• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin içinde kaybolan paralar

askzor

canımın içi sevdiğim ♡ Kızlarım ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2013
2.471
En iyi cevaplar
1
2.846
333
31
Merhaba kızlar
Biz evde 3 kişi kalıyoruz. Arkadaşım bana 40 tl verdi. Bende evden acele çıkmam gerektiği için odamdaki komidinin ilk çekmecesine koyup evden çıktım. Ben parayı koyarken evde kimse yoktu.

Ben ise geldim diğer arkadaslarimda işten çıkıp eve gideceklerdi.
Ben aksam işten çıkıp eve gittim. Gene evde kimse yoktu. Bende uzerimi değiştirip arkadaşıma gittim yan daireye yani.
Saat 23 civarı eve geldim yattim.
Sabah kalktim 2 arkasimda ben yattıktan sonra eve gelmişler.
hazirlanma başladım herkes uyanık evde hepimiz ise geleceğiz.

Cekmeceden rimel almak için açtığımda 20 tl in olmadığını gördüm. İlk başta ses etmedim kendimce düşünüyorum yanima almış miydim diye ama almadigima eminim.

Sonra ben cekmeceyi karıştırmaya başladım. Oda arkadaşım da odada yani yatağın üzerinde oturuyor param yok benim dedim hic ses çıkarmadı.
Sonra bunların ikisi de evden çıktı.
Bende ise geldim.
1 saat sonra Oda arkadaşım beni aradi.
"Benimde yastigimin altında 20 tl vardi kayboldu bulamıyorum bizim bu paralar nereye gidiyor " dedi.
Bende siz evde yokken benim arkadaşlarım geldi ama bizim odaya kimse girmedi ve ben hep onlarla beraberdim hic yanlarından ayrılmadım dedim.
Peki ben evde yokken biri geldi mi dedim gelmedi dedi.
Ama ben sabah koydum parayı ben evden çıktım siz geldiniz dedim. Bilmiyorum dedi.

Benim aklımda bir sürü şüphe uyandı arkadaşlar. Ben odada para ararken hic ses çıkarmadı da niye 1saat sonra beni arayıp böyle Bisey diyor.
Ve ya
Madem parası kayboldu neden bize birşey demedi ilk kayboldugunda. Hani yani param kayboldu gördünüz mu bir yerde düşmüş mu bizim eve biri geldi mi ben yokken filan diye..??
Günahını da almak istemiyorum ama şüphe uyandirmiyor mu sizce de??

Hirsiz geldi aldi desem yari yariya kirsacak hali yok heralde ,alsa hepsini alirdi. Arkadasinizin gunahini almayin elbette ama daha tedbirli olun .

Bundan sonra paranı bırakma. Arkadaşın neden yastığının altına saklıyor acaba parasını. Ben sadece seyahatte, otelde biri odaya girer mi acaba diye pasaport ve paramı yastığın altına koyarım. Onun dışında evde ailemin yanında çantamda veya çekmecededir.

Normalde nakit taşımıyorum yanimda ama yakında olan bankamatik bozuktu ben markette karttan geçtim arkadaşımdı bana nakit olarak verdi.
Bir kere daha basima gelmişti Bu ev arkadaşım bizim eve geldiği zaman başladı sorunlar.
Lojmanda kaldığım için Bisey de yapamıyorum. Sadece lojman müdürüne söyledim.

Merhaba kızlar
Biz evde 3 kişi kalıyoruz. Arkadaşım bana 40 tl verdi. Bende evden acele çıkmam gerektiği için odamdaki komidinin ilk çekmecesine koyup evden çıktım. Ben parayı koyarken evde kimse yoktu.

Ben ise geldim diğer arkadaslarimda işten çıkıp eve gideceklerdi.
Ben aksam işten çıkıp eve gittim. Gene evde kimse yoktu. Bende uzerimi değiştirip arkadaşıma gittim yan daireye yani.
Saat 23 civarı eve geldim yattim.
Sabah kalktim 2 arkasimda ben yattıktan sonra eve gelmişler.
hazirlanma başladım herkes uyanık evde hepimiz ise geleceğiz.

Cekmeceden rimel almak için açtığımda 20 tl in olmadığını gördüm. İlk başta ses etmedim kendimce düşünüyorum yanima almış miydim diye ama almadigima eminim.

Sonra ben cekmeceyi karıştırmaya başladım. Oda arkadaşım da odada yani yatağın üzerinde oturuyor param yok benim dedim hic ses çıkarmadı.
Sonra bunların ikisi de evden çıktı.
Bende ise geldim.
1 saat sonra Oda arkadaşım beni aradi.
"Benimde yastigimin altında 20 tl vardi kayboldu bulamıyorum bizim bu paralar nereye gidiyor " dedi.
Bende siz evde yokken benim arkadaşlarım geldi ama bizim odaya kimse girmedi ve ben hep onlarla beraberdim hic yanlarından ayrılmadım dedim.
Peki ben evde yokken biri geldi mi dedim gelmedi dedi.
Ama ben sabah koydum parayı ben evden çıktım siz geldiniz dedim. Bilmiyorum dedi.

Benim aklımda bir sürü şüphe uyandı arkadaşlar. Ben odada para ararken hic ses çıkarmadı da niye 1saat sonra beni arayıp böyle Bisey diyor.
Ve ya
Madem parası kayboldu neden bize birşey demedi ilk kayboldugunda. Hani yani param kayboldu gördünüz mu bir yerde düşmüş mu bizim eve biri geldi mi ben yokken filan diye..??
Günahını da almak istemiyorum ama şüphe uyandirmiyor mu sizce de??

O benimde 20 liram kayboldu diyen arkdas gercekten supe uyandirici.
Aklima nedense kamera koymak geldi.
Kim arkdas kim degl ogrenmis olurdum.

Aynı olay benimds basıma geldi 4 yıllık dostum dediğim insanmiş bunu yapan aynı evi paylasmama ragmen üstelik ihtiyacı yokken arkadaslarını ve evi degiştir bence

Lojmanda kaldığım için kafama göre degistiremiyorum ışte müdüre söyledim. Paraya mi ihtiyacı vardi dedi ben onunla konuşmuyorum muhabbetim yok Günaydın dediğim gün bile sayilidir dedim.
Samimi olduğum bir kız değil zaten. Birde diğer arkadaşımla 2 yıldır aynı evde kalıyoruz hic böyle Bisey basima gelmedi.
Bu kız geldiğinde başladı bu sıkıntı

Şuphende haklisin evden cikincami yastıgin altındaki parasını farkediyor:KK20:
Parası 2 gün önce kaybolmuş Sabah ben para ararken niye aklina gelip de bana sormuyor benimde param kayboldu noluyor bu evde hadi gidelim müdür ile konuşalım filan demiyor yani

evdeki diğer arkadaşınıza sordunuz mu , onun da kaybolmuş mu parası falan?

Bu konunun bir benzeri yaşandı yine burada.
O konu sahibi de arkadaşından şüphelenmişti, arkadaşına param kayıp dedikten sonra arkadaşı benimde kartım bloke oldu hiç param yok vs vs demişti sonra konu sahibi eve parayı aramak için çağırmıştı ve daha önce bakıp bulamadığı yerde aa burdaymış diye bulmuştu arkadaşı.
Buda onun gibi bir olay, yani arkadaşınız şüpheli gibi.

Odanin kapisini kilitleme sansin varsa kilitle. Yoksada kendine kucuk kilitlenevilir cekmeceli bi komidin falan alabilirsin. Kimseye güvenmemek lazim

Lisedeyken böyle bir durum bizim sınıfta da olmuştu bi kız vardı durumları baya iyiydi. Sonra kızın cüzdanından paralar kaybolmaya başlamış 10 tl, 20 tl gibi miktarlar. Meğer en yakını aynı sırayı paylaştıkları arkadaşı çıktı. Çok şaşırmıştık. Olabiliyor böyle şeyler dikkatli ol bence.

Odanin kapisini kilitleme sansin varsa kilitle. Yoksada kendine kucuk kilitlenevilir cekmeceli bi komidin falan alabilirsin. Kimseye güvenmemek lazim
Odada 2 kişi kalıyoruz kapısını kilitleyemem malesef. Kilitlemek filan çözüm değil sonuçta orası kaldığım ev ve herşeyim o evde parayı alan kimse onu bulup evden attirmam lazım

Lisedeyken böyle bir durum bizim sınıfta da olmuştu bi kız vardı durumları baya iyiydi. Sonra kızın cüzdanından paralar kaybolmaya başlamış 10 tl, 20 tl gibi miktarlar. Meğer en yakını aynı sırayı paylaştıkları arkadaşı çıktı. Çok şaşırmıştık. Olabiliyor böyle şeyler dikkatli ol bence.
Kimseye de guvenmeyeceksin valla. Eğer ki böyle Bisey varsa nasil kanitlayabilirim

çekmeceyi falan tamamen çıkartıp bidaha bi bak arkadaşının günahını almadan önce

eğer gerçekten birinin aldığından şüpheleniyosan bi kamera koy bence.

çekmeceyi falan tamamen çıkartıp bidaha bi bak arkadaşının günahını almadan önce

eğer gerçekten birinin aldığından şüpheleniyosan bi kamera koy bence.
Telefon kutum var onun üzerine koydum dik bir şekilde eminim. Cekmeceye de iyice karıştırdım altını üstüne getirdim kenarlara çektim yoktu.

Odada 2 kişi kalıyoruz kapısını kilitleyemem malesef. Kilitlemek filan çözüm değil sonuçta orası kaldığım ev ve herşeyim o evde parayı alan kimse onu bulup evden attirmam lazım

Gizli kamera koyabilirsin yada en kotu ihtimalle laptopin kamerasini acik birak, ekrani kilitle ama odaya gireni cikani kaydetsin.

Back
X