- 11 Nisan 2017
- 136
- 89
- 98
- 25
Sürekli suratını as yemek yapmadım falan de yani rahatsız olduğunu belli et ütüsünü yapayım falan deme sakın kv ne soyle erken gelsin ayrıca esin çok genişmerhaba kizlar biz yeni evliyiz 6 ay felan oldu annemgilde kalyorduk yanliz kalamiyorduk felan ayri eve ciktik simdi gene yanliz degiliz esimin kardesi bizde kaliyor cok rahatsiz olyorum terbiyesiz saygisiz birisi 20yasnda bende 21yasndaym cok capkin acayip rahatsiz olyorum surekli kizlari anlatyor esim hastanede acil tip teknisyeni gece nobetleri olyor esim yokken annemgile gelyorum onunla asla evde kalmak istemiyorum onu evden nasil cikaririrm kaynanamgil koydeler esimin kardesi daha once dayisnda halasnda felan kalyordu dedgm gbi terbiyesz saygisz ve istenmiyen birisi nere gitse kovuluyor ondan dayisgldede kalamiyor kalacak yeri yok ama bu beni ilgilendirmez gecenlerde annem bize gelmemesni solems yeni evli onlar demis anneme simdiye kadar yanlizmi kaldilar sanki dems anneme surat yapmis ben napacam bana bi akil vern evde istemiyorum onu esime soluyorum gidecek yeri yok sen hic gurbette kaldinmi diyor kardesinin yaninda olyor benm trafmda degil lutfen akil verin nasil evden gitmesini saglayabilirim benmi karisiyim yoksa kardesimi cozemedm o derece abisinin pesinde gezyor delirecem yaknda esimle arsm bozulmasn dye pek bisey diyemiyorum(
Kayinvaliden de musade etmis demek ki sizde kaliyor. Ne igrenc bir aile iliskisi ya. Herkes birbirinin uzerinde kaliyor . defolup gidecek tabi herkesjn evi yuvasi ayri. Gonder onu hic yakisikalmiyor bekar kaynin gencecik gelinin evinde kalmasj hem hic uygun degil
abim var ama hayatta bize gelmez ranatsoz edmek jstemiyorum sizi diyor dusunceli adamin hali baska oluyor
oyle yapyorum canim esim yokken ya annemgile gidiyorum yada annemi cagiriyorum hic evde kalmadim daha kaynimlaSenin yerinde olsam eşim evde yokken annem ve abimi çağırırdım ki kaynım meydanı boş bulup iyice rahat etmesin.her seferinde böyle yapardım. Adamdaki rahatlığa bak ne işi var yaşıtı yeni gelinin evinde! Kaynana da tam uyanık.
sagol canm bunlarda guzel fikir whatsab durumuma gizliligi sadece ona yapip biseyler yazmayi dusunuyorum evde kimse yokken hersey neguzeldi yazdm ama kafasi basarmi ne demek istedigimi blmiyom :/Kalmaya devam ederse şikayet edeceğinizi söyleyin. Gitsin askere. Ya da dışarı çıkınca eşiniz gelmeden eve almayın. Kitleyin kapıyı naparsa yapsın. Sorun olursa ay aşkım ağda yapıyordum, duş alıyordum, müzik dinliyordum veya uyuyordum tarzında cümleler söyleyebilirsiniz
sagol canm bunlarda guzel fikir whatsab durumuma gizliligi sadece ona yapip biseyler yazmayi dusunuyorum evde kimse yokken hersey neguzeldi yazdm ama kafasi basarmi ne demek istedigimi blmiyom :/
Çok komik ama bu
Hiç durma şikayet et. O bu gevşeklikle askerden kaça kaça 5 yılda bitirir.
Olmaz böyle annenede gelmiş eşinden yüz buluyo kardeşiyse kardeşi gitsin kendi annesinin evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?