Evimize kadin getirmis

zor bir durum ... siz kararinizi vermissin ama duzeliceni sanmam .kadinda belki siz bulun diye bilerek atmıştır saçlarını orayaburaya.. Allah sabırversin cnm
Ne bileyim hiç anlamadım bacak bacak üstüne atıyorum dün ve bi bakıyorum aradan kadının saçı gözüküyo baldırımda yapışmış. Şansa da dün makine çalıştırdım baktım ucunda hala var. Makasi aldım verdim eline al dedim şunu temizle. Temizledi etti makine bozuldu bi or.... yuzunden

Bir arkadaşımın eşide getirdi hemde daha yeni evlilerdi. Kızda önce sac sonra mesajdan yakaladı. Bir süre annesinde kaldi sonra evine döndü. Unuttu mu unutmuş gibi mi yaptı bilemem, suan cok mutlu görünüyorlar çocukları da oldu. Cok ağır yatağınıza başkasını sokmuş olması ama bekara karı bosamak kolay dedikleri gibi. Karar sizin her zaman. Ama unutmayıp sürekli kafasina kakıp huzursuzluk çıkaracaksanız boşanin derim.

Kadın konsmuş zaten galiba yani etrafta fotograflarimiza, kızımın oyuncaklarina, benim kişisel eşyalarıma kadar görüp zevkine bakabiliyosa ağır pislik bişey dır saçlarının sağlıklı olacağını da sanmam aklı gibi

Yalnız sondaki noktalı kelime o kadına sarfedilmişse sarıldığınız kocanıza da bir kelime yakışıyor bu durumda

ah ah biz kadinlar su cocuklarimz icin cektiklerimiz kensimizden odun verdiklerimiz emin ol burda herkesin basina geleck bise . allah islah etsin o sarisinla yatip kalkarken keyfu yerindeydi cocuk ta sende umrunda degildi kimse vicdan yapmasin ne yaxikki yapan birdaha yapiyor. bu erkrkler aptal o zamn cocuk istemeyin kardesim gebe kaliyorsun 9 ay zaten 40 in dolana kadar nerdeysr 1 sene oyle cinsellikten uzak kadun ister istemez kadin tooarlanmasi uzun duruyor ama nedense erkekler ilgosiz oluuor magdur oluyor sanki kadinin ihtiyaci yok. yani af ettin ama paranoyak gibi surekli ne yapti niye gec geldi teline bakacaksin ona karsi s3vgin azalack zqmnla ama iste kadinlik gururu yok oluyor kendine yedireniyorsun. ama magdur hep erkek

Eşiniz kadını eve almasaydı makineniz bozulmazdı

Ne saçmış yahu
Çık çık bitmedi

Birde herkesin ki bosanmayalim diye yalvarir sizinki bosanalim diyip duruyor...
Bence sizin bosanma dan korktugunuzu dusundugu icin ve daha kolay affedin diye .
Gerisi icin yorum yapmayacagim.
Bosanmadan korkmam ki ona defalarca dedim beni aldatirsan bu iş biter diye ama anlatamamisim cinselligimizi öne sürdü ve bi carladım beni bu konuda suclayamazsin sen beni aldatamazsin diye

Gerçek mi bu ? :))) hiç fark etmez o bana atlatamazsan bosanabilirsin diye belirtmiş. Belirtmemis olsa bile sıkıntı yok.
İyi misiniz? Yoksa hala şokta mısınız? Boşanıp boşanmamak için bir de izin mi alacaksınız? Affettiniz madem yine yapar eşiniz bunu da unutmayın...

Birbirlerine sıvadılarsa demek :) yagı bol bulunca diye bir söz vardı malum.
Konu sahibesine gelince
Kaynak ya da peruk olsa bile saçın eşyalara o kadar girmesi imkansız hanımefendicim ya.
Tavanızla ne tür bir fantezi uyguladılar ki ?
Ya da dügün albümlerinizi ellerine alıp sana bakarak mı seviştiler ne ettiler ki her yerden saç geliyor ellerinize ?

Evde o kadar saçtan sonra, mobilya, perde, halı değiştirmek şart. Hayırlı olsun yeni eşyalarınız. Hep beraber güle güle kullanın. Bi şampuan değiştirsin bakalım. İnşallah çözülür saç sorunu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…