Evimize kadin getirmis

Karı koca ilişkimiz zedelendi artık. Hazmedemiyorum geçer mi diye bekliyorum bakalim
Bence çok fazla evlilik bu defektle yürüyor.
Eşiniz çok büyük bir hata yapmış, ama beni çok şaşırtan size dürüstçe söylemiş olması.
Yani bişi uydurabilirdi..
halının kılıdır diyen insan tanıyorum ben ya..
boşanma kapısında hala inkar edip , sonra inkar ettiği ilişkideki başrol kadınıyla evlenen de duydum.
Eşiniz büyük hata yapmış ama dürüstçe paylaşmış, tutamamış içinde...

Sizden midem bulandi.
Yasadiklarimi tekrar hatirladim. Korkunc bir bas agrisi saplandi basima.
Evinize kadin getirdi hem de yatak odaniza ve bosanmadiniz.
Sizin yaninizda kadin ile birlikte olsa
Allah islah etsin

+1

Allah ım sen buyuksun baskasina dokunan adam ile nasil ayni yatağa gireceksiniz..Adam sizin yatak odanizda birlikte olmus. Korkunc
Hastalik bulastirir size.

5.kez bosansam bile bu kadar buyuk ve net konusuyorum bosanirim..Asla onurumu ayaklar altina almam asla hic bir erkege ezdirmem kendimi boyle

Size mustehak

Siz aldatsaydiniz gazetelerin 2.sayfasina haber olurdunuz . Toplum da esinizi hakli bulur namusunu temizledi derdi..

Ezik kadinlardan tiksiniyorum. Gecmis eski evliligim aklima geldi fena oldum

Bence eve getirdiği kız ilk defa gelmemiştir evinize çünkü bukadar bütün evi rahatça kullanması sevgili olduklarını gösteriyor bence

Aldatmanın hatayla, yanılmayla, bi anlık boşlukla hiç bir ilgisi yok sadece karakterle ilgisi var. Hamurunda sadakatsizlik olan kadın veya erkek düzelmez. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de o olur unutma. Bunu şimdi yaptı, fark ettin, hatta belki ilk de değildi emin olamazsın, ama emin ol ki son da değil!!! yine yapacaktır emin ol.
Bir de lütfen güçsüzlüğünüzü çocuğunuzun arkasına saklayıp çocuğu bahane etmekten vazgeçin hanımlar ve bırakın bu sadece çocuğum için hikayesini. Koltuk takımını da mı çocuk için istedin? Bir de gidip sarıldım diyorsun suratına tükürülecek adama!
Ne diyim ki adamı süründürmemişsin bile o bunu sana daha çooook yapar.

Bu gibi durumlari dusundugumde yaparim dedigim tek sey su.Tamam sen beni bi kadinla aldatmissin ve seni affetmemi bekliyorsun.Ben de gidip bir erkekle seni aldaticam sen de beni affedersen devam edebiliriz derim.sonra da gercekten yapmis gibi coook inandirici bi plan kurup hedefime ulasirim.Sonra da affet derim.Sanmiyorum ki affetsin.Ama affettim dese de sonra yine bosanma davasi acarim.Asla da soylemem ben seni aslinda aldatmamistim diye.

Bu mesajı size hatırlatmak istedim. Yarın yine bu kafa ile gitmeyin. Kendinize bu kötülüğü yapmayın. Avukat tutun avukat. Düşündüğünüz gibi siz mahkemelerde sürünmeyeceksiniz. Birisi sizi yine kullanamayacak. Yarın da gitmeyin lütfen. Birinden bir psikiyatristten de yardım alın. Kendinize bu kötülüğü yapmayın.

Ne cesaret eve getirmiş ya yuh...pis kadının da saçları ne çok dökülmüş iyy yağ kabının altı falan ..bunlar baya vakit geçirmiş evde yemek bile yapıp yemişler...senin canın çok acimistir ama ayrılmak kolay değil Allah yardımcın olsun

Şart sunsan ne sunmasan ne ? Koltuk kadar mı değeriniz ? Kocaniz aldatmış sizi aldatmış . Üstüne açikca soyleyip boşanalım demiş. Daha ne olmasını bekliyorsunuz yatakta basmayı falan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…