evimin resimleri

ben çok begendim özellikle banyonu,oturma odanı ve vestiyerdeki pandiflerini güle güle huzurla otur

Genel olarak çok güzel bir ev. Huzurla oturun inşaallah.
Benim de gözümü yoran arkadaşların dediği gibi oturma odasının duvar rengi ve salondaki duvar kağıdı.
Onların dışında bence harika. Özellikle mutfak. Çok huzur verici görünüyor.

salonda duvarı kırmızı yapmak yerine objelerde kırmızı kullanbilirdin.
duvarlarda çok fazla hareket var siyah desenli duvar kağıdı ve kırmızı desenli duvar kağıdı.
herşey güzel ama bi süre sonra sıkılacakömışsın gibi geliyor çünkü her odada kırmızı var ve kırmızı riskli bir renktir sakinleştirci etkiyi bırak sinir yapabilir de:)
şaka bir yana bir süre kullan olmadı yenileme vakti geldiğinde değişim yaparsın
sonuçta istediğini yapmışsın ve sen yaşıyorsun evde

cnm evimiz iki artı 1 o kırmızı odada ileride zaten çocuk odası olucak allah nasip ederse tabiki ozaman zaten değişicek duvarlar mobilyalarda cıkıcak ordan fuşya duvar içinde zaten çok pişmanım ama duvar kağıtları ithal ve bayağı bi para verdik o yüzden şu an değiştirmem mümkün değil biraz kullanmam lazım daha bi kaç aylık:)ama kesinlikle yanlış bi seçimdi sağlık olsun değişmicek bişey değil

evin çok güzel canım güle güle otur,bende siyah kırmızı gümüş ve beyaz astasıyım beim evimin çoğuda bu renklerde,yakında bende eklerim

Güle güle oturun, ben çok sevdim evinizi, özellikle de mutfağı. Bulaşık makinesi açık yeşil mi, bana mı öyle geldi?

özellikle mutfağını çok beğendim,evin genel olarak güzel ama sanırım tv ünitenin olduğu yer duvar kağıdı galiba o çok göz yorucu geldi bana yada ben sade şeyleri daha çok beğendiğim için olabilir düz açık bi renk tercih etseydin daha hoş durabilirdi sanki,ilerde değiştirirsin ya hem evin havası değişmiş yeni gibi olmuş olur :) allah güzel günlerde yaşamayı nasip etsin :)

Son düzenleme:
evin çok güzel canım güle güle otur,bende siyah kırmızı gümüş ve beyaz astasıyım beim evimin çoğuda bu renklerde,yakında bende eklerim

ekle cnm görelim evini benimki çok eleştirildi keza ben eleştiriye açık bi insanım yoksa resim koymazdım bakalım seninkiler nasıl eminim çok hoştur

bende bir kırmızı sever olarak evını gerçekten çok beğendiğimi söylemek istiyorum.çok yerli yerinde,
uyumlu ve cıvıl cıvıl bir yaşama alanı yaratmışsınız kendinize.birde mutfagın çok hoş görünüyor tertemiz bir havası var. güle güle kullan. mutluluklar diliyorum.

duvar kağıtları çok karışık göstermiş daha saderenler olabilirdi onun dışında herşey çok güzel mutlu günlerde otur canım

ben kırmızıya aşığım eleştirmekmii kşm eleştiriyor böylee şahane kırmızı,siyah,beyaz evii.banyo dolabından bende ilerde evim olursa hem mutfağıma hem banyoma hemde koridora vestiyer olarak yaptırmak istiyorum.duvarlar harikaa Olmuşş.şahanee bayıldım. Beyaz sadece tv ünit olur duvar olur , kırlent olur mobilya olur halıda ve oturma gruplarında sevmiyorum. Beyazı güle güle eskit güle otur.

Güle güle otur canım .banyon ,mobilyaların falan çok hoş
halılarınıda beğendim.özellikle salondaki markasını öğrenebilirmiyim
ve kullanışlı mı

yatak odanı çok beğendim duvar kağıtları çoookk şık durmuş ayrı bir hava katmış salonunda hoş ama oturma odası için kırmızıyı çok kullanmışın biraz boğmuş gibi geldi bana. genel olarak çok guzel ve zevkle döşenmiş güle güle otur inşallah..

halılar royal halı cnm ama pek memnun değilim üzerinde biraz gezinince yünleniyor sahggy almadığıma pişmanım en azından batsada belli olmuyo saggy ler

pembe duvar kağıdı çok göz yormuş onun dışında herşeyini çok beğendim güle güle oturun maşallah

evin çok iddaalı ve tarz olmuş. eşyaların çok güzel.
huzurla sağlıkla oturun.

canım mobilyaların güzelmiş güle güle kullan.ama bence duvarların cok renkli modilyaların da renkli olunca göz yormuş.oturma odasını açık renge boyarsan bir de duvar kağıtlarını daha soft desenlerden seçersen kargaşa kaybolur.tabi yine desen bilirsin.zevkler tartışılmaz.tavsiye istediğin için yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…