Gerçek mi bu ? :))) hiç fark etmez o bana atlatamazsan bosanabilirsin diye belirtmiş. Belirtmemis olsa bile sıkıntı yok.Eki Görüntüle 2304585
Şunu şuraya koyayım.
Karı koca ilişkimiz zedelendi artık. Hazmedemiyorum geçer mi diye bekliyorum bakalimAsagı tükürsem sakal,yukarı tükürsem bıyık
Ne desem bilemedim
Madem boşanmadınız,cocugunuza iyi birer anne baba olarak devam edin
Karı koca ilişkinize bişey diyemem
Çalıştırdım ama süpürgemin ucu donmedi şöyle çevirip bi baktım sapsarı daha doğrusu platin gibi saç
Ta ki yatak odamda eşimin giysilerinin üzerinde, evlilik albümünün üzerinde, yerde, yatakta görene kadar...
hanım abla tüy dökme mevsimindeydi sanırım.Ama inanmazsınız saçlar hala heryerden çıkıyor. Siviyagimin altından, tavamin altından, çocuğumun elinden, duş alıyorum kendi elimden..
Mutluluk olur mu bilmem, umarım. Teşekkürler.Hoşgeldiniz yeni üye. Mutluluğunuz daim olsun.
GecmezKarı koca ilişkimiz zedelendi artık. Hazmedemiyorum geçer mi diye bekliyorum bakalim
Sizinle paylaştım sadece. Arkadaşım, eşim 1 günlük birşey dediğinde "kanser falan değilse bu kadar saç normal değil"demisti. Kadının kaynağı ya da perugu varmış öyle demişti. Konu gerçek. Sağolun.hanım abla tüy dökme mevsimindeydi sanırım.
affettiyseniz neden dert ettiniz?
ben konuya pek inanmadım.
peki bu kişinin kadın olduğuna emin misiniz?Sizinle paylaştım sadece. Arkadaşım, eşim 1 günlük birşey dediğinde "kanser falan değilse bu kadar saç normal değil"demisti. Kadının kaynağı ya da perugu varmış öyle demişti. Konu gerçek. Sağolun.
Hiç bilemiyorum taşınmayı bekliyorum eve girince başım agriyogerçekten affedebilecek misiniz? ağzım açık okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?