Evimizdeki Hırsız ..

Bazı arkadaşlarıyla konuştuğunuzu söylemiştiniz. Acaba bu arkadaşlarının tabletten falan haberi yok mu?
O arkadaşına soruyoruz ben almadım diyor, annesiyle annem arkadaş .
Çocuğun annesi bugün evde yarım altın ve zümrüt küpelerini bulamadığını söylemiş.
Bunlar ikisi çete gibi .

durumumuz iyi babamda anlayışlı diyorsun yani isterse alabilir öyleyse bu alışkanlığı birinden kapmış ve hastalık haline getirmiş olabilir mi? ben olsam bende onun pahalı ve önemli bir şeyini alır bir arkadaşıma bir süre sende kalsın alırım geri derim ve sorduğunda bilmiyorum der o duyguyu ona tattırırım ama ters de tepebilir hırs yapıp daha çok şey götürebilir

suç üstü yapamıyoruz, en kötüsü o laptopu tableti hiçbir şekilde ispat edemiyoruz.

Yukarıdaki halde başta inkar etmiş, sonra yalanı çıkınca da kabul etmiş.
Buradan yürüyün işte "Artık senin hangi lafına inanalım, sen ispatla hadi bize almadığını laptopu!" diye. Sonra da bi doktora danışın.
Ama bir hastalık durumu da yoksa, şu hali cezasız bırakmayın kardeşinizin iyiliği için.

Günahını almamak için bakmadığım yer kalmadı, banyo dolaplarına bile baktım yok yok yok.
Konuştuk , ne yapılır bilmiyoruz.
O yüzden buraya yazdım Allah hepinizden razı olsun.
Anneniz demedi mi peki oğlum ne diye benim olan eşyayı götürüp arkadaşına verdin? Bence gerçekten vicdanıyla filan başbaşa bırakmak yetmez tüpedüz HIR SIZ LIK ileride Allah korusun hapse bile girebilir.. Farkında mısınız? Yani bilemiyorum ceza vermek mi gerekir konuşmak mı gerekir bi görüşün uzmanla onu götürmeyin ilk etapta, getirin derse bi şekilde kardeşinizi de götürürsünüz. Ama acil müdahale şart bu öyle zamanla geçecek bir şey değil

Çocuğun annesi bugün evde yarım altın ve zümrüt küpelerini bulamadığını söylemiş.
Bunlar ikisi çete gibi .
Tablet gibi eşyaları satıp paraya çeviriyordur o zaman.Okuyor değil mi 18 yaşında maddi olarak her isteği yapılmış araba vs aslında maddi olarak bazı istekleri yerine getirilmemiş olsaydı nasıl olurdu acaba.

Bunlar ikisi çete gibi .
Çevresine bir şey mi ispat etmeye çalışıyor ki acaba.
Yoksa elde ettiği parayı kötü şeylerde mi kullanıyor acaba? Allah korusun :/

O yakın arkadaşından şüpheleniyorum Allah affetsin , ondan önce hiç böyle şeyler yapmazdı çünkü.
Denedik onu da . Annem kardeşimin pahalı bir saatini aldı sakladı en sevdiğiydi.
Bu künye kaybolmadan önceydi.
Değişen hiçbir şey yok ...

Bu çoçuk hasta filan değil sadece kızlarla sevgili oluyor onlara güzel hediyeler alıyor sonranda cinsel ilişki yaşıyor açık ve net kızları kandırıyor kişilik bozuklugu olabilir klipteno olsa peçete bile çalar

İnanın düşünemiyorum . Olmasa da yapsa yine anlarım ya da alsın kendine harcasın , neden kendini ispatlama çabasında çok popüler ve gerçekten yakışıklı bir çocuk , o yaşta bir kızın yüzük almasa da bakabileceği bir tip. Artık alışmış olsa gerek. Anlamıyoruz biz

Çevresine bir şey mi ispat etmeye çalışıyor ki acaba.
Yoksa elde ettiği parayı kötü şeylerde mi kullanıyor acaba? Allah korusun :/
Ondan eminim öyle şeyler yapmaz çünkü dışarda genelde benimle birlikte oturur kalkar gizli bişey yapmaz haberim olur direk. Ama bu ev içi hırsızlık artık yetti canımıza

İnan ki etrafında çok var kız , hırsızlık yapmasına gerek yok yine yüzük istiyorsa gitsin alsın kendi parasıyla alabileceği bir şey

Parayı sadece kızlara mı veriyor acaba Allah korusun kötü şeylere bulaşmasın.

Parayı sadece kızlara mı veriyor acaba Allah korusun kötü şeylere bulaşmasın.
Her kızla bir mekanda bir hediyeler kapıya her gün orkide göndermeler bunları bana kızlar anlatıyor şok oluyorum , daha benim parmağımda yok öyle pahalı yüzükler künyeler ayaklarda marka marka ayakkabılar , eminim sadece kızlara harcıyor

Ondan eminim öyle şeyler yapmaz çünkü dışarda genelde benimle birlikte oturur kalkar gizli bişey yapmaz haberim olur direk. Ama bu ev içi hırsızlık artık yetti canımıza
Odalarınızı kitli tutun. Bir süre sonra laf etmeye başlar bununla ilgili

Ergenlik hormonlar tavan işte etrafında çok kız olabilir Türkiye kolay kolay cinsellik yapabileceği bir ülke değil kızları böyle hediyelere kandırırlar olay budur 18 yaşında bir ergen zaten neyi kanıtlıcak ki beyini kızlardadır sürekli sevgili değiştirdiğini göre

Canm gerçekten çok kötü bi durum bu ya..Allah inşiallah yardımcınız olsun..
Kleptomoni gibi bir rahatsızlığı olduğunu düşünmüyorum..Bir programda izlediğim ve gördüğüm kadarıyla...
Öyle olsa bir tek aileden değil. Diğer gittiği bulunduğu ortamlardan da bir şeyler çalar..
Ve bu hastaların çalıp sadece rahatladıklarını sonradan pişman olsalar bile utandıkları için kimseye bişey söylemediklerini,o anda çalma isteği hissedip maddi yönünü düşünmediklerini de anlatmıştı programda.Kadın eşinin cebinde kristal kul tabağı yakaladığını bunun cebine girecek bir şey olmadığını düşünüp önce gözlemlediğini,komşusuyla konuşunca kadın kül tablasını kaç gündür arıyorum bulamıyorum evde dedikten sonra,daha şüphelenip dikkat edince anlamış kocasının kleptoman olduğunu..
Ama kardeşin hep önemli ve pahalı şeyleri alıyor ki bunu bilinçli ve daha rahat Yaşamak,kızları etkilemek hava atmak için kullanıyor büyük ihtimalle..
Biraz daha gözlemleyip değerli bişeyi bilerek ortada bırakarak..Ya kayıt ederek ya da suç üstü yaparak ispatlayabilirsiniz anca..Çünkü bu dönemde kabul edeceğini hiç düşünmüyorum..
En iyisi bi uzmandan yardım alıp yaklaşmak..Böyle durumlarda daha da ters tepme olasılığı yüksek..
İnsiallah allah yardımcın olsun canm..Ve kardeşin bir an önce bu huyundan vazgeçsin..

kardeşinizin tanımadığı böyle görüntüsü iyi yapılı iyi rol yapan birini bulun kardeşinizin okul çıkış saatinde evde olsun eline de evrak çantası alsın tam giderken kardeşin gelmiş gibi, kim diye sorarsa sivil polis bir arkadaşımdan rica ettim parmak izi almaya geldi hırsızlık olayı için dersiniz o anki yüz ifadesinden anlaşılır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…