Yatak odasında ne aramış acabaBen veririm derdim eskiden. Karşımdaki insan normal bir insan ise yine veririm. Bazen gerçekten acil durumlar olabiliyor çünkü. Ancak ben veririm deyip verdiğim dönemlerde evde bir şey ararken kayınvalidemin "yatak odasında üçüncü çekmecede" demesi üzerine ufak bir şokun ardından vermemeye karar verdim. Vermiyorum. Çünkü kadın olay yeri inceleme ekibi gibi çok ince çalışmış ajsjsja.
Başınıza bir şey geldi diye korkmuş bu farklı bir durum.Normalde zamanda keyfi giriyorsa durmasın tabiki.Bi kez kaynanam ben dışarıdayken girmişti eve geldiğimde karşılaştım telefonu evde bırakıp yürüyüşe gitmiştim arayıp açmayınca direkt girmiş yani yanlış buldum şimdi görümcemde aynı sorun olur mu diye aklım karışıyor sadece tek derdim bu açıkçası :)
Bu arada açık açık isteyemem diyorsanız bir gün dışarı çıkınca eşiniz de olmasın yanınızda,anahtarı evde unutmuşum sendekini versene deyip alın daha da vermeyinKuzum gizli girse bilemeyiz ki ben aile ziyaretine geldim yeni eşimde sonra gelecek aslında girmez diyorum ama kaynanam bi kez girdiği için ister istemez düşünüyorum işte insanlık hali..
Asla vermemKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Ben evimde oturmuyorm canm esim yanımda degil kv evinde kalıyorum iste bir anahtar bnde biri kv evinde biride babasının arabasında duruyor çünkü ev boş ya arada gidip geliyor kontrol amaçlı ama evimizde olsak onlarda durmaz yani aliriz. Ama bir yere falan giderken bırakırız ne olur ne olmazKızlar merhabalar bizim evimizin yedek anahtarı eşimin kardeşinde duruyor çok yakın evlerimiz eşime geçen gün al ne gerek var dedim ama dışarda kalırsak diye korkup vermiş.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda sizce kalmalı mı anahtar başka birisinde kalmamalı mı?
Arada kaldım. Siz olsanız görümceye anahtar verir misiniz? :)
Kv de telefonu acmayinca girmiş kadin dusunceli ama sizde var birseylerKuzum gizli girse bilemeyiz ki ben aile ziyaretine geldim yeni eşimde sonra gelecek aslında girmez diyorum ama kaynanam bi kez girdiği için ister istemez düşünüyorum işte insanlık hali..
Yok artık telefon açmadı diye eve anahtarla girmekte ne demek yahu vermeyin kimseye bence ozamanBi kez kaynanam ben dışarıdayken girmişti eve geldiğimde karşılaştım telefonu evde bırakıp yürüyüşe gitmiştim arayıp açmayınca direkt girmiş yani yanlış buldum şimdi görümcemde aynı sorun olur mu diye aklım karışıyor sadece tek derdim bu açıkçası :)
E siz iceriden telefon sesi geliyor ama kapiyi acan olmayinca merak etmez misinizYok artık telefon açmadı diye eve anahtarla girmekte ne demek yahu vermeyin kimseye bence ozaman
Hayır etmem. Belli bir süre beklerim uyuyordur belki dustadir derim olabilir yani.E siz iceriden telefon sesi geliyor ama kapiyi acan olmayinca merak etmez misiniz
E kadinda bekledi belki bekledi baakti acan olmadi girdi hersey olabilir annemiz yapsa kardes eşine savunuruz ama .Hayır etmem. Belli bir süre beklerim uyuyordur belki dustadir derim olabilir yani.
Kendi adına konuş. Benim herturlu ikiside hoşuma gitmez.E kadinda bekledi belki bekledi baakti acan olmadi girdi hersey olabilir annemiz yapsa kardes eşine savunuruz ama .
Ayrıca benim yedek anahtarım kv evinde vardır bana ulaşamadıklarinda kapıma dayanmıyorlar hemen sizin cevrenizde o tip insanlar normal gözüküyor olabilir herkesin yaşam tarzını böyle elestiremezsinizE kadinda bekledi belki bekledi baakti acan olmadi girdi hersey olabilir annemiz yapsa kardes eşine savunuruz ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?