siz çıkın misafirhaneyeoyle yapyorum canim esim yokken ya annemgile gidiyorum yada annemi cagiriyorum hic evde kalmadim daha kaynimla
gonderdm canm artk bizde kalmiyor cok sukurr yaa gittisiz çıkın misafirhaneye
o kalsn sizin evde
cekindim 6ay napayim canim kalmak zorundaydik ama kaynimi gonderdim artik kalmiyor bizdevalla canım sen 6 ay boyunca anne babandan çekinmemişsin
bide üstüne üstük oraya kaynınıda götürmüşsün
şimdi rahatsız oluyorum demenin hiç bir manası yoktur eşin için
sen bu işin içinden çıkamazsın Allah yardımcın olsun
baştan yapmışsın hatayı
cok komik dedin ama bunu yaparak yolladim kaynimi canim yazdiklarimi gormus esime bana laf vurduruyor ben artik sizde kalmam dedi esyalarini topladi gitti :)Çok komik ama bu
emin olun bu cocuga kimse sabredemez basimiza bela acacakti evli kadinlara bile sarkan birini ben evimde tutmam apartmanimdaki kizlari gozluyordu. suanda bska yerde kalyo ve evli kadinla gorusyor ben bunu evimde tutmam cok degisik tip tip davranyor ben bile korkuyorum ne yaptim ettim gonderdim oglunun huyunu ogrensinlerkaynının senden kalması çook çok anormal evet ama senin ailenin size ihtiyacı olunca sen annenlerde kalmışşsın. evi bile eşin geçindirmiş. hem de yeni evliyken. şimdi bundan şikayet etmen bence çok saçma
senin eşin o kadar şeyden şikayet etmemiş. gelmiş babana bakmış. eve para vermiş. o evin çocuğu olmuş. şimdi senin bu tutumuna karşı eşin yine de bişey demiyorsa bravo.
ya kardeş sen zaten bazı şeyleri aşmışşsın. o yeni evli durumlarını geçmişsin. daha bu saatten sonra kaynın sende kalmış çok mu? eşin senin ailenin yanında kaldı etti de sen bi kaynınla yaşamak zor mu geldi?
normal şartlarda evet 6 aylık evli birinin evinde kaynı değil kimse kalmaz ama siz bu normal durumları geçmişsiniz. bırak öyle kalsın.tatsızlığa lüzum yok eşin nasıl sabretmiş sende sabretmelisin
guveniyor demekki ama bosa guveniyorEşinde ne garip adam ayol nasıl yaşıtınız bi adamla sizi aynı evde barındırıyor ?
annesi koyde annesi oglunun tarafnda ama kaynatam oglunu degil beni hakli buluyor cok sukurannesi babası yok mu bu çocuğun?
sende evde rahat giyin biraz eşinde rahatsız olur gönderir belkiannesi koyde annesi oglunun tarafnda ama kaynatam oglunu degil beni hakli buluyor cok sukur
sikayet eddordim ama bisey cikmadi dahaBen olsam valla sikayet ederdim boyle bi kardesi. Durma sikayet etBejan19
gonderdim canim artik bizde kalmiyor cok sukur yasende evde rahat giyin biraz eşinde rahatsız olur gönderir belki
gözün aydıngonderdim canim artik bizde kalmiyor cok sukur ya
evden gitti ama ben evde genede tek kalamiyorum simdilik ya iyce alistigim zaman kalabilirm ortama alisamadim dahaEvden kovardim, net !
Eşim eve gece gelmeyecek ben kaynimla aynı evde kalmamak için anneme gidecegim öyle mi ?
gonderdim canim artik bizde kalmiyor cok sukur ya
gonderdim kiz gecen hafta biraz sikintilar oldu ama olsun gitti artik gelmez :)ne kadar eşinin kardeşi de olsa da sana yabancı bence biran önce evden göndermeye bak dinen de sakıncılı senınle aynı evde bırakmaları kv hiç mi bunları dusunmuyor hayret ettim hele ki esin ayrı bır gamsız gibi
biraz degisik yontemHayirli olsun, nasil gönderdin`?
#biraz degisik yontemwhatsap durumumu sadece ona ayarladim gizlili olarak ve biseyler yazdim ona laf vurdurdum yani oda esime mesaj attmis bana laf vurduruyor artik ben orda kalmam dedi esyalarini topladi gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?