- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Umuthepvar_
Evet savundum çünkü kendimi yalnız caresız hıssettım herkes farklı karakterdedir keşke bende hiç uğrasmasaydım cunku herkes aslında gerceklerı bılıyordu.
ben korkumdan gidemedim derken aileme bir şey yaparlar kan cıkar diye korktum onlar fazlaydı bi de doğuluyuz iki tarafta.
Çocuğa yalnız bakmak sorun değil onun için vicdan azabı şimdiden çekiyorum yarın öbür gün bana babasını sorduğunda ne derim diye bile düşünüyorum ve inan baba evi bile olsa sığamıyomuş insan o yüzden gururum mantığım arasında kaldım bekliyorum
Tabii ki gerçekleri biliyorlar. Kötü insana siz ne derseniz diyin inkar eder, nankörlük yapar. Ailenize hiç bir şey yapamazlar merak etmeyin. Böyle bir çekinceniz varsa adliyeye gittiğinizde ailenize ve kendinize koruma kararı çıkarın. Kaldı ki eşiniz zaten anne babanıza alın kızınızı götürün demişken ailenizle gitseniz kimse ne size ne de anne babanıza bir şey yapmazdı.
Bir çocuğun en büyük şansı mutlu bir annedir. Sizin mutlu olmadığınız, sürekli kavga edilen, herkesin karıştığı bir ortamda çocuk büyütmek daha zor olacaktır. Affedeceksiniz gibi görünüyor. Affetseniz aileniz size küser mi? En azından yuvanızdaki kararları kendi başınıza alacağınıza, bu kadar dip dibe olmadan huzurlu yaşayacağınıza söz vermeden dönmeyin .Madem gittiniz bir işe yarasın bari. Hakkınızda hayırlısını diliyorum.