Evin hanımı evde yokken kv ve kp kalmaya gelirmi?

Ben zaten allah rızası için elimden geleni fazlasıyla yapıyorum çatkapı gelirler yatılı hemde yanlarında 5 kişilk aile ile 1 hafta kalırlar biyere gitmek isteriz göndermezler daha birçok şey ven eşimle anlaşmışım kabul etmil beni göndericwk tek kalmaktanda korkmuyor. Bu adam çocukmu başını bekleyeceklen ben evde yokken başkaları olsun istemiyorum arkadaşım çokmu şey ya bu zamana kadar saygıda asla kusur etmedim ama bizi yönetmeye çalışıyorlar

Bence haklisiniz. Mesele kv’nin her yeri kurcalamasi yani size ve ozelinize saygi gostermemesi. Ben de olsam boyle insanlarin (kim olursa olsun) ben evde yokken gelip kalmalarindan rahatsiz olurdum

Allah senden razı olsu ya beni anlayan biri çıktı sonunda benimde tam olarak anlatmak istediğim bu eşim gayette kendini idare eder ve evde tek kalmayı kendisi kabul etti ama kv olmaz diyor bırakmam. Ben evdeyken gelir kalır her zaman başım üstüne

Ağzınıza sağlık

Tesekkur ederim.

Konu sahibi konuyu söyle acsa hak verirdim

"Ben seyahatte olacagim, esim de gun boyu iste. Biz yokken evde birinin kalmasini dogru bulmuyorum."

Evet böyle bakarsak hakli.

Ama konuya bambaska bir yerden bakiyor. Derdi bambaska.

Ne yapacaksınız peki?

Eşiniz gelmeyin demiş ama kabul etmemişler, ailesine karşı daha fazla uzatamaz bu konuyu.
Ya siz gitmekten vazgeçeceksiniz ya da ailesinin gelmesini kabulleneceksiniz.

Tesekkur ederim.

Konu sahibi konuyu söyle acsa hak verirdim

"Ben seyahatte olacagim, esim de gun boyu iste. Biz yokken evde birinin kalmasini dogru bulmuyorum."

Evet böyle bakarsak hakli.

Ama konuya bambaska bir yerden bakiyor. De
Konu tamda senin yazdığın gibi canım. Kelimeler farklı sadece. Benim içim kaldırmıyor ben yokken eşim anne babası olsa dahi başkasının kalması çünkü ikisininde evde sınırları yok anlıyor musun kayın validen odama girip çıkar sormadan dolabı bi açarım askıda kıyafetleri odamdaki çamaşot sepeti elinde. Yer bezimi alır toz bezi yapar banyonun yerlerini sildiğim bezi tezgahın üstünde bulurum daha bi çok şey.

O zaman esin diyecek anne gelmene gerek yok ben yalniz kalmak istiyorum diye.

Ne yapacaksınız peki?

Eşiniz gelmeyin demiş ama kabul etmemişler, ailesine karşı daha fazla uzatamaz bu konuyu.
Ya siz gitmekten vazgeçeceksiniz ya da ailesinin gelmesini kabulleneceksiniz.
Bilmiyorum.

Gelebilirler tabiki.
Oğlunun da evi

Hayatimda boyle direten insanlar olmadigi icin ne yapilir bilemiyorum. Ben boyle bir kv'ye sahip olsaydim tatile gitmezdim bir süre.
Şuan moralim daha çok bozuldu herkes beni suçluyor bilip bilmeden herkes kendi kv sini kp sini düşünerek cevap veriyor benimkileri bilmiyorlar tabi. Ben onları kötülemekte istemiyorum çok iyi insanlar ama bana geldiklerindeki rahatlıkları beni rahatsız ediyor yapıma ters napayım.

Çok saygısızsınız. Eşiniz sizin aileniz için böyle konuşsa ne hissedersiniz? Gelme gitme mevzusunu geçtim, sizin eşinize saygınız yok.

Kesinlikle.
eşini tembihlesin, işe giderken odasını kitlesin gitsin. Buna kimsenin bir laf demeye hakkı yok, orası onun en özeli. Olay tamamen nasıl benim sözüm dinlenmeze ve eşinin ailesini kişisel olarak beğenmeyip istememsi ile alakalı.

Bilip bilemeden teşhis koymuşun brawo

Öfff. Bunun saygıyla ne alakası var yaa asıl bana saygı duyulmuyor benim fikrim alınmıyor
Çok alakası var eşine saygı duyan insan eşinin ailesi için sizin kullandığınız o cümleleri kullanmaz. Kusura bakmayın da orası sadece siizn eviniz değil eşinizin de evi. Gider gelirsiniz yaparsınız temizliğinizi oturursunuz evinizde. Şöyle şeyler için eşinizi kırmaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…