- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.997
- 248
E sizde burda elestirmissiniz ben birsey dedim mi elestirmeyin diyeYok artık telefon açmadı diye eve anahtarla girmekte ne demek yahu vermeyin kimseye bence ozaman
Konu sahibi de kapima dayandilar demiyor zatenAyrıca benim yedek anahtarım kv evinde vardır bana ulaşamadıklarinda kapıma dayanmıyorlar hemen sizin cevrenizde o tip insanlar normal gözüküyor olabilir herkesin yaşam tarzını böyle elestiremezsiniz
Kaynanadan da al o zaman.Bi kez kaynanam ben dışarıdayken girmişti eve geldiğimde karşılaştım telefonu evde bırakıp yürüyüşe gitmiştim arayıp açmayınca direkt girmiş yani yanlış buldum şimdi görümcemde aynı sorun olur mu diye aklım karışıyor sadece tek derdim bu açıkçası :)
Benim anahtarım eşimin ailesinde vardı. Evliliğin ilk bir ayında haberim olmadan dinimi köşemi acmışlar ben de kıyameti koparıp geri istettim şuan kimsede yokKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Bence de guveniyorsan sakinca yokBenim anahtarım eşimin ailesinde vardı. Evliliğin ilk bir ayında haberim olmadan dinimi köşemi acmışlar ben de kıyameti koparıp geri istettim şuan kimsede yok
Kendini bilen bir görümce ise sakınca yok aslında.
Yedek Anahtarım kayınvalidem de var. Geçen kapıda kaldık, anahtarı getirdiler kapıyı açtık.Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
E sizde burda elestirmissiniz ben birsey dedim mi elestirmeyin diye
InsAllah aynisini gelininizde yasarsiniz o zaman anlarsiniz
kv direk iceri girecek deil ya mutlaka beklemistir de girmistir oda bir anne sonucta gerci suc kv de ne yapacan ölsün iceride girmeyeceksin
Dayanmış dememiş içeri girmiş demiş zatenKonu sahibi de kapima dayandilar demiyor zaten
Benim anahtarım eşimin ailesinde vardı. Evliliğin ilk bir ayında haberim olmadan dinimi köşemi acmışlar ben de kıyameti koparıp geri istettim şuan kimsede yok
Kendini bilen bir görümce ise sakınca yok aslında.
Babam dahil kimseye vermem evimin anahtarını. Sonuçta o evde mahrem bir çok şeyim var. Olurda birgün anahtar kaybedersem bir çilingir 50 100 tl, kilit göbeği hakeza öyle.Kızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Ben de eşime al dedim hala diyor ki karşıya ayıp olur mu anahtar bizim ayy ayyBabam dahil kimseye vermem evimin anahtarını. Sonuçta o evde mahrem bir çok şeyim var. Olurda birgün anahtar kaybedersem bir çilingir 50 100 tl, kilit göbeği hakeza öyle.
Ha bana çilingir ücretsiz o da başka mevzu, sadece kilit masrafım olur.
Evet ben kendi kardeşim de olsa vermek istemem zaten başıma geldi çünkü eve bir girdim kv içeride beni merak etmiş 20 dk içinde duşta bile olabilirdim kapı çalınır telefon açılmaz dusta sonuçta o yüzden artık rahat düşünemiyorum başa geldi çünkü...İkinizde de bir tane anahtar olduktan sonra kimsede yedek anahtar olmasına ne gerek yok bence.
Mesele görümcede anahtar olması değil, sizin kardeşinizde de olsa aynısını düşünürüm.
Çelik kapının 5 anahtarı oluyor zaten. Biri annemde, biri eşimin annesinde, ikisi bizde, biri temizlikçideKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Belki de benimde eşim dedi diyedir bu tavrım içim rahat etmedi nedense bir iş için vermiş sonra geri almalıyım dedi bana danışmadan :) içim rahat edemedi yani nedenseveririm
o da bana verir
ama hiç düzenli kapıda kalırsak diye olmadı
arada konuştuk ay yedek yaptıralım da birbirimizde dursun diye ama sürekli durmuyor
tatile vs giderken veririz, sonra aylarca kalır, lazım olursa isteriz vs
konu anahtarın verilmesi değil de anahtar olunca kafasına esip size gelir mi
benim görümcem ilk taşındığımızda yağmur çok yağınca anahtar olsaydı pencereyi kapatırdım dedi bir sefer ben de gerek yok zaten içeri girecek pencereyi açmıyorum dedim
ama bir seferinde şehir dışına giderken görümcem de yoktu anahtarı başka komşuya bırakmıştım görümcem gelince ver diye, zira evde kedi vardı iki geceye gelecektik ama kaza olur bir şey olur gelemezsek diye
lakin hikayem hep ben şeklinde eşim ablama bıraktım bir anahtar deseydi kavga çıkardı galiba(
Hayır sadece siz duşta olmayabilirsiniz. Eşinizle birlikte duşta olabilirsinizEvet ben kendi kardeşim de olsa vermek istemem zaten başıma geldi çünkü eve bir girdim kv içeride beni merak etmiş 20 dk içinde duşta bile olabilirdim kapı çalınır telefon açılmaz dusta sonuçta o yüzden artık rahat düşünemiyorum başa geldi çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?