evimin resimleri

yaa evin güzel ama çok karışık ve göz yoruyo.renkler konusunda çok alakasız renk cümbüşü var evin içinde.yani birbirleriyle uymayan renkler hakim olmuş canım.bence en kısa zamanda bütün evi tekrar bi gözden geçir.

bence herşeyinle çok güzel evin başkalrının zevkine göre değil senin zevkine hitap etmesi bence daha önemli olan senin o evde nasıl mutlu ve huzurlu olduğundur

bence de canım, önemki olan senin beğenmen
Ayrıca ben mutfağını çok beğendim, sade ve şık bi tek salondaki duvar kağıdın karmaşık geldi, oda senin zevkin tatlım, güle güle kullan...

Evin çok güzelmiş canım benim, güle güle oturun. Tabi herkesin evinde mutlu olması en güzeli, duvar rengi, koltuk modeli, halı deseni bunlar sadece o evin huzuruna güzellik katan detaylar. Allah tadını aldırsın sevdiklerinle, mutlulukla yaşa içinde inşallah.

kırmızıyı çok seven biri olarak bayıldım canım. çok hoş olmuş. güle güle oturun

evinizde huzur ve mutlulukla oturun inşallah duvar kağtlarını severim diğerleri de çok hoş ama televizyonun arkasında olan duvar kağıdı çok göz yoruyor zamanla insanın üstüne geliyo gibi olabilir daha sade bir kağıt olsa daha hoş olabilirmiş ama genel olarak çok hoş eviniz

çokk amaa çoookkk beyendim
allah içinde huzurr ve bi ömürr
boyu mutlululklarrr diliyorumm canımmmmm

evi genel anlamda çok beğendim banyona ve mutfağına bayıldım koltuklar çok modern tv üniteleri de aynı şekilde güle güle oturun canım sen beğenip döşemişsin o evde sen yaşayacaksın bize mutluluk dilemek düşer

çok güzel, çok modern olmuş, kırmızıyı ev dekorasyonunda çok sevmem ama evini çok beğendim, mutfağı görünce sonunda başka bi renk çıktı bi yerden diye sevindim :) güle güle oturun , mutfaktaki sandalyelerin de çok güzel :)

oturma odan dışında heryer herşey çok güzel sağlık sıhhatle oturun inş böyle bi evi bizede nasip etsin rabbim inş...

oturma odanda gzel ama zevkime göre değil orası sadece yanlış anlaşılmasın...

Son düzenleme:
bana yatak odan cok karisik geldi ,,, hem duvarlar desenli hem yatagin, hali bile desenli, yani guzel hos olsun derken, bence cuvallamisin..... biraz sade olsaydii, (dengede tutsaydin desenleri ve sadeligi), modern ev uygulamisin evine, ama inan iler ki zamanlarda sIKILIRSIN (ilk eviniz herhalde, bende oyle yapmistim ilk evde, suan ki evim cok sade-ve inanin suana kadar elestiri almadim), en begendigim mutfagin.. gule gule kullan.

en beğendiğim evlerden birisi en çok salon oturma odası ve yatak odasını beğendim özellikle kağıtlar muhteşem ...illaki herkesin evi sade olacak değil bence herkesin tarzı farklı...bu evde benim tarzıma çok yakın :128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…