evimin resimleri

canım evinde mobilyalarında çok güzel allah güle güle oturmayı nasıp eder inş..
bi öneride bulunacağım yalnız duvar kağıtların çok hareketli çok göz yoruyolar..
özellikle imkanın varsa tek renk duvar kağıtları yaparsan odan mobilyaların daha çok öne çıkar harika görünür

canım merhaba,

sen de ben densin valla tatlım, öncelikle şunu söyleyeyim evini çoook çook çook beğendim, gerçekten zevkle neşe ile mutluluk ile döşenmiş bir ev, şirinliğin, şıklığın ve estetikliğin bir arada olduğu cesur tercihler yapılmış, kendine özgü bir tarzı olan bir ev... sen de bendensin dememin nedeni, ben de yeni evleniyorum inşallah allah kısmet ederse bu hafta sonu düğünüm var,:) evimizi dizdik çok şükür, senin gibi cesur denebilecek renklerle döşedim evmi, mobilyalarım kendi halinde gayet mütevazı ama, duvar renklerim için aynı şey söylenemez, cesaret isteyen renkler, ama ben de senin gibi kendimde o yüreği gördüm ve bir an bile düşünmedim, uygularken, yapmadan, yapım aşamasında ve aptıktan sonra bir çok eleştiri aldım, ama aynı zamanda övgü de almadım değil, çok beğenenlerin sayısıda küçümsenemez, ama ben bunu tarzı benim gibi olan, dekorasyon işinden az çok anlayan insanların bu durumu yadırgamadığını düşünüyorum, beğenmeyen arkadaşlar yanlış anlamasın tabiki herkesin bir dekorasyon tarzı vardır bu da kaçınılmaz bir gerçek, bir kere salonun daki fuşya renginin uyumsuz olduğunu söyleyen arkadaşlar, dikkat edin halı zebra ve zebra ile en iyi duran renk fuşya ve kırmızıdır.arkadaşımızda bunu göz önünde bulundurarak fuşyayı kullanmış duvar kağıdı olarak ve gayette modern durmuş bence:) kırmızının yoğun kullanıldığı yerler göz yormaktan çok iddalı duruyor bence o da hoşuma gitti, velhasıl, beğenmediğim bir köşesi bile olmadı evinizin, mutfak önündeki masay konumuna bayıldım, oturma odasındaki, puftan yastıklar yardımı ile minik bir koltuğa dönüşmüş köşeye bayıldım o ne kadar şirin bir kalptir öyle yaa, herşey herşey çok güzel, yakın zamanda ben de koyarım inşallah fotoğraflarımı paslaşırız canım...Allah ağız tadıyla ve mutlulukla oturmayı nasip etsin, hep böyle neşeli ve cıvıl cıvıl kal, hoşçakal...:)

harikaaaaaaaaaaa evingüle güle otur
özellikle banyoya bayıldım o lavabonun ve dolabın güzelliği ne öyle süpperr

Herşey çok güzel canım zevkinin tablosunu çizmişsin ne güzel Güzel günlerde oturmak nasip etsin Rabbim güle güle oturun :119:

Güle güle oturun.

Renk seven biri olmama rağmen oldukça gözyorucu ve karışık buldum.
Bu arada siyahın,aslında bir renk olmadığını belirtmek istiyorum :)

Banyonda,klozet takımını beyaz kullanabilirsin.Klozet takımı yerine sadece beyaz paspas da olabilir.
Havlular da beyaz olursa kırmızı biraz hafiflemiş olur.

Yatakodasında da yatakörtünü beyaz yapabilirsin.
Oturma odasının duvarındaki kırmızı da çok fazla.Keşke duvarları beyaz,aksesuarları kırmızı yapmakla yetinseydin.

Yazacak çok şey var ama ilk etapta yapılabilecek küçük değişiklikler bunlar.

evinizi cok iddialı dösemissiniz.ben sahsen bu kadar renkli bi evde oturamam.kırmızı beyaz oturma odası süper mutfak da güzel yatak odasıda güzel ama salondaki duvar kagıdı beni cok yordu.renklilikten ziyade bu kadar cok zıt rengin kullanılması sanırım beni rahatsız etti.banyo falanda kötü degil ama fazla.yinede güzel eviniz cok cesur güle güle oturun.

salondaki duvar kağıdı olmamış,daha sade bir kağıt ya da düz renk olabilirdi diğer yerler mobilya vb hepsi süper.özellikle mutfaktaki sandalyeler çok hoşuma gitti:)

Zevkli misinnn zevksiz misin karar veremedim Kızma bu lafıma, kötü anlamda demiyorum :)
Çünküüü... Banyo da kırmızı-siyah ı pek sevmediğim halde, çok hoşuma gitti banyon.
Aynı şekilde oturma odan beyaz kırmızı süperrr ...
Mutfağın benim istediğim renklerden biri ve süper.
Amaaaaaaaaa.... Canım yatak odan ve salonun çok fazla göz yoruyor.
Neden ?
TV üniyen siyah beyaz ama arkasındaki duvar pespembe desenli bir duvar kağıdı.
Ve şöyle bir şey vardır ki, duvar kağıdı tv nin arkasına olmaz çünkü göz yorar.
Ve yerdeki halının deseni de göz yorucu.
Ben , duvar kağıdı var ise halıyı tek renk olması gerektiğini düşünüyorum.
Ve duvar kağıdın, mobilyalarınla uyumsuz.
Şöyle, siyah beyaz mobilyalara nasıl bir duvar kağıdı giderdi ? Beyaz-gümüş, siyah-gümüş, siyah-beyaz, siyah-beyaz-gümüş.
Ama duvar kağıdının olduğu yerde, mobilyalar ve ya koltuklar iki renkli olmamalı.
Şöyle , sallıyorum , yaşam üniten dümdüz siyah, koltukların dümdüz beyaz, yerdeki halın siyah üstüne simli ,sade simli bir halı olabilir.
Ve duvar kağıdına, masa üstü süslerine simli, gümüş şeyler ekleme hakkı doğurur ki. Çok şık olur !
Ben de salonumda, siyah-pembe-gümüş üçlüsü yapmak istiyorum ileri de çünkü :)​

Mutfağın çok şeker, kırmızı banyo da çok güzel.. Salonun da geniş.. Güle güle oturun

Önerilerim

Banyonda halın, havlun ve klozetin üzerine konan şeyle ayak havlun kırmızı olmazsa daha iyi olur canım banyo dolabın kırmızı ve onun kırmızılığı yetiyor..:)

Yatak odanda yatak örtün beyaz olsa daha iyi olur çünkü yatak başlığın siyah, duvar kağıtların siyah ağırlıklı

Salondaki duvarın pembe olmasını ben de anlayamadım.. :) sade bir duvar kağıdı olsa eminim daha iyi duracaktır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…