evimin resimleri

Öncelikle huzlurlu mutlu günler dilerim güzel evinizde.
Her yeri çok güzel evinizin.Sadece bana göre salonda halının perdenin ve duvar kağıdının desenlerinin birbirinden farklı olması biraz karışık göstermiş hepsi bu.Yani renk uyuşmazlı gibi bir durum yok.

evet canm sen de seviosun gri kırmızı siyah:))) canm ben evini çok beğendm çok hareketli canlı ve uyumsuz birşey görmedin salondaki duvar kağıdı hariç.. çok zevklisin ve sıradışı bayıldım canm. mutfağı da ayrı bi beğendim çok ferah. iyi günlerde oturun

canım ben oturma odasına ve banyoya bayıldım kırmızı iddealı bir renk olmasına rağmen çok hoşuma gidio ve eve çok yakıştırıorum ama salonundaki duvar rengi çok alakasız göz yorucu bir renk daha çok yatak odasına tercih edilebilir bence hemen o göz yorucu renkten kurtulmalısın güle güle sağlıkla otur bence diğer detaylar çok hoş

Ben böyle sıradışı evlere bayılıyorum evini çok beğendim banyon çok hoş kırmızı dolap süper olmuşş:) oturma odanda da kırmızı kullanmışsın koltuklarınla çok uymuş ama beyaz da güzel olabilirdi.mutfağına yeşil renk çok ferah bi hava katmış güzel bi mutfak olmuş.şu eleştirilen duvar kağıdın isee çook hoşuma gitti farklı ve modern durmuş fakat salonunla sanki tam uymamış mesela belki perdelerini de o renge ve desene yakın bişeyler yapsaydın daha bi uyumlu olabilirdi ama şimdi salonla alakasız olmasına rağmen ben çok beğendim her şey birbirine uymak zorunda değil bence..
Evin çok modern bi havası var canım güzel günlerle ve mutlulukla otur.

harika evin var canım benimde mutfağım senin ki gibi açık yeşil bu arada oturma odana bayıldım kırmızı kalpli yastıklar falan zevkin güzelmiş canım birde pembe duvar kağıdını çok beğendim sanırım bende yatak odama yaptıracam bu pembe kağıttan yatak odam pembe olduğu için...güle güle otur canım...

kırmızı ve siyah süper olmuş.ben beğendim.allah mutluluk huzur nasip etsin evinizde.

eviniz çok hoş ama duvar ünitesinin arkasındaki duvar kağıdını fuşya renk kullandıysanız aksesuarlarda da fuşya rengini kullanmalıydınız bir bütünlük olması açısından.

cnm evin şık olmus gercekten..Odalar da bayaga uyumlu olmuş..Ozellikle mutfagindaki sandalyeler çok hosuma gitti..Ben de biraz farkli bisi istemistim ama aceleye geldi bizimkisi..Emek verilmis belli dekore etmek icin..Yalniz ben olsaydin snrm duvar kagitlarimi biraz daha sade secerdim ama tabiki zevk meselesi..Gule gule oturun insallah..

güle güle oturun. gerçekten çok güzel ve özenle döşenmiş bi ew. ben de oturma odasındaki duvar konusunda arkadaşlara katılıyorum. çok kırmızı olmuş. tv önitesi arkasındaki duvar kağıdı da lmasaymış keşke. ben sadelikten yanayım ya mutfağın çk hşuma gitti. ayrıca banyo dolabın da çok güzel. eşyalar perdeler de çok şık ..

baya emek ve para harcadığınız ortada mutfağa bayıldım çok huzur verici anacak diğer odalar çok göz yoruyor bakarken bukadar yoruldum yaşaması nasıldır düşünemiyorum özür dilerim ama samimiyetten yanayım bukadar çok deseni bi arada kullanmak çok avam kaçmış bukadar maddiyatla çok güzel şeyler çıkabilirdi.

bence çok güzel ve zevkli döşenmiş ama biraz karışık duruyo fotoların ama beğendim evini...

ben sadece girişteki portmantoyu beğenmedim, evin genel havasına hiç uymamış..

onun dışında mutfak masası sandalyelere göre çok alçak değilmi nasıl yemek yiyosunuz..ama bu tip sandalyeleri bende çok seviyorum..çok tatlı olmuş..

duvar kağıtlarının hepsi çok hoş olmuş bence..

gelelim banyoya bayıııııııııııııııldıım..kırmızı olan herşeye bayılıyorum evde..

bence bir değişiklik yapacaksanız giriş iyi olur değişse..güle güle oturun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…