salondaki köse koltugun deri mi ? Birde markasn yazabilir misin tesekkürler.......
ben sadece girişteki portmantoyu beğenmedim, evin genel havasına hiç uymamış..
onun dışında mutfak masası sandalyelere göre çok alçak değilmi nasıl yemek yiyosunuz..ama bu tip sandalyeleri bende çok seviyorum..çok tatlı olmuş..
duvar kağıtlarının hepsi çok hoş olmuş bence..
gelelim banyoya bayıııııııııııııııldıım..kırmızı olan herşeye bayılıyorum evde..
bence bir değişiklik yapacaksanız giriş iyi olur değişse..güle güle oturun inşallah.
ekle cnm görelim evini benimki çok eleştirildi keza ben eleştiriye açık bi insanım yoksa resim koymazdımbakalım seninkiler nasıl eminim çok hoştur
evinizin girişi hariç beğendim. güle güle oturun.
yatak odasındaki duvar kağıdını nerden aldınız ve ne kadara mal oldu?
Canım sağlıkla mutluluklar içinde otur...Evin çok çok güzel...
İddialı şeyleri hep sevmişimdir...renklerin..duvar kağıtların..perdelerin...herbişeyin harika.
Gençlik fışkırıyor evden..bayıldım valla...allah nazarlardan saklasın canım...
tşk ederim bütün ev aynı renk olmamlı kesinlikle hiç bana göre değil kırmızı odamı beğeniyorum evimde tek gözüme batan şey salondaki duvar kağıdım zamnla onada bi çözüm bulucam sanırımbayıldım çok güzel, rengarenk, çok sevimli bir ev..
özellikle kırmızı odayı çok sevdim, sıcacık..
nedense bizlerde duvarlar açık renk olmalı gibi bir kanı var, aykırı renkler kabul görmüyor pek..
benim de oturma odam patlıcan moru, buradaki eleştirilerin benzerlerini ben de duyuyorum bazen:) evin tüm odalarında,mutfakta,banyoda vs..de aynı rengin hakim olması fikrine de katılmıyorum, tam aksine tek düze evler boğar beni ..
salondaki duvar kağıdı bence odaya renk katmış fakat odada aynı tonlarda birkaç obje olsa veya fon perdeler de o renk olsa idi, duvar kağıdı ile bir bütün oluşturur,duvar kağıdı gözünüze batmazdı düşüncesindeyim..
mutlulukla, huzurla, sağlıkla güzel günlerde oturun inşaAllah..
Eki Görüntüle 130270 Eki Görüntüle 130295 Eki Görüntüle 130294 Eki Görüntüle 130293 Eki Görüntüle 130292 Eki Görüntüle 130290 Eki Görüntüle 130289 Eki Görüntüle 130286 Eki Görüntüle 130284 Eki Görüntüle 130281 Eki Görüntüle 130280 Eki Görüntüle 130278 Eki Görüntüle 130277 Eki Görüntüle 130276 Eki Görüntüle 130275 Eki Görüntüle 130274 Eki Görüntüle 130273 Eki Görüntüle 130272 Eki Görüntüle 130296 evimi bazıları cok beğenirken bazılarıda cok eleştirdi arkadaşlar bakalım siz ne düşünüceksiniz her türlü eleştiriye açığım yapıcağınız eleştiriler doğrultusunda değişiklik yapıcam hadi bakalım:)
yorumun için saol cnm üşenmemiş uzun uzun yazmışsın:)tüm yorumlarına katılıyorum bir tanesi hariç her oda aynı tonlarda olmalı demişsin ben her odanın farklı olmasından yanayım yani kendimce tabi kendi adıma yoksa sıkılırımm diye düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?