Evimize yerleşen kaynım

Kelebek040225

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
173
100
48
Merhaba arkadaşlar 3 yillik evli ve çalışan bir bayanım eşimle ikimizde sabah çıkıp akşam saat 6da evde olan insanlarız.kayınvalidem( kendisi öğretmen hala çalışıyor) ile aynı ilde yaşıyoruz kayınpederimle bosandilar ve kayınpederim başka bir bayanla evli. 2 ay önce kayınvalidem ve kaynım kavga edip birbirlerine fiziksel olarak zarar verdikleri için eşim benden habersiz kardeşini(18 yaşında)bize sinavına kadar kalması için getirdi.(sürekli kavga ediyorlar zaten otorite sıkıntısı var) Emrivaki yaparak yani. Bununla ilgili çok kavga ettik ama çözüm bulamıyorum.Kaynım çok sorumsuz bütün gün yattığı yerden kalkmayip kendine kahvaltı hazırlamaktan aciz bir insan kayınvalidem ise bizde kalmasından hiç rahatsız değil aksine eşimin baba gibi sorumluluk almasını istiyor. Yani aynı ildeyken annesiyle değil bizde kalıyor ve sınav bitince de bunun değişmeyeceğinden eminim yani gitmeyeceginden. Eşimle özel hayatım kalmadı. Sanki öğrenci evinde abisi kendisi ve abisinin sevgilisi kalıyormuş gibi. Fikirlerinize ihtiyacım var. Yoksa bu işi boşanmaya kadar götürmeyi planlıyorum.

Eşinizin yanında çocuğa iş yapmasını söyleyin. Görevler verin ona. Yapmayınca da arıza çıkarın, kendisi gitmek isteyecektir.
Kimse kırılmadan bu işi çözemezsiniz maalesef.
Eşiniz kendi çocuğuna baba olsun, kardeşine değil.

Sen karışma eşine söyle o halletsin herşeyi. Eger oda umursamazsa eşinize blörf yapmayı deneyin yoksa bu sekilde gider

o kalmasında sıkıntı görmüyor iş verince yapıyor ama kendisi düşünceli biri değil başka konularda kavga çıkarip rahatsız olup gitmesini sağlarım diye düşündüm ama 2. 80 yattığı yerden kıpırdamadı bile

Reactions: KV_
eşimle konuşmayı defalarca denedim ama çözemiyoruz. Eşim kalmasında sıkıntı görmüyor iş verince yapıyor ama kendisi düşünceli biri değil başka konularda kavga çıkarip rahatsız olup gitmesini sağlarım diye düşündüm ama 2. 80 yattığı yerden kıpırdamadı bile. Kayınvalidem le de kavga ettim abisi o beğensen de beğenmezsen de bakacaksınız gibi konuştu

Benim eşim kv ile yaşamama ragmen evde degilken kardesinin bizim eve gelmesine izin vermezdi. Ben yokken onun bu evde ne isi var derdi. Sizin kocaniz da tam tersi, evde karisi var ve kardesini sizin eve yerlestiriyo. Tuhaf ...
Kocanizla guzel bi sekilde konusun, guzelden anlamiyosa sert bi sekilde konusun, o da olmuyosa tehdit edin ...

Ohaaa ,hadi o abisi bu çocuğu ben mi doğurdum deseydin

ozaman sana gitmekten başka çare kalmamış canım ,

Genç işte.. kaynın olunca iş değişmiyor malesef.

Ergenliği atlatamıyor bazı erkekler yoğun geçiyor. Belli ki annesi dizginleyimiyor onu, hatta fiziksel şiddet de oluşmuş.
Eşin napsın annesinin dövülmesini mi izlesin, kardeşini sokağa mı atsın? En güzeli kendi yanına almış. Eşinle kavga etse bile onu dövemez, annesine yaptığı gibi davranamaz eşine. Sınava kadar kalsa nolucak?
Azıcık anlayış gösterin lütfen. Kendi annesini kardeşini düşünmeyen adamdan baba olmaz zaten. Hayırlı evlatmış eşin.

Böyle arsizlarla ugrasmak zor allah yardimcin olsun gidecek yerin varsa terk et bence o evi esin ugrassin kendi kardesiyle sen mecburmusun hizmet etmeye ona...

kendi annesini kardeşini düşünüyor da, karısını düşünmüyor farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…