evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

Sürekli suratını as yemek yapmadım falan de yani rahatsız olduğunu belli et ütüsünü yapayım falan deme sakın kv ne soyle erken gelsin ayrıca esin çok geniş

Kv kp esinin ailesinden bi aile buyugune anlat boyle bi derdm var ben rahatsiz oluyorum uygun degil gece esim calisiyo de. Akli basinda bi insan varsa esinle konussun. Kendi ailesinden birisi konusunca belki durumu anlar.

saygısızsa sen de kavga et tartış onunla.. belki tartışıyoruz sürekli diyip kendisi kalmak istemez..
eşinle de gece yanaştığında sık sık reddet .. eşin de rahatsız olur elbet bu durumdan.

Senin yerinde olsam eşim evde yokken annem ve abimi çağırırdım ki kaynım meydanı boş bulup iyice rahat etmesin.her seferinde böyle yapardım. Adamdaki rahatlığa bak ne işi var yaşıtı yeni gelinin evinde! Kaynana da tam uyanık.

üçüncü kişileri karıştırmayın, direk eşinize anlatın.

ne işi var yeni gelin evinde üçüncü kişinin.

Ilk olarak ailenizin evinde kalmaniz zaten yanliş olmuş. Ev üzerine ev olmaz. Cocuk annenize mantikli bir cevap vermis ki bu lafi siz vermişsiniz zaten. Yani eşiniz yaninizda olmuyorsa bu konu ile ilgili. Yapacak birsey yok çekeceksiniz. Yeni evli bir ciftin yaninda bekar adamın ne isi olabilir ya. Ben cok karsiyim boyle seylere. O esinizin kardesi olabilir ama sizin hic birseyiniz. Ki rahatsızlıklariniz var belli ki esinizin bunlara karşılık hala cozum bulamaması.... sizin evden gitmeniz daha mantıklı abi kardes yasasinlar

Kendi evimde rahat dolasamayacaksam nerede rahat dolasicam nedir koca adamin evli abisinin evinde surekli kalmasi?
Kaynimin askerligi yasadigimiz yere cikinca gelip birkac gun kaldi onda bile rahat edemedim. Kaldi ki surekli benle yasayacak bir de hic cekemem.

Kayinvaliden de musade etmis demek ki sizde kaliyor. Ne igrenc bir aile iliskisi ya. Herkes birbirinin uzerinde kaliyor . defolup gidecek tabi herkesjn evi yuvasi ayri. Gonder onu hic yakisikalmiyor bekar kaynin gencecik gelinin evinde kalmasj hem hic uygun degil

Yaşlı kv. Kp. ile kalınmaz diyenler burada kardeş sokağa atılmaz demiş hayret ettim. Yok kv.varken şort giyemiyorum , istediğim gibi gezemiyorun ühü deniliyor.

Halbuki kardeş ama evdeki kadının mahremi , üstelik yaşitlar ve kural tanimaz biri.

Sokağa atmış olmayacaklar , yurda ya da öğrenci evine yerlestirilecek ve kontrol altında tutulacak.

Ama eş bu konuda anlayışsız ise yapacak çok bir şey yok. Ya gemiler yakılacak ya da güzel güzel arada söylenerek yavaş yavaş işlenecek.

Bir defasında bir haber okumuştum, şoka girmiştim, ondan beridir artık insanlara şaşırmıyorum.

Konuda yine kv ve kayınbiraderi ile yaşayan bir gelin vardı. Kv geline diyor ki; benim diğer oğlumun ihtiyaçlarını karşıla, o bekar ve onun da ihtiyaçları var!!!

O yüzden artık bazı insanların gerçekten anormal olduğuna ve bu insanların sayısının benim tahminimden daha fazla olduğuna inanıyorum.

İnternete düşmüş bir espri var; "Müge Anlı cinayeti araştırırken köyde kaç tane evli kadının sevgilisi olduğunu buldu" diye.

Hakikaten insanlar anormal.

Konu sahibi de babası ameliyat oldu diye ve eşi acil tıp teknisyeni, ona bakar diye 6 ay anne babasının evinde yaşamış. Allah aşkına söyleyin, bizlerin hiç mi ameliyat olan yakını yok. Bizler evimize sağlık çalışanı bir yakınımızı mı aldık 6 ay boyunca? Ayrıca 6 ay nedir??? Neden bu kadar uzun? Evlenirken ayrı ev açıp sonra yine anne babanın evine pansumana/başka yardıma gidilse ve sonra kendi evlerine dönülse olmaz mıydı???

Kayınbirader varken eşinle beraber olma diyen üyeler; bu kadın kendi anne babası (başka kardeş varsa bilemem) varken kocası ile sevişmiş ve bundan rahatsız olmamış 6 ay boyunca. Şimdi eşine rahatsız oluyorum dese eşi inanır mı???

Neresinden tutsam elimde kalıyor

Ülkemin sosyolojik sorunu.

abim var ama hayatta bize gelmez ranatsoz edmek jstemiyorum sizi diyor dusunceli adamin hali baska oluyor

Tamam işte...anlayışlı olan abin artık anlayışlı olmayacak. Gelip bile bile...danışıklı sizde kalacak ki hem sorumsuz kayinbirader rahat edemeyecek hem de eşin anlayacak. Karı koca işine karışılmaz ama burada abiniz de pekala açık açık esinize " farkında degilsin galiba gece işe gidiyosun ve karın nikah düşen bir gençle evde, kardeşimi sana emanet ettim buna musade etmiyorum" diyebilir.

Şu aman kavga çıkacak diye kendinizi hırpalamanızı anlamıyorum. İş ışten geçince diye mi beklensin. Siz diken üstünde niye yaşayasınız ki. Kardeş k.v.kırılmayacak diye siz mi kırılın. Askere gidene kadar diyolar size lütufta mı bulunuyolar boyle diyerek...peki askerden gelince de evlenene kadar mı...bunun sonu yok...

Abiniz pekala gelip sizde kalabilir 3 gün bile kalsın bakın herkesin nasıl rahatı kaçıyor. 3 ay dursun bakalim nasil oluyomuş.

oyle yapyorum canim esim yokken ya annemgile gidiyorum yada annemi cagiriyorum hic evde kalmadim daha kaynimla

Kalmaya devam ederse şikayet edeceğinizi söyleyin. Gitsin askere. Ya da dışarı çıkınca eşiniz gelmeden eve almayın. Kitleyin kapıyı naparsa yapsın. Sorun olursa ay aşkım ağda yapıyordum, duş alıyordum, müzik dinliyordum veya uyuyordum tarzında cümleler söyleyebilirsiniz

sagol canm bunlarda guzel fikir whatsab durumuma gizliligi sadece ona yapip biseyler yazmayi dusunuyorum evde kimse yokken hersey neguzeldi yazdm ama kafasi basarmi ne demek istedigimi blmiyom :/

kaynının senden kalması çook çok anormal evet ama senin ailenin size ihtiyacı olunca sen annenlerde kalmışşsın. evi bile eşin geçindirmiş. hem de yeni evliyken. şimdi bundan şikayet etmen bence çok saçma

senin eşin o kadar şeyden şikayet etmemiş. gelmiş babana bakmış. eve para vermiş. o evin çocuğu olmuş. şimdi senin bu tutumuna karşı eşin yine de bişey demiyorsa bravo.

ya kardeş sen zaten bazı şeyleri aşmışşsın. o yeni evli durumlarını geçmişsin. daha bu saatten sonra kaynın sende kalmış çok mu? eşin senin ailenin yanında kaldı etti de sen bi kaynınla yaşamak zor mu geldi?

normal şartlarda evet 6 aylık evli birinin evinde kaynı değil kimse kalmaz ama siz bu normal durumları geçmişsiniz. bırak öyle kalsın.tatsızlığa lüzum yok eşin nasıl sabretmiş sende sabretmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…