Evin hanımı yokken evde yatılı erkek misafir

Okuduklarima inanamadim yaaa
Var boyle erkekler ama. İlave olarak garip hobileri olanlar falan. Bir arkadasimin evinde saz,gitar,viyolonsel gordum ya. Kabus zannettim cunku muzikle hic alakasi olan biri degildi. Niye dedim ya niye yani alip da calabiliyor musun o da yok,o zaman niye?

gitar, kanun, mızıka, darbuka.
calabildiği için onlara bir şey demiyorum :)

Ya azıcık adam da nefes alsın arkadaşlarıyla takılsın fena mı? Bu kadar sıkarsanız adamı bir yerde patlar

Evin hanımı yokken eve arkadaş çağırmak mı?
Şu forumda hiç kimseye bunu demedim ama boşan bence

İstediğin cevabı alana kadar aynı konuyu açmaya devam edeceksin galiba
Sizlerin bu yorumları yüzünden eski konu ne'ydi ki diye arama yapıyorum Diğer konuda yazdığım fikrim değişmedi, eşim erkek arkadaşını ağırlayabilir, yatılı misafir edebilir.

Eşleri bu kadar sıkmayın ne olur,olmadı tıkın bir fanusun içine oradan solusun dursun..
Ahretlik evliliği yanlış anlayanlar var sanırım, cinsiyet ayırmaksızın yazıyorum, evlenince bekar arkadaşlarla görüşme yasağı, eşlerden biri ailesiyle istediği zaman dilediği gibi görüşürken diğerinin kısıtlanması, evlenince sanki dünyada yalnız onlar varmış gibi her anı, her aktiviteyi birlikte yapma isteği, eve misafir dahi çağıramama, tek başına dışarı bile çıkamama, izin almalar yasaklamalar

Benim ruhum daralır imdat diye bağırırım

Ahretliğim aynen dediklerine katılıyorum,evlilik her an dip dibe yaşanacak bir yaşam biçimi değilki.
Eşlerin kadın yada erkek fark etmez kendilerine ait bir alan oluşturmaları lazım.
Öyle sıkıntıya bende gelemem hiç,benim azıcık özgür olmam lazım canım istedimi atnalıyım sokağa kendimi.

Abla mesela biz eşimle birbirimizi kısıtlamayız. Geçen aylarda arkadaşının yanına gitti bir haftalık başka şehire. Herkes nasıl gönderdin diye hayret etti. Koca dediğin gönderilmezmiş
Ben de kız arkadaşımla 2 günlük tatile gideceğim. Ablam kocan nasıl izin verdi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…