evimizde kış hazırlıkları yapanlar...hadi paylaşalım..önerelim...öğrenelim..:)

kızlar bende taze fasülye yaptım domatessle bir kez kaynadı
ardından kilitli poşetler var onlara birer yemeklik doldurup dondurucuya attım
menemenide aynı şekilde bir yemeklik doldurup attım
patlıcan közledim bi güzel ezdim on kilo kadar
birer yemeklik kilitli poşete doldurup kaldırdım
bol miktarda maydanoz ve yeşil soğanım vardı doğrayıp attım dondurucuya
özellikle maydanoz çok pratik oluyor ve rengi hep ilk günkü gibi kalıyor
son olarakta karnıyarık harcı yapıp attım
afiyetle yeriz inşallah

ne güzel birsürü şey yapmışın acılı sos tarifin varsa onuda paylaşırmısın

ne güzel birsürü şey yapmışın acılı sos tarifin varsa onuda paylaşırmısın

sağol cnm benimde küçük oğlum var
onun için başladım
yoksa bunların yanından geçemezdim önceleri
biz pek kahvaltı yapamadığımız için hiç bir bilgim yok
acı sos kahvaltılık soslarla ilgili cnm
ama başlarda vardı böyle tarifler
bir gözat istersen

1saattir okuyorm zaten sıkıldım sizleri görünce belki biliyosnzdr die soraym dedim.bende yemiyorm eşim tutturdu yap die nese teşekkürler bulucaz bi yerlerden

herşey onlar için degilmi zaten cnm bende 2 senedir merak sardım kızım çok seviyor domatesli biberli şeyleri dolma vs közlenmiş patlıcan daha çok küçük olmasına ramen herşey ayırt edebiliyo maşallah 1 haftadır birlikte kızıma mamalar hazırlıyoruz 2,5 yaşında kızım

bak tesadüfe benim sıpada domatesli şeylere bayılıyor suyuna ekmek
bana bana inndiriyor mideye
benimki daha 1.5 yaşında teyzoşu

benimde evim küçük 1 oda 1 salon ama bende 60 dan aşağıya ödemedim5 senelik evliyim bakalım bende bu ay elektiik saatini tarifeli yaptırdım uyuyorumda saatlerine umarım azaltırım benim faturanında eli kulagındadır gelince sende farkı söylersen sevinirim ama benim tahminime göre o fatura enaz 110-120 olur seninki benim evde klima,çamaşır bulaşık buz dolabı küçük ev aletlei vs 60 geliyor çok sık çalışmamalarına ramen

maşallah bıcır bıcırdır şimdi ben o duyğuyu fazla yaşıyamadım iyimi kötümü oldu bilmiyorum benim kız çok bilmiş şirine ben yemek yapıyım hemen gelir yanıma bir bıçakta o alır başlar doğramaya mesela biber vs dolma yapıyım elimi vuramam ağlar ya uyurken yaparım yada o yapana kadar beklerim ama benden güzel yapıyor ne yalan söyliyim .:) allahım hayırlısıyla büyüsünler sağlıkla inş...

amin ya onlardan önce nasıl yaşıyoduk biz
bu arada benimkininde en sevdiği iş yerleri silmek hep gider mutfaktan bezi kapar
oturur yerleri siler sıpam yaa
ölürüm ben ya çocuklaraaa

canlar ben kaçar hepinize hayırlı geceler yarın eşim izinli maraton olur evde yatıp dinleniyim umarım görüşürüz tekrar annesi oğluşunu öp yerieme uyuyodur meleğim şimdi kıyamam ona

tamam canım söylerim umarımda fazla gelmez zaten çok geliyor benim de klima haiç beyaz eşyalar sürekli bir de 2 kızım var sabah kalktıktan sonra akşam yatana kadar bilg hep açık biraz biri biraz biri oturuyor saatleri kendi aralarında ayırmışlar (biri 15 biri 8 yaşında)gerçi küçük baskın çıkıyor geceleri de ben otoruyom geliyor işte allah eşlerimize sağlık versin de öderiz bir şekilde

kıyamam sana ya çok zor çalışmak ben bir buçuk yaşınna kadar çalıştım ama dayanamadım anne başka oluyor eşimde istemedi ikimizde çalışsak elimizde bişi kalmıyo tekte çalışsam allaha şükür iyi kötü idare ediyoruz alaah yar ve yardımcın ollsun esra cım haberleşiriz gene çok gelirse söyleme :) şaka şaka söyle öptüm hepinizi bide annesi sen ona yolla öpücük o hisseder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…