evimize yeni gectik esimin kardesi bizde kaliyor onu evden yollamak icin napmaliyim

tabiki veterin beteri varya

ben anneme gidince oda anneme gelyor anahtari yok bende vermiyorum

simdi neler var neler.... basimiza tas yagacak cocuk taciz eden sapiklar kendi yegenine sarkan amca dayilar... hatta kardesinin karisina goz koyani kendi gozumle gordum. malesef kimseye guvenilmiyor
evet kimseye guvenilmez ya

aynem canim kaynana fesat gibi ya

Bi oğlana bakamaz mı der? Kendi neden bakamayip yollamış size?
Çalışmıyorsa gitsin anasının yanına? Oglusuyla uğraşmak istemiyor size atmış. Valla böyle konulara çok sinirleniyorum. Annem de baktı kaynina yıllarca. Babamdan bile azar isitti yeri geldi. Köydeki anası mecbur bakacaksınız dedi. Evlendi annemin yüzüne bakmadığı gibi küstü bir de. Babama k.cini döndü. O kadar savundu iyi oldu babama. Gördü bir guzel küçük sevimli kardeşinin yüzünü.

esimle annemgilde kaldik cunku babam byuk bi ameliyat gecirdi esim babamla ilgilenyordu pansuman felan esim acil tip teknisyeni sagolsun cok yardimci oldu ozamanlar cok zor gunlerdi evde calisan biri yoktu esim evi gecindirdi bir sure sonra evde birisi isi girdi babamda iylesince ayri eve ciktik canim ondan dolayi anemgilde kalmistik
kaynimin dediklerini yapmiyorum ama kafa almiyor utusunu felan yapmiyorum

aynen canim benim annemde oyle kaynina bakmis ama simdi kus bizle ve babama abilikmi yaptin diyo ya hep boylemi olyo acaba

babam ameliyat gecirdi oyizden annemgilde kaldik iylesincede cok kavga eddim artik kendi evimize gecelim rajat edemiyorum dedm sonunda gectk ama kardesi cikti basimiza yani ben rahat olak dye hep eve gecmek istedim kardesmlede yasarz mantigi olamaz ya rahat olmk icn eve gectk kaynanamn sucu hep bunlar esimede toz konduramiuorm herseyi esimn basina attilar dugunumuzu bile yapmadilar esim kendi yapti borca girdi hersey esimin basinda buyuk cocuk olmak ne kadar zor buyuk elti olmak

Hayal ettim de elinde bıçak konuşarak dolaşıyor, kafasında poşet ev viledaliyor ahaahhhha. Tuttum ben bunu.

kaynına direkt söyle. eşinde onunla giderse gitsin. böyle adamları hiç sevmiyorum.

Vallahi gazlayacaksin eşini gündüz böyle gece için planlar biseyler anlatan mesajlar atacaksın arayacaksın ışte seni istedim falan fıstık akşam gelince ama kardeşin var evde ben rahat edemiyorum diye dönüp yatacaksın yada mesajlarda ben sana neler yapardım da ev müsait değil yanlizda kalamıyoruz evde biri olunca insan istediği gibi davranamıyor diye diye aklına sokacaksın ve birlikte olmayacaksın başka türlü bişey yaptiramazsin eşine hee birde kv ararda çocuk sorarsa ben evimde biri varken rahat edemiyorum o yüzden sorma çocuk yapmicam de bak ne oluyo o zaman

kayininiz yuzsuzmus
bneim esimde kalmis abisinda mecburiyetden, çocuklarinada bakmis,abisi yokken kafelerde bekklemis eve gitmemis rahat edemez yengesi diye,acikinca yemek bile istemez sofranin kurulmasini ebkler aslind abunlar olmasi gerekenler ,halada yengesine yani eltime toz kondurmza gicik oluyorum valla :)

sizin ne es te ne kayinda is yok yani
tek yapacaginiz esinizi altdan altdan fitlemek baska yolu yok
kaynanada evde kaç kiisyiz çocugu nasil yapicam de

eee bir zahmet de . ve esinde kırıkırsa kırılsın . karısını kırmayı biliyor ama . ona empati kurmasını söyle aynı durumda bıraksan sen onu onu rahatsız eden bir durum olsa neyapardı

Niye yalnız kalamıyordunuz çok merak ettim ben, korkuyor muydunuz karı koca

Ya eşiniz haklı,tabikide kardeşini bırakamaz hemde öyle kovmak,git demek felanda olmaz,gerçekten ayıp.
Ama bir yandanda lakayet hareketlerden rahatsız olmakta sizde haklısınız. Burda suç 20 yaşına gelmiş aklı beş karış havada kardeşte. Herkes edebiyle adabıyla otursa,efendi olsa kimse kimseye bir şey demez.
Hareketlerinizle kardeşe onun hakkındaki fikirleri anlatabilirsiniz,sözlerinizlede kendine biraz çeki düzen verdirebilirsiniz,tabii önce kibar şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…