Evin tüm yükü benim omuzlarımda

bu arada balkonu neden yıkıyorsunuz? En azından deterjansız su ile yıkayın. Su kaynaklarımız çok kısıtlı, deterjan ile kış vakti kirletmek mantıklı değil.

Siz de yapmayın arkadaşım, siz yaptıkça daha fazlasını isteyecek ve kendisi zamanla yaptığı o 1-2 işi de bırakacak. Bu adamlar kadınlara hiç acımaz..Siz kendinizi düşünün, şimdi bir düzene soktunuz soktunuz sonra iyicene iş işten geçmiş olacak maalesef

Yapma bacım sen de.Sonra her şey senin görevin haline gelir.Daha çocuk falan da olacak bir sürü iş bu daha ne ki.Bu fragggmaaaaannn

Kendi yaşadığı evi de pis miydi? Erkekler bu konuda çok çakal oluyor.baştan yapmayayım ki bu şekilde alışıp gitsin diye özellikle yapıyorlar.

Evleneli bir buçuk yıl oldu . Benimde eşim 18 yaşından beri tek yaşıyor sevgiliyken kendisi bana yemek yapar getirirdi ederdi evlendik ilk ay ben nasıl.hevesli hevesli ev isi yapıyorum kendi evim ya düzenli de olmak hoşuma gidiyor açıkçası ama aynı zamanda çalışıyorum. Aynı saatte işe gidiyoruz aynı saatte çıkıyoruz bir ay geçti bakıyorum ben de çalışıyorum eşim de ama eve geliyoruz ben önce üstümü bile değiştirmeden dolaba koşuyorum yemeklik malzeme çıkarmaya o koşuyor tv kumandasına. Sonra ikinci ay ben söylemeye basladim sen şunu yap ben bunu yapayım diye söyleyince yapiyordu ama ben buna da sinir olmaya başladım çünkü aynı şeyler yani söylemekten bıktım. 4. Ayda bıraktım herseyi. 3 gün ne yemek yaptım ne çamaşır yıkadım ne bulaşık topladım ne çöp attım. sonunda giyecek üniforması olmayınca önce çamaşırları yıkadı sonra kupalar kirli.oldugu için makineyi yerleştirip çalıştırdı kahve makinesini temizledi . O yapmaya başlayınca bence kalkıp yardım ettim hiç bir şey söylemeden. Suan O bi ise elini sürmeden ben asla bir seu yapmıyorum. Şükür 7 8 aydır ben söylemeden yapıyor ama yemek yedik diyelim masayı kaldirirken o kalkıp bir tabak götürmeden kalkmam telefonla oynarim masada. Yavaş yavaş egitiliyorlar

ayy valla çok güldüm.o tür bu tür derken sanki bir hayvan türünden bahsediyorsunuz.çok garip değil mi ama? Bu adamlar mühendis, mimar, aşçı, matematik öğretmeni, psikolog,hemşire, doktor, kuaför... yenidoğan hemşiresi erkekler var mesela.7 aylık doğan bebeğin bakımını yapıyorlar.bu adamlar mı ev işlerini akıl edemiyor? Ortada çok büyük bir sahtekarlık var bence.yoksa da aşırı tuhaf.

Check Liste yapıp asın yaptıkça işaretlesin herşeyi tek tel söylemekten iyidir. Kötüde yapsa beğenmemezlik etmeyin

Ben eşimin eline ilk dik süpürgeyi verdiğim de hani biz açıyoruz ileri geri şeklinde supuruyoruz ya eşim halinin başından başlıyor sonuna kadar düz şekilde gidip sonra süpürgeyi yerden kaldırıp tekrar başa geçip sadece ileri şekilde kullanıyordu ahahah telefonumuz da akıllı yaşam uygulaması var çamaşır makinesinin kaç dakika kaldığını falan gösteriyor çamaşırları aşmak için banyoya gitmiş bir dakikası kaldı diye baktım uzun süredir orta da yok banyoya bir girdim klozetin üstüne çökmüş makineyle bakışıyo noldu diyorum tam 7 dakikadır bir dakika gösteriyor şerefsiz makine diue makineye vuruyordu ahaha

bence asıl sorun kadınların yeni gelin hevesiyle ve evini cok sevmesinden ötürü eve girer girmez ev kadini rolünü ustlenmesi, nasil baslarsa oyle gider adamin da zevkle alismasi
cocukta da bu gecerli. dogunca o hevesle anne babaanne anneanne arasinda cocuk bir gider bir gelir hepsi bakimini yapmak icin siradadir. baba kucagina alsa "oyle tutma, soyle tutma, dur sallama" diye misafire vermis gibi tedirgin olurlar. kadinin tum hayati degisirken adam isten gelip (daha gurultulu bir evde) tv izlemeye devam eder. sonra yillar yili "bu cocuk senin de cocugun neden herseyiyle ben ilgileniyorum" kavgaları.
ben daha bir aylik evliyim, ilk günden görev dagilimina sadik kaldim ki esim calisiyor ben calismiyorum şu an. Sabah 8de iste olmasi gerekir yine de erken kalkar bulasiginj yikar oyle gider. o yikamadiysa insanlik hali ertesi gun iki günlük bulasik yikar.
gecenlerde 2 gun biriktirmisti yogun calistihi bir ara. insafli anima denk geldi, tencerelere dokunmadan tabaklari bardaklari yikadim, cok teşekkür etti, mutlu oldu.
oysa her bıraktığında ben elimi sürseydim asla farketmeyecekti bile. ev isleri nankördür:)
ne kendi gorevimden kaciyorum ne esimin yapmadigi görevini yapıyorum. En bastan cizgiyi cizmek lazim.
esim bensizken hic yemek yapmadığı icin hic mutfagi kirletmezdi. simdi ben hergun guzel yemekler yaptigim icin ister istemez kirleniyor. annemle sohbet ederken komiklik olsun diye "güle güle temiz mutfak" dedi. annem de sanki kaynana gibi "kizim niye o yikiyor, sen evinde oyle mi gördün, calismiyorsun yika iste ise baslayinca o yikar" falan dedi ama yuz yillik KK okuyucusuyum. calismadigim icin evin bulaşigini da yemeğini de temizligini de ben ustlensem üstüme yapışır. yarin ise girdigimde ya ayni duzen devam eder ya da beyefendinin rahati bozulur.
o yüzden te en basindan cok dikkat edip sınırları cizmek lazim.

Hallalalah ne iş yapıyor bu adam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…