- 12 Temmuz 2006
- 58.494
- 223.514
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Seninle ben yaş almış, yıllardır evli kadınlar olduğumuzdan belki yeni evlileri anlamıyor görünebiliriz, hani evliliklerde yıllar sonra eşe git öteye durumu yaşanıyormuş yaAhretliğim aynen dediklerine katılıyorum,evlilik her an dip dibe yaşanacak bir yaşam biçimi değilki.
Eşlerin kadın yada erkek fark etmez kendilerine ait bir alan oluşturmaları lazım.
Öyle sıkıntıya bende gelemem hiç,benim azıcık özgür olmam lazım canım istedimi atnalıyım sokağa kendimi.
Niye çağrılmasın ki sonuçta siz ailenizin yanına gitmişsiniz ve arkadaşı yatılı olarak kalmasında bir sorun yok ki . Önemli olan cinsiyet kadın olmadığı sürece kalabilirArkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Ahretlik evliliği yanlış anlayanlar var sanırım, cinsiyet ayırmaksızın yazıyorum, evlenince bekar arkadaşlarla görüşme yasağı, eşlerden biri ailesiyle istediği zaman dilediği gibi görüşürken diğerinin kısıtlanması, evlenince sanki dünyada yalnız onlar varmış gibi her anı, her aktiviteyi birlikte yapma isteği, eve misafir dahi çağıramama, tek başına dışarı bile çıkamama, izin almalar yasaklamalar
Benim ruhum daralır imdat diye bağırırım
Seninle ben yaş almış, yıllardır evli kadınlar olduğumuzdan belki yeni evlileri anlamıyor görünebiliriz, hani evliliklerde yıllar sonra eşe git öteye durumu yaşanıyormuş yaki bence hiç de öyle bir şey yaşanmıyor lakin valla ben yeni evliyken de aynıydım.
Eşim haftada birkaç defa bekar arkadaşlarıyla dışarı çıkardı, ben zaten o zamanlar evde durduğumu hatırlamam:))
Bir arada ama birbirinin özel hayatına saygılı bir hayat demek evlilik.
Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Geç öğrendimÖğrenmişsin kardeşş öğrenmişsin
Biz ne zaman ulaşacağız kim bilirEşimin bir akrabasi yeni evlenmişti. Gittik misafirliggeee :)))
Ev düzeniyle ilgili konu açti. Ben de dedim ki "eşimin bir odada çok iviri ziviri var bir turlu duzenleyenedim, attirmiyor (eşim elektronik urunlerine merakli o yuzden iviri ziviri bitmez, bir oda onun odasi gibi)
Bana dedi ki "evin hanimi sensin, eşine sormaman lazim atilacaklari vs evin duzenini sen kuracaksin, esinden bekleme" gibi üstten üstten bir 40 yillik ev hanimligi dersi cekti bana. Kendimi bir anlık eksik hissettim.
Evin hanimi olarak istemedigim herseyi, eşimin eşyalari da olsa sormadan etmeden atmam lazimmiş demek.
Bu "evin hanimligi" mertebesi çok ilginc biyer.
Amerika Rusya arasında bu kadar sert bir soğuk savaş olmamıştırTopikte soğuk savaş mı var? Okurken üşüdüm pencere açık yel girdi diye mi acaba?
Biz ne zaman ulaşacağız kim bilirAllahım sen konuyu biliyorsun amin
Haseki sultanEşimin bir akrabasi yeni evlenmişti. Gittik misafirliggeee :)))
Ev düzeniyle ilgili konu açti. Ben de dedim ki "eşimin bir odada çok iviri ziviri var bir turlu duzenleyenedim, attirmiyor (eşim elektronik urunlerine merakli o yuzden iviri ziviri bitmez, bir oda onun odasi gibi)
Bana dedi ki "evin hanimi sensin, eşine sormaman lazim atilacaklari vs evin duzenini sen kuracaksin, esinden bekleme" gibi üstten üstten bir 40 yillik ev hanimligi dersi cekti bana. Kendimi bir anlık eksik hissettim.
Evin hanimi olarak istemedigim herseyi, eşimin eşyalari da olsa sormadan etmeden atmam lazimmiş demek.
Bu "evin hanimligi" mertebesi çok ilginc biyer.
Haseki sultan
Haseki sultan diyerek ünlüye benzeyen çıtır, padişah kocan olduğu mesajını yine yine yeniden veriyor oluşun gözümden kaçmadı Evli ve çocuklu Calciferr hanımcığım...Haseki sultan
Bence artık bu kadının açtığı konular kapatılmalı kadın konu açıp gitmiş 13sayfa kendi kendimize konuşmuşuz. Kadın sürekli konu açıp gidiyor çok saçma cevap vermicekse açmasın hiç.Seninle ben yaş almış, yıllardır evli kadınlar olduğumuzdan belki yeni evlileri anlamıyor görünebiliriz, hani evliliklerde yıllar sonra eşe git öteye durumu yaşanıyormuş yaki bence hiç de öyle bir şey yaşanmıyor lakin valla ben yeni evliyken de aynıydım.
Eşim haftada birkaç defa bekar arkadaşlarıyla dışarı çıkardı, ben zaten o zamanlar evde durduğumu hatırlamam:))
Bir arada ama birbirinin özel hayatına saygılı bir hayat demek evlilik.
Sizlerin bu yorumları yüzünden eski konu ne'ydi ki diye arama yapıyorumDiğer konuda yazdığım fikrim değişmedi, eşim erkek arkadaşını ağırlayabilir, yatılı misafir edebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?