- Konu Sahibi Kelebek040225
-
Farkımdayım. Ama zorunluluktan getirmiş adam. Aa kardeşimi de ne özledim gelecek bizde kalacak dememiş. Annesi baş edemediği ve zarar gördüğü için alıp getirmiş.kendi annesini kardeşini düşünüyor da, karısını düşünmüyor farkında mısınız?
Zaten bu kadınların oğullarını kocaları gibi görmeleri evliliklerdeki sorunların temeli nerdeyse...
Farkımdayım. Ama zorunluluktan getirmiş adam. Aa kardeşimi de ne özledim gelecek bizde kalacak dememiş. Annesi baş edemediği ve zarar gördüğü için alıp getirmiş.
Sınava kadar demiş zaten. Ömür boyu kalmayacak. Sabretmek destek olmak lazım. Hep ergen kalmayacak ki kaynı. Yıllar sonra yenge sana ne zorluk çıkardım bana destek oldunuz der. Kıymet bilir.
Genç işte.. kaynın olunca iş değişmiyor malesef.
Ergenliği atlatamıyor bazı erkekler yoğun geçiyor. Belli ki annesi dizginleyimiyor onu, hatta fiziksel şiddet de oluşmuş.
Eşin napsın annesinin dövülmesini mi izlesin, kardeşini sokağa mı atsın? En güzeli kendi yanına almış. Eşinle kavga etse bile onu dövemez, annesine yaptığı gibi davranamaz eşine. Sınava kadar kalsa nolucak?
Azıcık anlayış gösterin lütfen. Kendi annesini kardeşini düşünmeyen adamdan baba olmaz zaten. Hayırlı evlatmış eşin.
Sınava da çalışmıyor gibi anladım ben. Umurunda değilmiş..
Eşi hiç sormamış. Bu bile benim için cinnet sebebi açıkcası. Üstelik kadının isteklerine karşı da umursamaz.
Anne oğul bir şekilde ite kaka yaşarlar ama gelin koskoca adama bakmak zorunda değil..
Sanırım ben olsam toplar tası tarağı giderdim. Koca kişisi durumun vehametinden habersiz. Biraz başbaşa kalsınlar da anlasın..
Ergenliği atlatamayan adamla da gelin uğraşacak, neden peki, çünkü bir adamla evlendi, artık ondan ve ailesinden gelen herşeye katlanmak mecburiyetinde. Nefret ediyorum bu düşünce tarzından.
Eşinizin yanında çocuğa iş yapmasını söyleyin. Görevler verin ona. Yapmayınca da arıza çıkarın, kendisi gitmek isteyecektir.
Kimse kırılmadan bu işi çözemezsiniz maalesef.
Eşiniz kendi çocuğuna baba olsun, kardeşine değil.
Sınava da çalışmıyor gibi anladım ben. Umurunda değilmiş..
Eşi hiç sormamış. Bu bile benim için cinnet sebebi açıkcası. Üstelik kadının isteklerine karşı da umursamaz.
Anne oğul bir şekilde ite kaka yaşarlar ama gelin koskoca adama bakmak zorunda değil..
Sanırım ben olsam toplar tası tarağı giderdim. Koca kişisi durumun vehametinden habersiz. Biraz başbaşa kalsınlar da anlasın..
Sanırım baya zıt düşünüyoruz. 18 yaşında kimseye koca adam gözüyle ben bakamıyorum. Aklı beş karış havada gençler olarak görüyorum. Belki yurtdışında yaşasam değişirdi düşüncem ama türkiye şartlarında böyle. Çalışma hayatına başlamamış, kendi kendini geçindiremeyen, üniversiteye hazırlanan biri sonuçta. Evet fiziksel gelişim sağlanıyor ama beyin hemen olgunlaşmıyor.
Ben sınava hazırlanırken annem masama meyve getirirdi kalk koskoca insansın onu da kendin yap demedi.
Gelin bakmak zorunda mı kısmına gelince bakmak zorunda demedim. Ben olsam mecburiyetten yapsa eşim( bu kısımda eşine hak veriyorum ben olsam bende kardeşimi alır eve getirirdim annem baş edemiyorsa) bunun için tartışma çıkarmam hele evi terk edip boşanmaya kadar götürmezdim, eşime destek olurdum diyorum. O da mutsuzdur zaten kardeşinin hareketlerinden, düzeltmeye çabalıyordur.
Belki ben iyimserim ama sınava kadar kaynıma da eşime de destek olur. Onun kendini değiştirmesine yardımcı olurdum.
Belki görevler verirdim belki dersine yardım ederdim. Arada ders çalış hadi sen der odasına gönderirdim vs. Sofraya 1 tabak koymak bana hiç koymazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?