O arkadaşına soruyoruz ben almadım diyor, annesiyle annem arkadaş .Bazı arkadaşlarıyla konuştuğunuzu söylemiştiniz. Acaba bu arkadaşlarının tabletten falan haberi yok mu?
En son annemin hesabından bir miktar para çekilmiş , haber verilmemiş . En son ben çektim evet dedi sustu.
Bugün de yine annemin altın doğum günü hediyesi künyesi kayıp. Kutusu da yok kendiside.
Sorduk yine beyefendiye , ben kutusunu aldım kendisini almadım dedi.
Arkadaşlarından birine mesaj attık ben onu kız arkadaşının kolunda gördüm dedi.
suç üstü yapamıyoruz, en kötüsü o laptopu tableti hiçbir şekilde ispat edemiyoruz.
Anneniz demedi mi peki oğlum ne diye benim olan eşyayı götürüp arkadaşına verdin? Bence gerçekten vicdanıyla filan başbaşa bırakmak yetmez tüpedüz HIR SIZ LIK ileride Allah korusun hapse bile girebilir.. Farkında mısınız? Yani bilemiyorum ceza vermek mi gerekir konuşmak mı gerekir bi görüşün uzmanla onu götürmeyin ilk etapta, getirin derse bi şekilde kardeşinizi de götürürsünüz. Ama acil müdahale şart bu öyle zamanla geçecek bir şey değilGünahını almamak için bakmadığım yer kalmadı, banyo dolaplarına bile baktım yok yok yok.
Konuştuk , ne yapılır bilmiyoruz.
O yüzden buraya yazdım Allah hepinizden razı olsun.
Tablet gibi eşyaları satıp paraya çeviriyordur o zaman.Okuyor değil mi 18 yaşında maddi olarak her isteği yapılmış araba vs aslında maddi olarak bazı istekleri yerine getirilmemiş olsaydı nasıl olurdu acaba.O arkadaşına soruyoruz ben almadım diyor, annesiyle annem arkadaş .
Çocuğun annesi bugün evde yarım altın ve zümrüt küpelerini bulamadığını söylemiş.
Bunlar ikisi çete gibi .
Çevresine bir şey mi ispat etmeye çalışıyor ki acaba.O arkadaşına soruyoruz ben almadım diyor, annesiyle annem arkadaş .
Çocuğun annesi bugün evde yarım altın ve zümrüt küpelerini bulamadığını söylemiş.
Bunlar ikisi çete gibi .
O yakın arkadaşından şüpheleniyorum Allah affetsin , ondan önce hiç böyle şeyler yapmazdı çünkü.durumumuz iyi babamda anlayışlı diyorsun yani isterse alabilir öyleyse bu alışkanlığı birinden kapmış ve hastalık haline getirmiş olabilir mi? ben olsam bende onun pahalı ve önemli bir şeyini alır bir arkadaşıma bir süre sende kalsın alırım geri derim ve sorduğunda bilmiyorum der o duyguyu ona tattırırım ama ters de tepebilir hırs yapıp daha çok şey götürebilir
Tablet gibi eşyaları satıp paraya çeviriyordur o zaman.Okuyor değil mi 18 yaşında maddi olarak her isteği yapılmış araba vs aslında maddi olarak bazı istekleri yerine getirilmemiş olsaydı nasıl olurdu acaba.
Ondan eminim öyle şeyler yapmaz çünkü dışarda genelde benimle birlikte oturur kalkar gizli bişey yapmaz haberim olur direk. Ama bu ev içi hırsızlık artık yetti canımızaÇevresine bir şey mi ispat etmeye çalışıyor ki acaba.
Yoksa elde ettiği parayı kötü şeylerde mi kullanıyor acaba? Allah korusun :/
Bu çoçuk hasta filan değil sadece kızlarla sevgili oluyor onlara güzel hediyeler alıyor sonranda cinsel ilişki yaşıyor açık ve net kızları kandırıyor kişilik bozuklugu olabilir klipteno olsa peçete bile çalar
Parayı sadece kızlara mı veriyor acaba Allah korusun kötü şeylere bulaşmasın.İnanın düşünemiyorum . Olmasa da yapsa yine anlarım ya da alsın kendine harcasın , neden kendini ispatlama çabasında çok popüler ve gerçekten yakışıklı bir çocuk , o yaşta bir kızın yüzük almasa da bakabileceği bir tip. Artık alışmış olsa gerek. Anlamıyoruz biz
Her kızla bir mekanda bir hediyeler kapıya her gün orkide göndermeler bunları bana kızlar anlatıyor şok oluyorum , daha benim parmağımda yok öyle pahalı yüzükler künyeler ayaklarda marka marka ayakkabılar , eminim sadece kızlara harcıyorParayı sadece kızlara mı veriyor acaba Allah korusun kötü şeylere bulaşmasın.
Odalarınızı kitli tutun. Bir süre sonra laf etmeye başlar bununla ilgiliOndan eminim öyle şeyler yapmaz çünkü dışarda genelde benimle birlikte oturur kalkar gizli bişey yapmaz haberim olur direk. Ama bu ev içi hırsızlık artık yetti canımıza
İnşallah anlar , utanır ve vazgeçerOdalarınızı kitli tutun. Bir süre sonra laf etmeye başlar bununla ilgili
kardeşinizin tanımadığı böyle görüntüsü iyi yapılı iyi rol yapan birini bulun kardeşinizin okul çıkış saatinde evde olsun eline de evrak çantası alsın tam giderken kardeşin gelmiş gibi, kim diye sorarsa sivil polis bir arkadaşımdan rica ettim parmak izi almaya geldi hırsızlık olayı için dersiniz o anki yüz ifadesinden anlaşılır zatenO yakın arkadaşından şüpheleniyorum Allah affetsin , ondan önce hiç böyle şeyler yapmazdı çünkü.
Denedik onu da . Annem kardeşimin pahalı bir saatini aldı sakladı en sevdiğiydi.
Bu künye kaybolmadan önceydi.
Değişen hiçbir şey yok ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?