- 12 Ağustos 2019
- 14
- 4
- 1
- Konu Sahibi Dertlikitap
-
Esinize babasina neden anlattigini sordunuz mu ?Öncelikle merhaba
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum.Yaklaşık bir senelik evliyim.Eşimle gayet mutluyduk dün akşam öğrendim ki eşim çocugumuzun olmamasını babasıyla paylaşmış asıl önemli olan ben telefonda konuşurlarken öğrendim babası hastaneye gittiniz mi diye sordu bu olayı sorduğumda ilk önce yeminler etti söylemedim diye sonradan itiraf etti.Eşim tam bir korkak babasından o kadar korkuyo ki onun yanında ağzını açıp tek kelime söyleyemiyo bu korkaklığından dolayı eşimden soğudum tamamen hem korkak hemde yalancı daha önceleride yalan yere yeminler etmişti ama bu sefer kalbim çok kırıldı çünkü bana söylemeyelim kimseye tedaviye başlarız şimdilik istemiyoruz diyelim demişti ailemden uzaktayım ve gece boyu ağladım.Babasındanda nefret ediyorum ama ailem onlar büyük alttan al boşver siz mutlusunuz gibi sözler söylediği için herşeyi içime atıyorum düğünümüzde hiçbirşey yapmadılar sadece düğün videosunu çekecek kişiyi ayarlamıştı onunlada düğünden önce tartışmış dolayısıyla düğün videom bile yok ve bunun gibi pek çok olay.Eşimin en son yaptığı hareket beni tamamen kendisinden soğuttu bayram geçsin ailem ile konuşucam bu zamana kadar içime attığım herşeyi anlatıcam gelsinler alsınlar beni gerçekten çok bunaldım yaklaşık 2 ay önce yine ailemin evine gitmiştim ama sadece sizi çok özledim 6 aydır görmediğim için demiştim ama asıl sebep yine eşimdi sonradan peşimden geldi ve özürler diledi bir daha asla seni üzmeyeceğim benim için sadece sen varsın demişti içime attım onuda ama bu olay sondu bir daha içine atmayacağım ailwmle konuştuktan sonra boşanma işlemlerini başlatacağım çünkü ailem her zaman benim kararlarımın arkasında
korkak ve yalanci bir adamla mutlu olunmaz, sizde degilsiniz iste.Öncelikle merhaba
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum.Yaklaşık bir senelik evliyim.Eşimle gayet mutluyduk dün akşam öğrendim ki eşim çocugumuzun olmamasını babasıyla paylaşmış asıl önemli olan ben telefonda konuşurlarken öğrendim babası hastaneye gittiniz mi diye sordu bu olayı sorduğumda ilk önce yeminler etti söylemedim diye sonradan itiraf etti.Eşim tam bir korkak babasından o kadar korkuyo ki onun yanında ağzını açıp tek kelime söyleyemiyo bu korkaklığından dolayı eşimden soğudum tamamen hem korkak hemde yalancı daha önceleride yalan yere yeminler etmişti ama bu sefer kalbim çok kırıldı çünkü bana söylemeyelim kimseye tedaviye başlarız şimdilik istemiyoruz diyelim demişti ailemden uzaktayım ve gece boyu ağladım.Babasındanda nefret ediyorum ama ailem onlar büyük alttan al boşver siz mutlusunuz gibi sözler söylediği için herşeyi içime atıyorum düğünümüzde hiçbirşey yapmadılar sadece düğün videosunu çekecek kişiyi ayarlamıştı onunlada düğünden önce tartışmış dolayısıyla düğün videom bile yok ve bunun gibi pek çok olay.Eşimin en son yaptığı hareket beni tamamen kendisinden soğuttu bayram geçsin ailem ile konuşucam bu zamana kadar içime attığım herşeyi anlatıcam gelsinler alsınlar beni gerçekten çok bunaldım yaklaşık 2 ay önce yine ailemin evine gitmiştim ama sadece sizi çok özledim 6 aydır görmediğim için demiştim ama asıl sebep yine eşimdi sonradan peşimden geldi ve özürler diledi bir daha asla seni üzmeyeceğim benim için sadece sen varsın demişti içime attım onuda ama bu olay sondu bir daha içine atmayacağım ailwmle konuştuktan sonra boşanma işlemlerini başlatacağım çünkü ailem her zaman benim kararlarımın arkasında
korkak ve yalanci bir adamla mutlu olunmaz, sizde degilsiniz iste.
sizin mutlu oldugunuza aileniz mi karar veriyor?
ayrica onlar buyuk diye birsey yok, buyukler saygisizlik yapmak istediklerinde izin vermezsek bize saygisiz diyor bunu unutmayn.
benim bebegimin olmamasi cinsel hayatim veya baska biseyim onemli degil noldugu, kayinpederimi ilgilendirmez bana soramaz.
biz en fazla havadan sudan bakterilerden gundemden sagliktan bahsederiz bukadar.
ailenin evine gitmissin kocan akillanmamis..inssllah su saatten sonra yapman gerekeni yaparsin.
Önemli olan anlatmasından ziyade beni yalancı konumuna düşürmesi yoksa herşey Allah tan saklanacak bir konu değil ama bu şekilde olması beni çok incittiHayirlisi olsun senin icin.
Buyuk konusmayayim ama, benim icin bosanma sebebi number 1' dir aile icindeki olayi ebeveynlere anlatmak. Tam bir karaktersizlik ornegidir bana gore.
Boşluğuna denk gelmiş ama ben yalancı konumuna düştüm kayınvalidem üzülmeyin sizinde olur çocuğunuz demişti bende anlam verememiştim anne biz istemiyoruz daha demiştim çok utanıyorum çünkü zaten yalan soylemekten nefret ederdim söylemeyelim kimseye dediği için bende yalan söylüyordum
Sürekli bu ve buna benzer olaylar yaşanıyordu zaten her sözü yalan.Eşinizin hayatınızı paylaştığınız kişinin yeminine bile inanamamak çok kötüDiğer olayları bilmiyoruz tabi, ama sırf bahsettiğiniz sebebten koca boşanmaz bana göre. Ama başka yeterli sebebiniz varsa bosanin
Ben bile kadın halimle ailemden saklarken bu konuyu onun boşluğuna gelmesini anlayamıyorumİçinize atacağınıza çatır çatır kavga etseydiniz keşke belki ağzını gevşek gevşek açamazdı millete.
Galiba haklısınız düğünümüzden önce eşim araba almıştı babasına arkadaşımın diye yalan söylemişti izne gideceğiz diye arabanın plakasını değiştirmeye kalktı siz düşünün artık nasıl bir korku olduğunu araba aldığını söylemeyişinin sebebi belki düğünümüzde bir yardımları olur diyey
Bende de annesine anlatan versiyonu var. Ustelik arkamdan ağız dolusu hakaret edip keyfe geliyorlar bu şekilde. Günlerdir sinir krizleri geciriyorum evde. Ben doğum sürecinde olmasam yapacagimi biliyordum.Öncelikle merhaba
Galiba haklısınız düğünümüzden önce eşim araba almıştı babasına arkadaşımın diye yalan söylemişti izne gideceğiz diye arabanın plakasını değiştirmeye kalktı siz düşünün artık nasıl bir korku olduğunu araba aldığını söylemeyişinin sebebi belki düğünümüzde bir yardımları olur diyey
Önemli olan anlatmasından ziyade beni yalancı konumuna düşürmesi yoksa herşey Allah tan saklanacak bir konu değil ama bu şekilde olması beni çok incitti
Babasının yanındayken tam bir uyuz sanki küçüçük bir oğlan çocuguyla evli gibi hissediyorum kendimibu ne yahu
eger böyle ise ozaman durum degisir tabiki..
bir yalani yutturmak icin bukadar strese girmek yerine dürüstce insan derdi ne ise söylemeli...
Sizin içinde hayırlısı olsun.Rabbim akıl fikir versin evlenip hala olgunlaşamayanlaraBende de annesine anlatan versiyonu var. Ustelik arkamdan ağız dolusu hakaret edip keyfe geliyorlar bu şekilde. Günlerdir sinir krizleri geciriyorum evde. Ben doğum sürecinde olmasam yapacagimi biliyordum.
Mal bu bence ya bunu kabul edip devam edecez ya da yeni bir hayat kuracaz. degiseceklerine inanmıyorum asla.Sizin için de Allah tan hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?