Evimize kadin getirmis

Bekara koca boşamak kolay gerçekten özellikle kk da herkes boşan der ama buda denmeyecek givi değil ne deyim bilemedim eve getirmek ne ya
 
Aldatma affedilir bir durum değil benim için. Kızınız için bir fedakarlık yapmışsınız ama geri dönme şartlarınız pek uygun gelmedi. Yeni mobilyalar ihaneti kapatır mı ?
 
Siz aldatmıs olsaydınız babası gelip kızım yapmıs sın bir hata barisin diyecekler mıydı. Sızın adınız o zaman o.. Olacaktı ama suan erkegın elının kiri. Yanı aldatılmayı yeni koltuk takımıyla affetmenız pess. O zaman adam yine aldatır barısmak ıcın araba falan alır.
 
Gerçekten yazık ya.Kocanızın yattığı kadına o...diyorsunuz da bu durumda kocanız ne oluyor?O kadına o... diyene kadar kocanızın şerefini namusunu sorgulayın önce.Yukarıda bir üyenin dediği gibi siz kocanızı aldatsaydınız yine evli kalabilir miydiniz?Ayrıca yeni mobilya şartı öne sürerek affetmişsiniz,yok efendim adamın ütüsünü yapmıyormuş,yemeğini yapmıyormuş.Aman ne büyük bedeller ödüyor kocanız(!)Madem çocuk için affediyorsun bari adamı biraz süründürseydin ama nerde?
 
eve gelen kadınla bence tik tok çekmiş. her yerden saç çıktığına göre.
yuvayı dişi kuş yapar aynen böyle devam.
 
Ben demin ne okudum ya Allah başa vermesin bana göre hatalı bı karar vermissiniz sen beni aldat ben seni yine affederim rahatlığını da vermissiniz
 
Benim yatağımda Benim evimde başka kadın olacak ve affedicem ha? Henüz şaşırmadım! sen boşansanda o kızına baba, ama bu saatten sonra sana ne kadar koca olabilir orası muamma ???
 
Nasıl ya ben anlamdım. Siz yokken o yaratık eve kadın getirmiş bir de utanmadan boşanalım demiş ve siz buna rağmen onu af mı ettiniz. Aynı yatağa gireceksiniz, mideniz alacak yani, her sabah kalkıp ona günaydın diyeceksiniz. Eşyları değiştirince evren değişti yani. Mutluluklar.
 
Bosanmadan korkmam ki ona defalarca dedim beni aldatirsan bu iş biter diye ama anlatamamisim cinselligimizi öne sürdü ve bi carladım beni bu konuda suclayamazsin sen beni aldatamazsin diye
Aldatirsan bu is biter demissiniz ama bitirmemissiniz. Belki de bitiremeyeceginizi bildigi icin yapti?..
 
Koltuk mu???? Çok ucuz bir karekter.
 
her ilişkinin dinamiği farkli, herkes farklı bı karakter o yüzden herkese boşan denmez ama baristiktan sonra 2 Ci şansı verdikten sonra sürekli bu olayı gündem de tutarsanız yine kaybeden siz olursunuz.
 
Çok zor bi durum . Düşünmesi bile kötü. Umarım konu gerçek değildir
 
Kadını öğrendin mi peki üzüldüm zor durum birsorum daha var eşiniz benden uzaklaşmıştın demiş nasıl yani peki bu durum cinsellik sifirmiydi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…