Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

Seninle ben yaş almış, yıllardır evli kadınlar olduğumuzdan belki yeni evlileri anlamıyor görünebiliriz, hani evliliklerde yıllar sonra eşe git öteye durumu yaşanıyormuş ya ki bence hiç de öyle bir şey yaşanmıyor lakin valla ben yeni evliyken de aynıydım.
Eşim haftada birkaç defa bekar arkadaşlarıyla dışarı çıkardı, ben zaten o zamanlar evde durduğumu hatırlamam:))

Bir arada ama birbirinin özel hayatına saygılı bir hayat demek evlilik.

Niye çağrılmasın ki sonuçta siz ailenizin yanına gitmişsiniz ve arkadaşı yatılı olarak kalmasında bir sorun yok ki . Önemli olan cinsiyet kadın olmadığı sürece kalabilir

ya lütfen koskoca evin hanımından izin almadan nefes almak suçtur, kellesi vurulmalıdır :)

Ahretlik anlıyoruz aslında da,çok içe içe olmanın dezavantajlarını söylüyoruz sürekli.,
Git öteye demeye daha çok var ahretlik demi,genciz hala içimizdeki aşk ölmedi daha .
Her zaman özel hayata saygıyı yitirmeden de beraberce olunabilir aslında.

çok normal. Erkek erkeğe takılacaklardır belki. Ben şehir dışında çalışırken eşimin arkadaşları sık sık gelirdi. Xbox falan oynarlardı sürekli. Eşime de iyi olurdu. Şimdi de evde olmasam arkadaşını çağırsa mutlu olurum.

Biz ne zaman ulaşacağız kim bilir Allahım sen konuyu biliyorsun amin

Topikte soğuk savaş mı var? Okurken üşüdüm pencere açık yel girdi diye mi acaba?
Amerika Rusya arasında bu kadar sert bir soğuk savaş olmamıştır Gece bende totoyu açık bırakmışım sonra olmayan koca adayıma saydırdım insan bir üstümü örter bu evin hanımı ben isem hazır nazır totomun başında olmalıydı halbuki

Valla cok da buyuk bir sorun yok bence ama yine de mesela benim esim asla cagirmaz...Sadece bir kere ben evde yokken mecburen misafir olarak kari koca arkadaslari kalmis..2 gun.Ani bir sey olmus .ikimizinde haberi yoktu geleceklerinden ..Amaaan gercekten cokta buyutulecek bir sey degil gercekten..Allah daha buyuk dertler vermesin bence..

Biz ne zaman ulaşacağız kim bilir Allahım sen konuyu biliyorsun amin

O mertebeye her evli kadin cikamiyor malesef. Evin hanimi olmak buyuk bir iş ve ciddi bir sorumluluk.
Ama tipimi gormeliydin, kizdan oyle bir cevap hiç beklemiyordum şok oldum ayni boyle kaldim.

Kizla da ilk kez tanişmiyordum buarada bekarken de tanişmistik gorusmustuk gayet tatli bir kizcagizdi, severdim ustelik kendisini nolduysa evlenince ev hanimligi mertebesinden oldu sanirim.

Haseki sultan

Bence artık bu kadının açtığı konular kapatılmalı kadın konu açıp gitmiş 13sayfa kendi kendimize konuşmuşuz. Kadın sürekli konu açıp gidiyor çok saçma cevap vermicekse açmasın hiç.

sıze haber vermeden eve arkadasını cagırdıgı ıcın rahatsız oldunuz sanırım sız ?

ben evden cıkarken esım belkı arkadasımı cagırırım dese banyoyu takılarımı falan ona gore ayarlar cıkardım ben mesela o yuzden bana haber verılmesını ısterdım
su pandemı surecınde de zorunlu yanı kaza bela gıbı bır durum yoksa kımsenın evımde kalmasını da ıstemezdım ben bu yuzden rahatsız oldugunuzu dusundum

esınız evı de pis bırakan bırıyse ondan sinir oldunuz heralde ?

Sizlerin bu yorumları yüzünden eski konu ne'ydi ki diye arama yapıyorum Diğer konuda yazdığım fikrim değişmedi, eşim erkek arkadaşını ağırlayabilir, yatılı misafir edebilir.

Aynı anda iki konusu açıktı akşam :) aklı başında insanlar mantıklı cevabı verecekler tabii ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…