Evimizin karsısında kız yurdu varmış

hay agzina saglik. utanmadan actiginiz konuya bakin, kiz yurduymusta karsisindaymis evininde kocasi varmismista.

Bizim evin karşısında ögrenci apartmanı var alt kat Kızlar üst kat erkekler biz napalım ya

Aboooooovvvvvvvv
Bizim yurt da sanayi bölgesinde biz ölelim o zaman emin olun bir çoğumuz düşünüp perdeleri kapatıyoruz. Ha bir de odalar görünüyor demişsiniz de o odalar dolu olmadığı için olabilir mi ? Ben zannetmem o odalar dolu olsun ve perdeler kapanmasın.
Yani bence sorun burada kıskançlık değil ama bu kadar güvenmediğiniz biriyle aynı evi paylaşmak zor olmuyor mu ya ? Ben ilk ayda stresten hasta olurdum herhalde

Sanki eşin sokakta gördüğü kadının götüne kitlenmiyor. O kızlara gelene kadar.

Sacmalamayin. Gercekten sacmalamayin.

Bukadar güvensiz nasıl evlilik oluyor anlamıyorum. Sizin görmediğiniz yerlerdede kızlar var eşiniz onlara bakıyorda olabilir. Adamı salmayın dışarı. Eşiniz bu potansiyeldeyse kızlara yazık,taşınmayın bence rahatsız olmasın kızlar.

Bu zamanda insan herşeyi düşünebiliyor malesef. Hiç bir şey yokmuş gibi davranıp temkinli olun bence. Eşinizin aklına da karpuz kabuğu düşürmeyin .

Eşinize güveniyorsanız endişe etmemeniz gerekir. Bu tür şeyleri normal görmüyorsa, öyle bir karakter özelliği yoksa endişelenmeyin bence. Ama daha önceden herhangi bir şeyini gördüyseniz, durum değişir.

Bu kadar üzerine düşmeyin.Yani heran yanında olup gözü neyi görüyor diye kontrol edemezsiniz ki sonuçta kadın olsun erkek olsun insanız bir nefsimiz ve irademiz var ki kendimizi bilmemiz kontrol edebilmemiz için.Orada yurt var burada başka birşey var enerjinizi boşa harcamayın eşinizle vaktinizi güzel geçirip mutlu olmaya bakın.Hem ona hem size yazık.

Perde icat olalı çok uzun yıllar oldu. Eşiniz özellikle açıp bakmadan bir şey görmez. Özellikle açıp bakan adam da yolda da bakar evde de işte de. Rahat olun yani.

Eşin bakacak biri değil mi?
Ya kuzum yeme bizi senin ne eşine ne de kendine güvenin var . Neden böyle hem kı yurdundakileri hemde eşini zan altında bırakıyorsun.
Yani düşüncen okadar abes okadar değişik ki ne diyim ya .
Hem hep kaçacak mısın bu kadın populasyonundan , kocişin çok mu yakışıklı nedir onu bukadar kıskanma sebebin ?

Teyzeme söyledim inanmadı14yaşındaydım, damat zengindi kızı yeni evliydi, annem abim adama bişey yapmasın diye baskıladı, teyzem beni suçladı, kapattırdılar bu kpnuyu bunlar yüzünden gğvensizim
Teyzen de senin kafadaymis demek ki. Insan yasadiklarindan ibret alir. Der ki benim kocam sapik , zor bela bir tane de koca buldum, guvenemiyorum, bu erkek milletinin sagi solu belli olmaz. Boyle desen herkes sana hak verirdi. Senin dedigin kocama guveniyorum, kizlar da perdeyi acip sortlu falan geziyorlar.

Yok canım, değil :/duvarı yok store perde koymuşlar cama, balkon da cam oda da cam, bunun yazı var şortu varr, nefis bu bakar bence yaa:/

Ne denir ki şu yorumunuz ne çirkin. Bence oradan taşının elin çoluğuna çocuğuna yazık. Herhalde bin yıl düşünsem aklıma gelmez. Bu nasıl bir zihniyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…