- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
- Konu Sahibi Renklipuantiye
-
hay agzina saglik. utanmadan actiginiz konuya bakin, kiz yurduymusta karsisindaymis evininde kocasi varmismista.Kocanız şort giyen bir kıza dönüp sapık sapık bakacak kadar ezikse bence de korkun..yalnız sorun yurdun konumu değil sizin beyninizin konumu bence..Kız çocuklarını artık rahat bırakın.. Ben evli bir kadınım..Şortumu da giyerim..Eteğimi de giyerim.. Mayomu da giyerim..Askılımı da giyerim.. Makyajımı da yaparım..Sizin gibi düşünen her kadın midemi bulandırıyor.. Neymiş kız şort giyermiş de öğrenci kocası ya bakarsaymış.? Sapık ise aynı yastığa baş koymaktan korkun siz önce..
Bizim evin karşısında ögrenci apartmanı var alt kat Kızlar üst kat erkekler biz napalım yaMerhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Sacmalamayin. Gercekten sacmalamayin.Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Perde icat olalı çok uzun yıllar oldu. Eşiniz özellikle açıp bakmadan bir şey görmez. Özellikle açıp bakan adam da yolda da bakar evde de işte de. Rahat olun yani.Merhabalar 3yıllık evliyim, kıskanç bir yapım var, törpülemeye çalışıyorum tabii ama kolay değil.. Yeni tuttuğumuz evin kız yurdunun karşısında olduğunu evi temizlemeye gidince farkettim, anneme yakın olsun diye taşınayım dedim, eşim bakacak biri değil ama yurtta sırf camekan. yataklar, odanın içleri gözüküyor , kim olsa dikkatini çekerç ne diyorsunuzzz(sizsolsaydınız ne düşünürsünüz (
Teyzen de senin kafadaymis demek ki. Insan yasadiklarindan ibret alir. Der ki benim kocam sapik , zor bela bir tane de koca buldum, guvenemiyorum, bu erkek milletinin sagi solu belli olmaz. Boyle desen herkes sana hak verirdi. Senin dedigin kocama guveniyorum, kizlar da perdeyi acip sortlu falan geziyorlar.Teyzeme söyledim inanmadı14yaşındaydım, damat zengindi kızı yeni evliydi, annem abim adama bişey yapmasın diye baskıladı, teyzem beni suçladı, kapattırdılar bu kpnuyu bunlar yüzünden gğvensizim
Ay vallaVayıpÖyle de içim içimi yiyor:/
Yok canım, değil :/duvarı yok store perde koymuşlar cama, balkon da cam oda da cam, bunun yazı var şortu varr, nefis bu bakar bence yaa:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?