evimin resimleri

bende en çok mutfağı beğendim çok ferah görünüyor güle güle otur cnm

çok göz yoran bı ev dolu dolu ama yınede begendım :d ben sahsen sade ve şılıktan ynayım gule gule otur kırmızılı odaya bayıldım bayıldım

Eşyaların çok güzel çok cici olmuş evin, sadece kırmızı biraz çarpıntı yaptı sanki,diğerleri harika sağlıkla otur

benim gelecekteki evim gibi olmuş mükemmell Güle güle otur sağlıklı, mutluluk, huzur dolsun yuvan.

hersey cok gusel canım allah huzurla oturmayı nasıp etsın. sadece sana bı sorum olucak tv arkasındakı kagıt goz yorucu olmuyomu tv ızlerken falan

maşallah çok güzel çok şık.... oturma odasına ben beyaz cesaret edemezdim açıkcası...ama salon banyo mutfak bi harika ağız tadıyla yaşayın..darısı bana olsun inş...

Cok canli ve iddiali...Cok zevkli dosenmis, tebrik ederim...Olumsuz elestirim: birbirine cok yakin ya da ayni renkler farkli mekanlarda kullanilmis. konut mimarisi acisindan ben bunu uygun bulmuyorum. Her mekan kendine ozgu olmali, Banyo ile oturma odasinin renkleri ayni olmamali. Bu arada yatak odasina bayildim...

çok güzel döşemişsin evini tam benim tarzım bende beyaz koltuk istiyorum ama çocuklardan cesaret edemiyorum

mutfak dışında çok yorucu kusura bakmayın benim fikrim sadece ben tatamrn sadelikten yanayım.ben çok renkli evlerde yoruluyorum sağlıkla kalın

Modern, Şık Ama Biraz Karışık Olmuş..
Ama Kırmızı Koltuk ve Kalpli Yastığını Çok Beğendim..

Allah Güle Güle Oturmayı Nasip Etsin.. Mutluluklar..

canım salonundaki kırmızı duvar kağıdın haricinde bence her şey çok şık..çok modern..bu arada salonundaki fon perdemiz model ve desen olarak aynı:)Rabbim huzurla oturmayı nasip etsin

aynen kalıyorum.... güle güle oturun :))

ay kız çok farklı çok iddalı evin var çok begendim güle güle otur.. tek beğenmediğim şey tv ünitesinin arkasındaki duvar kagıdının rengi ve sanki duvar kagıdı tek tv ünitesinin arkasında olsa daha hoş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…