• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi terk ettim :(

Evet savundum çünkü kendimi yalnız caresız hıssettım herkes farklı karakterdedir keşke bende hiç uğrasmasaydım cunku herkes aslında gerceklerı bılıyordu.
ben korkumdan gidemedim derken aileme bir şey yaparlar kan cıkar diye korktum onlar fazlaydı bi de doğuluyuz iki tarafta.
Çocuğa yalnız bakmak sorun değil onun için vicdan azabı şimdiden çekiyorum yarın öbür gün bana babasını sorduğunda ne derim diye bile düşünüyorum ve inan baba evi bile olsa sığamıyomuş insan o yüzden gururum mantığım arasında kaldım bekliyorum

Tabii ki gerçekleri biliyorlar. Kötü insana siz ne derseniz diyin inkar eder, nankörlük yapar. Ailenize hiç bir şey yapamazlar merak etmeyin. Böyle bir çekinceniz varsa adliyeye gittiğinizde ailenize ve kendinize koruma kararı çıkarın. Kaldı ki eşiniz zaten anne babanıza alın kızınızı götürün demişken ailenizle gitseniz kimse ne size ne de anne babanıza bir şey yapmazdı.

Bir çocuğun en büyük şansı mutlu bir annedir. Sizin mutlu olmadığınız, sürekli kavga edilen, herkesin karıştığı bir ortamda çocuk büyütmek daha zor olacaktır. Affedeceksiniz gibi görünüyor. Affetseniz aileniz size küser mi? En azından yuvanızdaki kararları kendi başınıza alacağınıza, bu kadar dip dibe olmadan huzurlu yaşayacağınıza söz vermeden dönmeyin .Madem gittiniz bir işe yarasın bari. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.

Hamileymişsin, Allah yardımcın olsun ne olucağını bilemeyiz ama eşin pişman olup senden özür dilerse be eğer ki barışmaya kalkarsan seni ikna falan ederlerse,

Aslaa o evde oturmam deyin lütfen iki aileye uzak ortak mesafeli başka bi eve tanışırsan kabul ederim de barışmayı.
Allah razı olsun gercekten insanın basına gelince cok zormus cok. Ama o konuda umudum yok gibi çünkü anne ve babası vefat edeli 2 yıl olcak sanmıyorum ki onları bırakıp baska yere gidelim kendini oranın büyüğü yerine koymuş kaynımda alt katımıza tasıncak evlenince o kıza da ayrı üzülüyorum o da ayrı bi konu zaten

Tabii ki gerçekleri biliyorlar. Kötü insana siz ne derseniz diyin inkar eder, nankörlük yapar. Ailenize hiç bir şey yapamazlar merak etmeyin. Böyle bir çekinceniz varsa adliyeye gittiğinizde ailenize ve kendinize koruma kararı çıkarın. Kaldı ki eşiniz zaten anne babanıza alın kızınızı götürün demişken ailenizle gitseniz kimse ne size ne de anne babanıza bir şey yapmazdı.

Bir çocuğun en büyük şansı mutlu bir annedir. Sizin mutlu olmadığınız, sürekli kavga edilen, herkesin karıştığı bir ortamda çocuk büyütmek daha zor olacaktır. Affedeceksiniz gibi görünüyor. Affetseniz aileniz size küser mi? En azından yuvanızdaki kararları kendi başınıza alacağınıza, bu kadar dip dibe olmadan huzurlu yaşayacağınıza söz vermeden dönmeyin .madem gittiniz bir işe yarasın bari. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
Evet cok haklısın cok nankörler ben daha önce böyle insanlarla karsılasmadıgım için delircem sandım ne yapacagımı sasırdım zaten.
Bebeğim olmasaydı coktan gitmiştim adliyeye beni durduran o zaten. Annem beni ayrı yoruyo zaten benim kaldığım gece beni arayıp nasılsın diye sordu sonra sen ne kadar gurursuzsun, sen orda kal seninle de konusmıcam artık vs demeye basladı o sozlerı de hazmedemedım aslında bi yandan. Az önce bile konusurken ya bizi evden kovdu o sen bi de onu mu bekliyosun diyo haklı evet ama annem ilerisini düşünmüyor benim ne hissettiğimi .Yani kaldım öyle caresizce sonucta yüzüme vuruluyor bak gelmedi de sevmiyo işte vs lafları duymak ayrı bi dert o da :110:

Allah razı olsun gercekten insanın basına gelince cok zormus cok. Ama o konuda umudum yok gibi çünkü anne ve babası vefat edeli 2 yıl olcak sanmıyorum ki onları bırakıp baska yere gidelim kendini oranın büyüğü yerine koymuş kaynımda alt katımıza tasıncak evlenince o kıza da ayrı üzülüyorum o da ayrı bi konu zaten

Kabul etmezse dönmeyin, hiç belli olmaz uzaktan da büyüklüğü yapabilir başka erkek kardeşi de varmış aynı bina da daha iyi işte o göz kulak olur diyin aklın kalmaz.

Ama diretin lütfen hemen yelkenleri suya indirmeyin çünkü kız kardeşine ses çıkaramayan erkekler kolay kolay değişmiyor.
İki görümcede bende var onlar da bana demediğini bırakmadı eşim de sessis kaldı hep ben şu anda annesi dahil kimse ile görüşmüyorum boşanmanın eşiğine geldim gözüm görmedi çünkü ciddiydim ben oda kabul etti mecbur. Kendisi görüşüyor sadece.

Sizde hamilesiniz kabul edebilir ama akıllı olun iki güzel söze kanmayın.

Bu arada benim annem yok, anneniz çok haklı tebrik ederim kendisini, annenizi dinleyin.

Evet cok haklısın cok nankörler ben daha önce böyle insanlarla karsılasmadıgım için delircem sandım ne yapacagımı sasırdım zaten.
Bebeğim olmasaydı coktan gitmiştim adliyeye beni durduran o zaten. Annem beni ayrı yoruyo zaten benim kaldığım gece beni arayıp nasılsın diye sordu sonra sen ne kadar gurursuzsun, sen orda kal seninle de konusmıcam artık vs demeye basladı o sozlerı de hazmedemedım aslında bi yandan. Az önce bile konusurken ya bizi evden kovdu o sen bi de onu mu bekliyosun diyo haklı evet ama annem ilerisini düşünmüyor benim ne hissettiğimi .Yani kaldım öyle caresizce sonucta yüzüme vuruluyor bak gelmedi de sevmiyo işte vs lafları duymak ayrı bi dert o da :110:

Aslına bakarsanız annenizi anlıyorum ben. Sizin de evladınız olacak ona böyle yapsalar aynı şekilde davranırdınız. O sadece sizin iyi olmanızı istiyor. İstisnalar dışında her anne evladını düşünür. Siz eşinizi seviyorsunuz belli ama sevgi asla böyle yıpratıcı bir şey değil. Keşke sizin onu sevdiğiniz kadar sevip değer bilse eşiniz :KK43:

aynen işte eşimin tek güzel kelimesini bekledim ama yok, görümcelerle bir olmustu sanki beni yermek için. su an calısıyorum zaten muhasebeciyim kendime ve aileme güveniyorum hatta daha güzel yetişir biliyorum ama ilerisi için psikolojisini dusundukce ıcım parcalanıyo sonucta onun bi sucu yoktu ki bizim keyfimizden varoldu o masum bebeğimin hissetceklerinden kendimi suçlama fikri bitiriyo beni :KK43:
Benim annem de ben 6 aylık bebekken şiddet gördüğü için boşanmış. Yıllarca hep hata mı yaptım çocuğumu babasız bıraktım diyip durmuş kendi kendine (ki ben anneannem ve dedemle çok mutlu büyüdüm).En son annem kanser oldu.
Bunu anlatıorum kendinize gelin die.Çocuk babasız kalmasın die mutsuz bir hayat sürülmez.Boşancaksanız annem gibi kafaya takıp hasta olmayın lütfen.Psikolojik yardım alın.Hakkınızda hayırlısı olsun

Aslına bakarsanız annenizi anlıyorum ben. Sizin de evladınız olacak ona böyle yapsalar aynı şekilde davranırdınız. O sadece sizin iyi olmanızı istiyor. İstisnalar dışında her anne evladını düşünür. Siz eşinizi seviyorsunuz belli ama sevgi asla böyle yıpratıcı bir şey değil. Keşke sizin onu sevdiğiniz kadar sevip değer bilse eşiniz :KK43:
evet annemi asla suçlu görmüyorum onlar anneme bu yuvayı sen yıktın dediler ordayken, annem delirdi ben naptım diye. Anlamıyolar sunu o bir anne ben bile daha simdiden bebegımı nasıl korurum diye dusunuyorum annemi tahmin edemiyorum yani. Anenm beni o halde görünce delirdi resmen kabul edemedi ben ona kıyamazken siz kızımı delirtmişsiniz dedi ama tabi vicdan yoksunları oldukları için..

Tam yuva yıkmalık bir evlilik
Özür de dilese dönme! lütfen dönme ! Bir kadının onuru bu kadar ayaklar altına alınmaz Hiçbir Özür beni böyle bir adamla aynı yatağa sokamaz Boşa gitsin ve hiç bir de tereddütün olmasın evliliğin 1. Yılında böyle olan adamın 5. Yılındakihalini senin hayal gücüne bırakıyorum hiç değil gençliğini kurtar

Tam yuva yıkmalık bir evlilik
Özür de dilese dönme! lütfen dönme ! Bir kadının onuru bu kadar ayaklar altına alınmaz Hiçbir Özür beni böyle bir adamla aynı yatağa sokamaz Boşa gitsin ve hiç bir de tereddütün olmasın evliliğin 1. Yılında böyle olan adamın 5. Yılındakihalini senin hayal gücüne bırakıyorum hiç değil gençliğini kurtar
İşte bunu benim kendi aile tarafım dışında kimse anlamıyor aslında anliyorlarda kimsenin işine gelmiyor. Rabbim kimsenin yuvasını bu şekle getirmesin gerçekten

Yanlis anlamayin ama ben böyle kaypak karisinin arkasinda duramayan bir adamin koynuna bir daha asla giremezdim içim almazdı.
Hayir çok haklısın bende böyle düşünüyorum ama işte bende kaldım öyle inan gözyaşım bile gelmiyor artik donuklastim artik

İşte kilit nokta burası, onca şeyden sonra bile eşiniz af dilese hemen yelkenleri suya indirecek olmanız
Karnımda çocukla sığamıyorum hiçbir yere ilerisini düşününce daha da zor geliyor çok zor durumdayım gerçekten Bi yandan bitir gitsin ben bi daha o çocuğu görmek istemiyorum diyen bir anne Bi yandan kızım kendi biliyo her şeyi o karar versin diyen bir baba bir yandan gururuma yediremeyip gitmek istemeyen ama bir yandan da gelse yalvarsa çocuğum için göz yumacagim bir ben

Karnımda çocukla sığamıyorum hiçbir yere ilerisini düşününce daha da zor geliyor çok zor durumdayım gerçekten Bi yandan bitir gitsin ben bi daha o çocuğu görmek istemiyorum diyen bir anne Bi yandan kızım kendi biliyo her şeyi o karar versin diyen bir baba bir yandan gururuma yediremeyip gitmek istemeyen ama bir yandan da gelse yalvarsa çocuğum için göz yumacagim bir ben

Anlıyorum, durumunuz gerçekten zor. Siz şu an kendinizi düşünün. Çocuğunuzu değil. Siz iyi olun ki çocuğunuz da iyi olsun. Sizin sorununuz ev değil eş. Eşiniz başka bir ülkeye gitseniz de aynı adam

evet annemi asla suçlu görmüyorum onlar anneme bu yuvayı sen yıktın dediler ordayken, annem delirdi ben naptım diye. Anlamıyolar sunu o bir anne ben bile daha simdiden bebegımı nasıl korurum diye dusunuyorum annemi tahmin edemiyorum yani. Anenm beni o halde görünce delirdi resmen kabul edemedi ben ona kıyamazken siz kızımı delirtmişsiniz dedi ama tabi vicdan yoksunları oldukları için..

Aradı mi msj attı mi ?
Gelişmeleri merak ediyoruz

Aradı mi msj attı mi ?
Gelişmeleri merak ediyoruz
Dün annemle tartıştık ,ben dedim ki annemlere ben onu beklicem bi süre yalvarsın yakarsın cocuk için dönerim belki annem birsürü laf söyledi sen gurursuzsun vs. bu hayatın ileriside var dedim anneme.bende biliyorum her şeyi bana denilenleri ikidebir hatırlatmana gerek yok falan dedim kalktım ağlayarak zaten içim acıyo bi de herkes gerceklerı yuzume vurunca canım daha da yanıyo. Bende o sinirle kalktım mesaj attım eşime esyalarımı torbaya koyup kapıya bırak aldırcam ben diye.bitiriyosun yani her şeyi dedi cevap vermeden bilezikler de sende yuzugude gondercem vs dedim gel kendin al dedi sonra arıcam ac teli dedi 10 kere aradı acmadım sonra actım ama içim o kadar yanmış ki bagırdım cagırdım ıcımı doktum ben sana guvenmıstım dedim delirttin sen beni dedim. Ben senin aileni istemedim mi sen öyle söyledin dedim öyle değil mi diyince bende film koptu Allah belanı versın senın diyip kapattım.Mesaj attı seninle konuşulmuyor diye evet çünkü aklım yerinde değil sayenizde öfkeden başka bir duygu bırakmadın bende sen dedim kaldı öyle

Back
X