• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimi terk ettim :(

Olan olmuş, sen babana git
Sana huzur lazım çünkü hamilesin,
Aile apartmanın huzurlu olmak çok zor, çoğu erkek aile ile eşi arasındaki dengeyi kuracak kadar olgun değil, çoğu hanımını depresyona sürüklüyor, sizinde olaylar bu şekilde gelişmiş, birde görümce varsa, yandı keten helva:mad:
Eşinde oturup düşünsün bakim, gelecek bebeği babasız büyütmeye değer mi, sırf ailesinden dolayı, belki aklını başına alır, gelir senden ve ailenden özür diler barışırsınız,
Sabırlı olun beslenmenize özen gösterin
Büyük ihtimal barışırsınız, bebeğin hatırına:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Olan olmuş, sen babana git
Sana huzur lazım çünkü hamilesin,
Aile apartmanın huzurlu olmak çok zor, çoğu erkek aile ile eşi arasındaki dengeyi kuracak kadar olgun değil, çoğu hanımını depresyona sürüklüyor, sizinde olaylar bu şekilde gelişmiş, birde görümce varsa, yandı keten helva:mad:
Eşinde oturup düşünsün bakim, gelecek bebeği babasız büyütmeye değer mi, sırf ailesinden dolayı, belki aklını başına alır, gelir senden ve ailenden özür diler barışırsınız,
Sabırlı olun beslenmenize özen gösterin
Büyük ihtimal barışırsınız, bebeğin hatırına:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Güzel dilekleriniz için teşekkürler yuvama döndüm zaten. Haklısınız erkekler gerçekten olgunluk gösteremiyor bu konuda genelleme yapmak doğru değil belki ama çoğunluk böyle. Çevremden duyduğum bazı çiftlerde böyleymiş çoğu en az 2 yıl gerekli ve çocuk olunca erkek gerçekten değişiyo aile kavramını anliyo diyolar inşallah bizde de böyle olur

Şimdi olan annenize mi oldu yani. Kadın evladına sahip cıkıp, arkasında oldu diye eşimiz annenizle görüşmüyor,ama siz görümcelerle görüşüyorsunuz. aileleri topladıgınız an son an olmalı, ordan da daha dönülmemeli.ben de eşimden ayrıldım, eski eş olacak edepsiz her kavgada ailesini topladı basıma, hepsinde ama, her seferinde gözümde iyice küçüldü. Aileme diyemedim çoğunda, dediklerimde de bilin böyle bişiy var sizi ararlarsa diye söylüyorum, ama siz karısmayın,üzülmeyin,hallolur dedim. 3 kuruşluk insanlar için ailemin üzülmesine kıyamadım. En son bosanmaya da karar verdiğimde kimsenin haberi yokken aldım cantamı cıktım, sonra aileme söyledim. Demem o ki Bidaha aileleri karıstırmayın, kocaman insanlarsınız, sokma akılla akıl mı olur, annenin babanın demesiyle iyi Bi eş olamaz ki kimse. insanların karakteri değişmez.
Bu konuda haklısınız ailemi karıştırdığım için çok pişmanım ama öyle olmasaydı da bunlar beni ezecekti hep nasıl olsa kimseye bisey demiyo diye. Söyledim iyi mi oldu hayır ama inan bitirerek gittim ben eşimin israrlari en azından o insanların içinde pes etmeyisi Bi direm umut oldu bana. Benim için çok zor bir karardı gerçekten ailem ve bana yasatilanlari asla unutmicam ama Allah'a sığındım ben, eşimin ailesinin guleryuzunun zerre değeri yok bende çünkü anladım ki nankör iftiracı insanlar onlar ama bende huzurum için umursamaz olmayı deniyorum artık

Bu sıkıntınız,evlenir evlenmez çocuk düşünen çiftlere ders olsun..
Sizi bilmiyorum ,isteyerek veya istemeyerek hamile kaldınız,benim lafım düşünenlere..
Önce birbirini çok iyi tanımalı çiftler,önce çift olmayı sonra anne-baba olmayı başarmalılar..
Her çocuk mutlu bir ailede büyümeyi hak eder..
Allah yardımcınız olsun sizin de..
Çok doğru çünkü olan çocuğa oluyo benim o süreçte yaşadığım her şeyi o da benimle yaşadı o yüzden vicdan azabı çektim çok ama şimdi iyi ki var diyorum o bana çok güç veriyor bilmiyorm sebebini ama sanki bana gönderilen Bi mucize gibi gelcek

Yalnız aileme gideyim mi dicem ama aksi bir şey söylerse ben de onun ailesine gitmeyeceğim diyor 😪 ben aileme gitmek için kimseden izin almam, gideceğim der giderim demiyor da. Bulduğu çözüm bu. Sonra da adam vay sen benim Kraliçe ablalarımla nasıl görüşmezsin deyip eski haline dönecek
Ona değer verdiğimi sözüne değer verdiğimi hissetsin diye emrivaki yapmadan uysal şekilde yaklaşcam demek istiyorum. Çünkü önceden öyleydim dediğimi yapıyordum ve huzurum kalmıyordu bu taktikle mutluluğum bozulmuyor en azından. Zannetmiyorum ki aksini desin bana çünkü benim onun ailesinin yüzüne sırf onun için baktığımı adı gibi biliyo kendi söyledi bana onlardan nefret ediyorsun biliyorm dedi bu yeter bana

Bu sıkıntınız,evlenir evlenmez çocuk düşünen çiftlere ders olsun..
Sizi bilmiyorum ,isteyerek veya istemeyerek hamile kaldınız,benim lafım düşünenlere..
Önce birbirini çok iyi tanımalı çiftler,önce çift olmayı sonra anne-baba olmayı başarmalılar..
Her çocuk mutlu bir ailede büyümeyi hak eder..
Allah yardımcınız olsun sizin de..

Ben de ilk etapta sadece buraya odaklanıyorum.. 20 yaşında 3 aylık evli pat doğuruyor. Sonra sorunlar sıkıntılar. Yani gerçekten o bebelere öyle yazik ki ne yazık.

Güzel dilekleriniz için teşekkürler yuvama döndüm zaten. Haklısınız erkekler gerçekten olgunluk gösteremiyor bu konuda genelleme yapmak doğru değil belki ama çoğunluk böyle. Çevremden duyduğum bazı çiftlerde böyleymiş çoğu en az 2 yıl gerekli ve çocuk olunca erkek gerçekten değişiyo aile kavramını anliyo diyolar inşallah bizde de böyle olur
Size bu tesellileri veren insanlara gülüyorum sadece. Bu forumda 7 yıldır varım. Çocuğu olunca kendi ailesinden vazgeçeni görmedim. Kimi Adam çocuğuna vermediği değeri yeğenine veriyor, kimisi annem daha iyi bakar diye konuyu açan kişinin annelik haklarını ezdikçe eziyor. Hatta daha bu hafta 2-3 konu okudum eşim çocuktan önce çok iyiydi ama şimdi çok kötü değişti diyen.neyse siz bildiğinizi okuyacaksınız belli. İkinci çocuğu yapmayın bari. Biriyle baba evine dönmek zor olur ikisi ile daha zor.
Ayrıca diğer mesajınızda demişsiniz yA uysal olacağım diye. Ablalarımın ayaklarının altına kurban ol diyen adama da ancak uysal yaklaşılır haklsınız. Siz böyle yapınca vaaay ne kadar güzel de yola geldi deyip verecek coşkuyu da neyse. Ne diyelim?

Size bu tesellileri veren insanlara gülüyorum sadece. Bu forumda 7 yıldır varım. Çocuğu olunca kendi ailesinden vazgeçeni görmedim. Kimi Adam çocuğuna vermediği değeri yeğenine veriyor, kimisi annem daha iyi bakar diye konuyu açan kişinin annelik haklarını ezdikçe eziyor. Hatta daha bu hafta 2-3 konu okudum eşim çocuktan önce çok iyiydi ama şimdi çok kötü değişti diyen.neyse siz bildiğinizi okuyacaksınız belli. İkinci çocuğu yapmayın bari. Biriyle baba evine dönmek zor olur ikisi ile daha zor.
Ayrıca diğer mesajınızda demişsiniz yA uysal olacağım diye. Ablalarımın ayaklarının altına kurban ol diyen adama da ancak uysal yaklaşılır haklsınız. Siz böyle yapınca vaaay ne kadar güzel de yola geldi deyip verecek coşkuyu da neyse. Ne diyelim?
Napim bu durumda, nasıl rahatça konuşuyorsunuz. Ne hayallerle evlendim 25 yaşıma kadar okudum çalıştım kendi ayaklarımın üstünde durdum ve günün birinde sevip sevildiğim Bi insanla evlenmenin hayalini kurdum. Deselerdi ki bunları yasicaksin asla inanmazdim ama her şey bizim için var benimde sınavım bu oldu. Evime döndüm şimdi de eşime zıt mi gidiyim öyle mi mutlu olucam napim? Genç bir kadınım hep sevildim çevrem tarafından iyi niyetliyim ben ister miydim bunları yaşamak? Şunu unutmayın her an her şey gelebilir başımıza keşke bilsek Bi sonraki adımın bize neler getireceğini ama bilmiyorz malesef. Benim işim eşim ve çocuğumla onun dışında kimse umrumda değil bunun herkes farkında zaten. Kimse bilmesin Allah yeter bana en azından başımı yastığa rahat koyup yatabiliyorum. Annem içinde onu ne kadar sevip değer verdiğimi biliyo kırgınlığı içinde elimden geleni yapicam zaten

Çocuk olunca değişir demek hiç yakışmıyor..
Gerçekten saçma bir düşünce. Çocuk için değişen adam zaten olmasın hiç daha iyi. Sizi sevdigi icin degismeli. Size değer verdiği için

Çocuk olunca değişir demek hiç yakışmıyor..
Gerçekten saçma bir düşünce. Çocuk için değişen adam zaten olmasın hiç daha iyi. Sizi sevdigi icin degismeli. Size değer verdiği için
Ya değişiyo derken aile bilincine daha iyi varır diye dusunuyorm aynı şey benim içinde gecerli

Siz okudum dediniz çalışiyor musunuz? İs hayatı aslinda uzaklaştırır. Mesela ben bir an önce işe girsem kv yi görümceyi kim takar diyorum 😁
Evet çalışıyorum şu an da. Aynen öyle düşünüyorum bende uzak kalıyorum en azından ama işte bundan 2 ay sonra evde olcam artık bu yüzden üzgünüm. Zaten Bi gorumcemin eşime attığı mesajları gördüm benim çalışmamla alakalı kanım dondu. Son zamanlarda eşim benim çalışmama da laf etmeye başlamıştı sebebi buymuş demek. Amann herkese inat ayaklarımın üstündeyim catlasinlar :)

Evet çalışıyorum şu an da. Aynen öyle düşünüyorum bende uzak kalıyorum en azından ama işte bundan 2 ay sonra evde olcam artık bu yüzden üzgünüm. Zaten Bi gorumcemin eşime attığı mesajları gördüm benim çalışmamla alakalı kanım dondu. Son zamanlarda eşim benim çalışmama da laf etmeye başlamıştı sebebi buymuş demek. Amann herkese inat ayaklarımın üstündeyim catlasinlar :)

Onu cekemiyorlardır zaten . Ne mesaj atmış görümce.? 😀 ay benimki de öyle ya görümce çalışıcam diye ödü kopuyor. Ki ben daha çalışmıyorum.

Onu cekemiyorlardır zaten . Ne mesaj atmış görümce.? 😀 ay benimki de öyle ya görümce çalışıcam diye ödü kopuyor. Ki ben daha çalışmıyorum.
Sorma hiç neler yazmış neler eşimi doldurmuş resmen. Allah'a havale ediyorum onu, benim yerime başkası olsaydı yüzüne bakmazdı onun ama işte öyle yaparakta onu adam yerine koymanın Bi anlamı yok gülüp geçiyorum o yuzden

Benimkinin de şeytan bir nenesi var. Neneme kurban ol demişti. İnsanın o kişiyi sevesi varsa da nefret ediyor o laftan sonra. Kocalar aslında ailesini sevip sevmeyecegimizi belirleyen kişiler. Buna inanın aile ne kadar kötü olursa olsun kocanız arkanızdaysa sizi savunuyorsa idare edersiniz. Ama kocanız kimin hakkında sizi üzdüyse kiminle ilgili sizi kıyasladıysa ondan nefret edersiniz net.

Merhabalar, 9 aylık evli 5 aylık hamile bir kadınım. Severek evlendik zorluklarla fakat kıymet bilmedi. 2 gün önce herkesi topladık bitircem dedim, inanmadı hiçbir zaman gidicegime sevgime o kadar güvendi ki. Ben benimle ilgili şikayetlerini anlatır sanırken Bi sürü iftira attı bana. Ablalariyla aynı binadayiz onlar ne dediyse onu dedi. Zaten aileme söyleme sebebimde sen ablamların ayaklarinin altına kurban ol demesiydi ailemi aricam yeter dediğimde bile inanmadı bana. Herkesin içinde beni ayaklar altına attı bu kimseye gitmek istemiyor benim ailemden, kendi ailesi gelince döktürüyor siz gelince Bi çay koyuyo gibi iğrenç iftiralar attı ve kimse orda biz gelinimizi biliyoruz demedi yalvardım ben öyle biri miyim diye herkes sustu. Ablası gelmiş sen bizi hiç istemedin zaten dedi titredim buz gibi oldum, ben sizi zorla eve getirmiyor muydum etrafınızda döndüm dedim ama eşimden ses çıkmadı. Deli ablası kendini yerlere attı sonra eşim bağırdı annemle babama alın kızınızı gidin dedi amcası eşime vurdu falan. Annemler çıktı ben indim aşağı kadar gidemedim o an. Büyükleri gelip benle konuştular yıkma yuvani dediler durdum eşimle tek kaldık yanıma bile gelmedi gitti uyudu ama ben o lafları hazmedemedim gece boyu oturdum ağladım düşündüm ve sabah babama geldim, beni gördü hazırlanırken sormadı bisey sırtını döndü 10 dk geçti aradı açmadım arama beni yazdım. Ben bitirdim sende ailenle mutlu ol dedim biseyler yazdı falan cevap vermedim dünden beri ne aradı ne yazdı ne de geldi bitircem nankör yalancı Bi insanmış beni koruyup savunamayacak kadar acizmis, o benim en büyük hayal kırıklığım en büyük :(
Smdi durum ne canm ne yaptn.?
Ahhh ah bende cekiyorm da iste o kdar olmadm şükür iste kader kacamiyosn da. Birde hamile oldugun halde oyle davraniyolar sana mikroplar. Bende gorumceden baya bi cektm bi ara smdi pisman yaptiklarindan tani diyemiyo da kv ye demis oyle anladm bende. Tabi smdi kendi kv den cekiyo. Sen merak etme Allaha havale et inan kim ne yasatirsa yaşamadan ölmûyo cok gördüm hakkimi yiyenleri ve çektiklerini

Smdi durum ne canm ne yaptn.?
Ahhh ah bende cekiyorm da iste o kdar olmadm şükür iste kader kacamiyosn da. Birde hamile oldugun halde oyle davraniyolar sana mikroplar. Bende gorumceden baya bi cektm bi ara smdi pisman yaptiklarindan tani diyemiyo da kv ye demis oyle anladm bende. Tabi smdi kendi kv den cekiyo. Sen merak etme Allaha havale et inan kim ne yasatirsa yaşamadan ölmûyo cok gördüm hakkimi yiyenleri ve çektiklerini
Evime döndüm, eşimi evden kovduğum an gitseydi bitcekti zaten ama kaldı diretti bende Bi şans verdim ona da söyledim bunu ama. Gerçekten evlilik çok zor hele ki aile yakindaysa çok çok zor. Ben bu şekilde tahmin etmemiştim çünkü eşim herkese karşı sert duruyordu evlendikten sonra bisey oldu aileci oldu valla birbirlerini bilmezlerdi ben diyodum ara ablanı gelsinler yemeğe çaya vs kötü olan ben oldum onlar can ciğer oldular. Dediğin gibi Allah goruyo benim ahımı aldı onlar ilahi adalete inanıyorum. Zaten vicdan azabi duyduklarına da adım gibi eminim çünkü bana iftira attılar gözümün içine baka baka onlara verdiğim değeri gayette biliyorlardı. Bu durumda olan kim varsa içinde de size Allah yardımcısı olsun

Benimkinin de şeytan bir nenesi var. Neneme kurban ol demişti. İnsanın o kişiyi sevesi varsa da nefret ediyor o laftan sonra. Kocalar aslında ailesini sevip sevmeyecegimizi belirleyen kişiler. Buna inanın aile ne kadar kötü olursa olsun kocanız arkanızdaysa sizi savunuyorsa idare edersiniz. Ama kocanız kimin hakkında sizi üzdüyse kiminle ilgili sizi kıyasladıysa ondan nefret edersiniz net.
Aynen öyle eşim yanımda olsaydı beni Bi kere dinleseydi zaten bu konu lara gelmezdik. Ya zaten insanın eşi net olunca kimse laf demeye cesaret bile edemiyo.

Back
X