Evimize yerleşen kaynım

Zaten konu sahibi kayınvalide ile konuşulmadigini ve kardeşi o,bakma zorundasiniz tarzı konuşmuş

Oha ya kucukte degilmis.. herkes bi zahmet dogurduguna baksin insallah buyukte konusmiim :)

Ozel hayati gec ayni evde ya sana yan gozle baksa? Dunyada neler oluo ne isi uzun sure evinizde.. o zmn babasinin yanina gitsin yani

Zaten konu sahibi kayınvalide ile konuşulmadigini ve kardeşi o,bakma zorundasiniz tarzı konuşmuş
Neden yorum yapma geregi duydunuz kendi konununuzda baskasi gibi?
Anneniz de bir konuda hayir oyle soylemedim yalan soyluyorsun demis su an anneniz hakli gorundu gozume yalan soyleyip bunun farkinda olmayabilirsiniz

Neden yorum yapma geregi duydunuz kendi konununuzda baskasi gibi?
Anneniz de bir konuda hayir oyle soylemedim yalan soyluyorsun demis su an anneniz hakli gorundu gozume yalan soyleyip bunun farkinda olmayabilirsiniz
Benim konum değil bu hanım efendi benimde kaynimla sorunlarım oldu ama kullanıcı adına bakarsanız başka biri bu konunun sahibi. Ben değilim konu benzer sadece

O zaman siz ben gidiyorum diyeceksiniz.O zaman çözülür belki.Ben kendi ailemden bazen sıkılıyorum ve yalnız kalmak istiyorum.Sürekli evde bir yabancı gerçekten can sıkıcı.Kaldı ki siz olmasanız ortada da kalmayacak.

biraz da hayırlı koca olsa fena olmaz. kardeşine güzel bi ayar çeksin bidaha annesine el kaldıramasın o zaman. sınava kadar dediğiniz az buz bi zaman değil 1 sene. karı kocanın yanında 3.kişinin ne işi var 3 ev arkadaşı mı bunlar? ben kaynım 2 gün kalınca rahatsız oluyorum hava sıcak şort atlet dolaşamıyorum rahatça banyo yapamıyorum banyoda giyinip çıkmak zorunda kalıyorum, salona tv karşısına uzanamıyorum çocuğumu dilediğim gibi emziremiyorum vs vs vs.

Şuan yapacağın bir şey yok eşinle konuşmak anlaşılmak dışında kardeşini sokağa bırakamaz.Yapacagin şey eşinden uzak durman kendimi rahat hissetmiyorum falan de başka bir şey yapılabilir mi bilmem

Hanımefendi ne diyorsunuz acaba? Konunun üzerinden çok zaman geçmiş döndüm bir daha okudum size cevap yazayım diye. Ben öyle düşünmüşüm yazmışım, kaynı sınava da girip çıkmıştır zaten. Hem beni ne ilgilendirir sizin kaynınızla aranızdaki ilişki? Hesap sorar gibi yorum yazmayın rica ediyorum.

ama bu mesajınız benle aynı düşündüğünüzü göstermiyor ki. kalsın ne olacak eşi hayırlı evlatmış kardeşini yanına almış demişsiniz de, ben de kalırsa konu sahibinin nasıl rahat edemeyeceğini anlatmak istedim.

Vakti zamanındada bizim ev oteldi babamın kardeşleri annemin kardeşleri aylarca kalmışlar tatil için gelen bile tatili aylarca bizde geçirirdi ailesiyle....ama sonra hepsinden tekmeyi yiyince akılları başlarına geldide iş işten geçti....Düşünüyorumda onlar olsa 1 ay bizim derdimizi çekmezdiler tabii...Onun için bu zamanda akıllı kamilli olmak lazım gereksiz fedakarlıkların sonunda enayi oluyorsun...

Direkt eşiniz yokken yüzüne karşı anlatın kaynınıza. Sonrada esınıze donup aynı seylerı soyleyın

Sınava kadar sabredin eğer gitmezse ve annesi hala almazsa...annesine deyin ki bence , 17 yasindaysa eğer sosyal hizmetlere şikayet edeceğini velayetin böylece babaya geçeceğini annnesininde babaya nafaka vermek zorunda kalacağını söylesen nasıl olur

Yav arkadaslar, aile ne icin var? Ayni durumda sizin kardesiniz olsa? Esiniz istemese? Caresiz kalmaz misiniz? Bence bu cocugun biraz sefkate ihtiyaci var. Biraz simarik yetismis olabilir bilmiyorum ama size nacizane tavsiyem: oranin sizin eviniz oldugunu, kurallari oldugunu guzel bir dille anlatmaniz. Esiniz dahil kimseye kahvalti hazirlamak zorunda degilsiniz. Evde once esinizin de katilimci olmasi lazim, sonra kardesini de dahil etmesi lazim. Mesela siz kahvaltiyi hazirladiniz esiniz demeli ki "hadi kardesim sofrayi toplayalim" ekmek lazimsa " ya sana zahmet bir ekmek alip gelsen" diyebilirisiniz, gicik olmak yerine... boyle boyle o cocugu da kazanmis olursunuz. Bence esinizi boyle bir durumda yalniz birakmamalisiniz. Birlikte kafa kafaya verip nasil cozeriz diye dusunseniz daha guzel degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…