi titredim buz gibi oldum, ben sizi zorla eve getirmiyor muydum etrafınızda döndüm dedim ama eşimden ses çıkmadı. Deli ablası kendini yerlere attı sonra eşim bağırdı annemle babama alın kızınızı gidin dedi amcası eşime vurdu falan. Annemler çıktı ben indim aşağı kadar gidemedim o an. Büyükleri gelip benle konuştular yıkma yuvani dediler durdum eşimle tek kaldık yanıma bile gelmedi gitti uyudu ama ben o lafları hazmedemedim gece boyu oturdum ağladım düşündüm ve sabah babama geldim, beni gördü hazırlanırken sormadı bisey sırtını döndü 10 dk geçti aradı açmadım arama beni yazdım. Ben bitirdim sende ailenle mutlu ol dedim biseyler yazdı falan cevap vermedim dünden beri ne aradı ne yazdı ne de geldi bitircem nankör yalancı Bi insanmış beni koruyup savunamayacak kadar acizmis, o benim en büyük hayal kırıklığım en büyük :KK43:
Dönme o adama ama bebegim icin diosan ki seni bu hamile halinle ne uzmus ne durumlara sokmus...Aklinda dönme dusuncen varsa sürüm sürüm surundur hasret birak sesine hic bir sekilde sizden haber alamasin.Zaten ondan bir cacik olmaz da iste bebek var die dönme ihtimalini cok genis cokkk sonralarini dusunerek vermelisin

Şov değil ben anne ve babamı beni almaları için çağırdım. Çünkü eğer sessiz sakin gitseydim eşim arkamdan bunları dicektin yine ve ben kötü bilincektim gerçi yine bisey fark etmedi ama. Onun ailesini de kendi ablaları aramış ben onları istemiyodum yani
Sessiz sakin gitseydiniz bunlar yasanmazdi. İnsanlar simdi arkanizdan konusacak, herkese seyretmeye boyle sovlar lazim bakin ablalari gelmis izlemis simdi guluyorlardir arkadan butun mahalleyle birlikte. Varos semtlerdeki hayat boyledir iyi bilirim,birileri kavga etsin de izleyelim hakemlik yapalim diye. Anne babaniz olmadan da gidebilirdiniz ayrica siz paket misiniz birileri gelip aliyor birakiyor falan

Eğer özür dilerse pişman oldum tek evladımız için derse gider misin bu sorudan sonra önemli bir şey dicem.

Ben çekip gidiyodm zaten insanları yargılamadan önce düşünün. Beni içeri aldı bırak dedim bağırınca ailemi aricam dedim bende. Onun ailesi büyükleri çağırmış ben değil. Ben o esnada bile tiyatro izlemeye mi geldiniz dedim o gülen yüzleri göreceğimi biliyodum zaten ben ağlarken benim üzüldüğüm kadar kimsenin uzulmiceni de

Bunları ilk konunuzda yazmalıydınız doğru anlaşılmak adına. Ben aklınızı okuyamam yazdıklarınız üzerinden yorum yapıyorum. Kendinizi eksik ifade etmişsiniz. Herkesi toplayıp bitiricem dedim yazmışsınız. Bu cümleden herkesi evinizde toplayıp biz boşanıyoruz haberiniz olsun dediğiniz anlaşılıyor.

Sizi evde zorla mı alıkoydu eşiniz, gitmenize izin vermeden? O zaman polisi arasaydınız. E madem bunca olay oldu her şeyi biliyordunuz, niye evinizde oturmaya devam ettiniz. Çağırdığınız ailenizle gitseydiniz ya

Ne küçük düşürücü. Sizin evliliğiniz sülaleboy galiba o kadar insan tarafından sorguya çekilmişsiniz.

Sülaleye ben öyle değilim diye yalvarmışsınız ama alın gidin kızınızı denince giden anne babanızın peşinden kalkıp gidememişsiniz. Yazık o anne babanıza. Onları düşürdüğünüz duruma çok üzüldüm. Sonradan değil o an gitmeliydiniz. Olaya bakın yahu, teşbihte hata olmazmış; çayın yanında ne yaptığınıza kadar eleştirildiğiniz ilkel bir kabile toplantısı gibi. Siz de hala açıklama yapıyorsunuz 🤦🏼‍♀️

Özür dilerim ama kendi değerinizi kendiniz belirlemiş, yapılan her şeyi haketmişsiniz.
Biraz fazla sert olmamış mı. Karşımızda hamile bir kadın derdini yazmış. Bence bu durumu kimse kadın vs erkek haketmez. Belli ki hamile olduğu için kararsız kalmış. Veya başka bir şey her neyse. Hakettiğini düşünmüyorum. Allah yardımcın olsun

o eve donmek icin 10 kez dusunmek lazim ..evet belki esine sans verebilirsin hamilelikten dolayi ama akrabalarin oldugu binaya degill 🤐yoksa sikintilarr devam eder..ayrica annenize babaniza yazik uzuldumm lutfen aklinizin ,mantiginizin ,yureginizin ,duygularinizin ortak noktada bulusmadigi hic bir evliligi yurutmeyin..

Biraz fazla sert olmamış mı. Karşımızda hamile bir kadın derdini yazmış. Bence bu durumu kimse kadın vs erkek haketmez. Belli ki hamile olduğu için kararsız kalmış. Veya başka bir şey her neyse. Hakettiğini düşünmüyorum. Allah yardımcın olsun

Amacım hamile bir kadını üzmek değil. Tabii ki kimse böyle bir duruma düşmesin dilerim. Ancak konu sahibi kendini ailesi gelince çayın yanına daha çok şey hazırlayıp, eşinin ailesine öyle yapmadığı iddia edildiğinde dahi bu büyük bir iftira; öyle bir şey olmadı diye kendini savunuyor. Kendini "ayaklarına kurban ol" denen kişilere kanıtlamanın peşinde ve onlara yalvardığını kendi ağzıyla söylüyor. Bu kendine kötülük etmek değil de nedir?

Kendine değer vermeyene kimse değer vermez bence. Anne babalarımız bizi birilerinin ayaklarına kurban olalım diye yetiştirmedi. Konu sahibi gelin beni alın diye çağırdığı anne babayla bile ilk etapta korkusundan gidemiyor. Siz düşünün, anne olarak mutsuzum anne gel beni al diyen evladınızı almaya gidiyorsunuz, bir sürü olay çıkıyor ve o evlat sizinle gelmiyor; üzülmez miydiniz? Eş ailesine yalvaran konu sahibimiz kendi arkasında duran anne babaya herkesin içinde saygısızlık etmiş oluyor.

Bebek var diye gidememe durumu maddi imkansızlık yaşayan; anne babası da destek olmayan kişiler için belki anlaşılabilir olabilir (bence yine de o bebeği daha sağlıklı bir ortamda yetiştirmek için işe girilmeli durum bir şekilde düzeltilmelidir) ama konu sahibinin ailesi de arkasında. Bebek kararı çok zor alınması gereken bir karar. Dünyanın binbir türlü hali var; konu sahibinin eşi ölebilirdi de. Her zaman "bu çocuğa yalnız da bakabilir miyim?" Diye düşünerek karar alınmalı bence. Kaldı ki bu kadar cümbür cemaat yaşanan bir evlilikte her şey yolunda olsaydı da zorluk çıkardı.

İlişki iki kişiliktir, öyle yaşanmalıdır diye düşünüyorum. 😊

Herkeste niye bebek yaptın demiş olmuş bitmiş yarasına neden tuz basıyorsunuz . Ablalarıyla görüşmemek ve uzağa taşınmak kaydıyla kabul et dönmeyi bir iki gün bekle baktın ses yok koşa koşa boşanma dilekçesi gönder evine ciddiyetini anlasın hatta yasak değilse boşanma dilekçesini fotoğrafını cek ve whatsapp durumda paylaş "ohhh be kurban kesicem keyfime yok diyecek"yaz paylaş 🤣 böyle ağlak aciz durma onlar ertesi gün gezmeye gitmiş utanmadan, biraz dik duruşlu kararlı ve kurtulacağım mutluyum pozları ver

Son düzenleyen: Moderatör:
Amacım hamile bir kadını üzmek değil. Tabii ki kimse böyle bir duruma düşmesin dilerim. Ancak konu sahibi kendini ailesi gelince çayın yanına daha çok şey hazırlayıp, eşinin ailesine öyle yapmadığı iddia edildiğinde dahi bu büyük bir iftira; öyle bir şey olmadı diye kendini savunuyor. Kendini "ayaklarına kurban ol" denen kişilere kanıtlamanın peşinde ve onlara yalvardığını kendi ağzıyla söylüyor. Bu kendine kötülük etmek değil de nedir?

Kendine değer vermeyene kimse değer vermez bence. Anne babalarımız bizi birilerinin ayaklarına kurban olalım diye yetiştirmedi. Konu sahibi gelin beni alın diye çağırdığı anne babayla bile ilk etapta korkusundan gidemiyor. Siz düşünün, anne olarak mutsuzum anne gel beni al diyen evladınızı almaya gidiyorsunuz, bir sürü olay çıkıyor ve o evlat sizinle gelmiyor; üzülmez miydiniz? Eş ailesine yalvaran konu sahibimiz kendi arkasında duran anne babaya herkesin içinde saygısızlık etmiş oluyor.

Bebek var diye gidememe durumu maddi imkansızlık yaşayan; anne babası da destek olmayan kişiler için belki anlaşılabilir olabilir (bence yine de o bebeği daha sağlıklı bir ortamda yetiştirmek için işe girilmeli durum bir şekilde düzeltilmelidir) ama konu sahibinin ailesi de arkasında. Bebek kararı çok zor alınması gereken bir karar. Dünyanın binbir türlü hali var; konu sahibinin eşi ölebilirdi de. Her zaman "bu çocuğa yalnız da bakabilir miyim?" Diye düşünerek karar alınmalı bence. Kaldı ki bu kadar cümbür cemaat yaşanan bir evlilikte her şey yolunda olsaydı da zorluk çıkardı.

İlişki iki kişiliktir, öyle yaşanmalıdır diye düşünüyorum. 😊
Haklısınız söylediklerinizde sonuna kadar. Sadece hamilelikte duygusallık vs farklı oluyor o niyetle dedim. Üzülmesin diye. Yoksa sizin sözleriniz doğru kesinlikle.

Back
X