- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi Selvisevgi
-
Okuduklarima inanamadim yaaaayyy bu 1 sene önceki ben degil mi?
canım nasıl da anlayışlı bir kadın.
o odada şu an Olta takımı var. Bin küsür kiraya aldığı.
ve bilin bakalım kim hayatımda hiç balığa gitmedi?
Sonracıııma sürekli parça ekleyip çıkardığı bir masaüstü oyun bilgisayarı var.
veeeee bilin bakalım kim vakti olmadığı için oyun oynayamıyor?
Satacağım diye söz verdiği iki adet drone var. Birini ikinci el aldı, bu şahaneymiş bir de sıfır alayım dedi.
Alıp alıp okumadığı kitaplar, a1018 şarj aletine varana kadar kablolar, CD ler??
O oda var olduğu sürece, ihtiyacı olmayan şeyleri almaya devam edecek.
Ve asla düzen falan yok.
Ya benim kocam hayatında sigara bile denememiş adam, odasında puro var
Birine denetmek isterse diye.
bence o odanın altına dinamit döşeyip patlatın.
He bu arada @astrojurnal airsoft silahları, kamuflajlarları falan da var tabiki
Ve bilin bakalım kim bedelli yapmak için 3 yüksek lisans okudu?
Okuduklarima inanamadim yaaa
Var boyle erkekler ama. İlave olarak garip hobileri olanlar falan. Bir arkadasimin evinde saz,gitar,viyolonsel gordum ya. Kabus zannettim cunku muzikle hic alakasi olan biri degildi. Niye dedim ya niye yanialip da calabiliyor musun o da yok,o zaman niye?
Ya azıcık adam da nefes alsın arkadaşlarıyla takılsın fena mı? Bu kadar sıkarsanız adamı bir yerde patlarArkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Bekarlar yazmasınİvin hinimi ilmizsi kitiyin izin virilimiz.
Hah calabilene bravo zaten bir sey denmez. Cok guldum yaaa olta meselesinegitar, kanun, mızıka, darbuka.
calabildiği için onlara bir şey demiyorum :)
Yaşıyor musun sen ultra evli kardeşBekarlar yazmasın
Evin hanımı yokken eve arkadaş çağırmak mı?Arkadaşlar ailemi özlediğim için başka bir şehre onları ziyarete geldim birkaç günlüğüne, eşimde evde tek kaldığı için erkek bir arkadaşını çağırmış yatıya. Bu durum normalmi sizce evin hanımı yokken misafir çağırılır mı ?
Sizlerin bu yorumları yüzünden eski konu ne'ydi ki diye arama yapıyorumİstediğin cevabı alana kadar aynı konuyu açmaya devam edeceksin galiba
Al benden de o kadar :)Sizlerin bu yorumları yüzünden eski konu ne'ydi ki diye arama yapıyorumDiğer konuda yazdığım fikrim değişmedi, eşim erkek arkadaşını ağırlayabilir, yatılı misafir edebilir.
Yaşamak denirse buna. Sonuçta evli biri yarı ölü sayılır dimi kardeşYaşıyor musun sen ultra evli kardeş
Ahretlik evliliği yanlış anlayanlar var sanırım, cinsiyet ayırmaksızın yazıyorum, evlenince bekar arkadaşlarla görüşme yasağı, eşlerden biri ailesiyle istediği zaman dilediği gibi görüşürken diğerinin kısıtlanması, evlenince sanki dünyada yalnız onlar varmış gibi her anı, her aktiviteyi birlikte yapma isteği, eve misafir dahi çağıramama, tek başına dışarı bile çıkamama, izin almalar yasaklamalarEşleri bu kadar sıkmayın ne olur,olmadı tıkın bir fanusun içine oradan solusun dursun..
Öğrenmişsin kardeşş öğrenmişsinYaşamak denirse buna. Sonuçta evli biri yarı ölü sayılır dimi kardeş
Ahretliğim aynen dediklerine katılıyorum,evlilik her an dip dibe yaşanacak bir yaşam biçimi değilki.Ahretlik evliliği yanlış anlayanlar var sanırım, cinsiyet ayırmaksızın yazıyorum, evlenince bekar arkadaşlarla görüşme yasağı, eşlerden biri ailesiyle istediği zaman dilediği gibi görüşürken diğerinin kısıtlanması, evlenince sanki dünyada yalnız onlar varmış gibi her anı, her aktiviteyi birlikte yapma isteği, eve misafir dahi çağıramama, tek başına dışarı bile çıkamama, izin almalar yasaklamalar
Benim ruhum daralır imdat diye bağırırım
Abla mesela biz eşimle birbirimizi kısıtlamayız. Geçen aylarda arkadaşının yanına gitti bir haftalık başka şehire. Herkes nasıl gönderdin diye hayret etti. Koca dediğin gönderilmezmişAhretlik evliliği yanlış anlayanlar var sanırım, cinsiyet ayırmaksızın yazıyorum, evlenince bekar arkadaşlarla görüşme yasağı, eşlerden biri ailesiyle istediği zaman dilediği gibi görüşürken diğerinin kısıtlanması, evlenince sanki dünyada yalnız onlar varmış gibi her anı, her aktiviteyi birlikte yapma isteği, eve misafir dahi çağıramama, tek başına dışarı bile çıkamama, izin almalar yasaklamalar
Benim ruhum daralır imdat diye bağırırım
Bekar ile evlinin savaşı buTopikte soğuk savaş mı var? Okurken üşüdüm pencere açık yel girdi diye mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?