evimin resimleri

çok iddialı ve güzel... duvar kağıtları için çok yorum yapılmış ama bence onlarda güzel ab artılık versede belki onlar olmasa bu kadar beğenilmezdi ... mutlu huzurlu otur canım

salondaki köse koltugun deri mi ? Birde markasn yazabilir misin tesekkürler.......

antilop cnm deri değil ama cok memnunum hiç leke tutmuyor oje bile damlattım cıktı mşlh diyeyim ben köşe takımını bursa inegölden almıştım aldığımız mağazanın adını tam olarak hatırlayamıyorum şu an hatırlarsam yazarım fiyatıda çok uygundu 2.100 tl:)

holdeki dolabı sürgülü dolap yapmayı düşünüyoruz cnm öleolursa fazlalık eşyalarımızıda toplamış olucak

cıvıl cıvıl ,modern bi ev. ve nedendir bilmem bana bi pozitif enerji verdi evin canım..gerçekten herşey çok güzel.. Allah ağzınızın tadını bozmasın.. güle güle oturun

bencede çok güzel güle güle otur. sen beğenip huzurlu olduktan sora niye değiştiresinki.

evinizin girişi hariç beğendim. güle güle oturun.
yatak odasındaki duvar kağıdını nerden aldınız ve ne kadara mal oldu?

Canım sağlıkla mutluluklar içinde otur...Evin çok çok güzel...
İddialı şeyleri hep sevmişimdir...renklerin..duvar kağıtların..perdelerin...herbişeyin harika.
Gençlik fışkırıyor evden..bayıldım valla...allah nazarlardan saklasın canım...

ekle cnm görelim evini benimki çok eleştirildi keza ben eleştiriye açık bi insanım yoksa resim koymazdım bakalım seninkiler nasıl eminim çok hoştur

eleştirilecek bi tarafı yok herkesin zevkleri farklı,ama senin evinde pek çok zevke hitap edecek şekilde döşenmiş.ayrıca burası yemekteyiz programı değilya,herkes bütçesi elverdğince ve zevki doğrultusunda ev döşemiş.ben evini çook beğendim güle güle otur

tşk ederim cnm:)

bayıldım çok güzel, rengarenk, çok sevimli bir ev..
özellikle kırmızı odayı çok sevdim, sıcacık..

nedense bizlerde duvarlar açık renk olmalı gibi bir kanı var, aykırı renkler kabul görmüyor pek..
benim de oturma odam patlıcan moru, buradaki eleştirilerin benzerlerini ben de duyuyorum bazen:) evin tüm odalarında,mutfakta,banyoda vs..de aynı rengin hakim olması fikrine de katılmıyorum, tam aksine tek düze evler boğar beni ..

salondaki duvar kağıdı bence odaya renk katmış fakat odada aynı tonlarda birkaç obje olsa veya fon perdeler de o renk olsa idi, duvar kağıdı ile bir bütün oluşturur,duvar kağıdı gözünüze batmazdı düşüncesindeyim..

mutlulukla, huzurla, sağlıkla güzel günlerde oturun inşaAllah..

tşk ederim bütün ev aynı renk olmamlı kesinlikle hiç bana göre değil kırmızı odamı beğeniyorum evimde tek gözüme batan şey salondaki duvar kağıdım zamnla onada bi çözüm bulucam sanırım

çok renkli bir ev...böyle görünce hoşuma gidiyor ama kendim uygulayamazdım galiba... güle güle huzurla oturun

gulegule*otur*canım
cokguzelmıs*evın*esyaların
tv-unıtesını-nerden*aldınız*salonun-merakettımm

Al bendende o kadar her oda farklı olmalı insan her renkten her modelden nasibini almalı,mesela ben de misafir odamı klasik oturma odamı modern istiyorum farklılık güzeldir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…