- 20 Aralık 2017
- 9.897
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Aynen öyle. Bekarken evi tertemizdi hayatta tezgahta bulaşık göremez yatağı dağınık bırakmazdı. Yatağı dahi söylemeden toplamıyor artık öyle bir durumda. Tamamen bıraktı her şeyi. Bende bırakacağım artık.sinirlenmekte cok haklisin
bakicisi misin paşanin?
en gelemedigim sey sorumluluklarini almayan erkektir.
yerinde olsam is yerinde yerim evi bok götürsün elbet gözüne batar. gözüne batıp laf attiginda da esasli bir kavga eder, daha adil bir gorev dagilimi veririm. "sen sorumlulugunu yapmazsan ben de yapmam. bıraktığın anda ben de birakacagim" diye tehdit eder ve yaparim.
sensizken guzel guzel yasiyordu da ne oldu hizmetçisi gelince kendini rahat moda almiş
yemekleri yap bulasik yikamadiysa baska da yemek yapma - temiz tencere yoktu dersin.
o yikayana kadar oyle kalir.
derken zamanla sen ciddi olursan ögrenir
Yapan var nasılsa diye yapmıyorTeker teker söylemezsem yapmıyor asla inanın tost makinesi bile tezgahtaydı. Onu bile kaldırmamış. Hiç aklına gelmiyor olamaz bunlar.
aynen oyle yapmayan temizlikci parasini kendi butcesinden odesin anlar belki kadinin görünmez emegini degeriniDün ben de ciddili kavga ettim aslında yapar ama sürekli yorgun anlamıyorum yani neden bu kadar yorgun olur insan, herneyse en son haftalık temizliğe gelecek bir kadın ilk önce haftalık sonra duruma göre haftada iki gün, sakın acıma çağır temizliğe ben yaparım ylanlarina da inanma
Tek yaşarken yapıp da şimdi her şeyi size bırakması kötü hissettirir tabii. Siz de onun gibi yatıp elinizi bir şeye sürmezseniz ne yapar? Ben bazen onun yaptığı gibi yediğimin içtiğimin çöpünü salonda bırakıyorum, baktı ki toplayan yok kendi atıyor hepsini.Söyleyince yapıyor sadece bunu kendi akıl etmesi gerekmez mi yıllarca tek yaşamış. Aklına geliyor ama kolayına geliyor yatmak dokunmamak resmen beni salak yerine koyuyor gibi hissediyorum.
Tamam sizde onun sözünü havada bırakın işteBir kere alacaktım ben temizlerim ne gerek var dedi ama öylece kaldı havada.
Görev listesi yaz hergün detaylıca.Herkese merhaba.
Evlendim ve bazı konularda gerçekten yorulduğumu hissediyorum.
Sizlerden yorum almak istiyorum.
1 seneye yaklaştık evleneli ve ev işleri hususunda anlaşılmadığımı düşünüyorum.
İkimizde kamuda çalışıyoruz ve ben nöbetli çalışıyorum. Başta bu işleri konuştuğumuzda yemek işi bende olur bulaşık çamaşır eşimde olur silme süpürme ortak olur diye konuştuk. Eşim yıllarca tek yaşamış biri olduğu için sorun çıkacağını hiç düşünmedim ama şimdi bakınca evdeki her şey bana kalmış durumda.
Dün ben çalışıyordum eşim evdeydi önceki günden ben yemekleri yapıp dolaba koymuştum eşim yemekleri yemiş ben işten gelince bi tost yapar yeriz dedim tostu yaptım yedik ben çok sürmeden uyudum. Sabah kalkmamla ilk gördüğüm şey dün yıkanan temiz çarşafın kirli balkonda boylu boyuna uzanması. Onu kaldırdım yatağı toplayıp banyoya girdim çıktıktan sknra lavaboyu tuvaleti çamaşır suyuyla yıkadım peşine mutfağa girdim dün ki tostun bulaşıkları tezgahta, tezgahın her yeri çay lekesi.
Eve bakıyorum önceki gün benim bıraktığım gibi .
Geçen haftalarda balkonu yıkayacaktım ben yıkarım sen kendini yorma dedi balkonlar olduğu gibi duruyor.
Düşündüm ben izin günlerimde evi temizler banyoyu tuvaleti yıkar yemeği yapar belki gün içinde 2 saat ancak kendime ayırırım, maniküre gideceğim güya 2 haftadır fırsat bulamadım. Eşim ne yaptı dün yemek hazırdı onu yedi kendi çamaşırlarını attı makineye (hepsini karışık attığı ve renkleri karıştırdığı için kendi çamaşırlarımı ben atıyorum) sonra tüm gün yattı.
Bunları düşününce o kadar sinirlendim ki ben neden evin her şeyine koşuyor ve evdeki tüm yükü sırtlanmak zorunda bırakılıyorum.
Bu konuda kaç kere konuştuk her seferinde haklısın deyip 2-3 gün dikkat ediyor sonrası yine aynı. Bazı nöbet çıkışlarında o kadar yorgun oluyorum ki makyajla uyuyorum oturduğum yerde bunu eşimde biliyor demiyor mu bir işin ucundan tutayım 15 dk eve bir süpürge tutayım. Her seferinde benim hatırlatmam mı gerekiyor.
Gerçekten öyle sinirlendim ki sizlerle paylaşmak yorum almak istedim .
Siz de bırakın evi b.k götürsün. Bakalım ne olacak. Ben çözemedim hala. Bilseydim evliliğin ilk yılı bunu kavga dövüş oturturdum.Aynen öyle. Bekarken evi tertemizdi hayatta tezgahta bulaşık göremez yatağı dağınık bırakmazdı. Yatağı dahi söylemeden toplamıyor artık öyle bir durumda. Tamamen bıraktı her şeyi. Bende bırakacağım artık.
Teker teker söylemezsem yapmıyor asla inanın tost makinesi bile tezgahtaydı. Onu bile kaldırmamış. Hiç aklına gelmiyor olamaz bunlar.
Ya işleri paylaşsın ya da eve yardımcı biri tutun,parasını ödesin.Bu iş böyle gitmez.Herkese merhaba.
Evlendim ve bazı konularda gerçekten yorulduğumu hissediyorum.
Sizlerden yorum almak istiyorum.
1 seneye yaklaştık evleneli ve ev işleri hususunda anlaşılmadığımı düşünüyorum.
İkimizde kamuda çalışıyoruz ve ben nöbetli çalışıyorum. Başta bu işleri konuştuğumuzda yemek işi bende olur bulaşık çamaşır eşimde olur silme süpürme ortak olur diye konuştuk. Eşim yıllarca tek yaşamış biri olduğu için sorun çıkacağını hiç düşünmedim ama şimdi bakınca evdeki her şey bana kalmış durumda.
Dün ben çalışıyordum eşim evdeydi önceki günden ben yemekleri yapıp dolaba koymuştum eşim yemekleri yemiş ben işten gelince bi tost yapar yeriz dedim tostu yaptım yedik ben çok sürmeden uyudum. Sabah kalkmamla ilk gördüğüm şey dün yıkanan temiz çarşafın kirli balkonda boylu boyuna uzanması. Onu kaldırdım yatağı toplayıp banyoya girdim çıktıktan sknra lavaboyu tuvaleti çamaşır suyuyla yıkadım peşine mutfağa girdim dün ki tostun bulaşıkları tezgahta, tezgahın her yeri çay lekesi.
Eve bakıyorum önceki gün benim bıraktığım gibi .
Geçen haftalarda balkonu yıkayacaktım ben yıkarım sen kendini yorma dedi balkonlar olduğu gibi duruyor.
Düşündüm ben izin günlerimde evi temizler banyoyu tuvaleti yıkar yemeği yapar belki gün içinde 2 saat ancak kendime ayırırım, maniküre gideceğim güya 2 haftadır fırsat bulamadım. Eşim ne yaptı dün yemek hazırdı onu yedi kendi çamaşırlarını attı makineye (hepsini karışık attığı ve renkleri karıştırdığı için kendi çamaşırlarımı ben atıyorum) sonra tüm gün yattı.
Bunları düşününce o kadar sinirlendim ki ben neden evin her şeyine koşuyor ve evdeki tüm yükü sırtlanmak zorunda bırakılıyorum.
Bu konuda kaç kere konuştuk her seferinde haklısın deyip 2-3 gün dikkat ediyor sonrası yine aynı. Bazı nöbet çıkışlarında o kadar yorgun oluyorum ki makyajla uyuyorum oturduğum yerde bunu eşimde biliyor demiyor mu bir işin ucundan tutayım 15 dk eve bir süpürge tutayım. Her seferinde benim hatırlatmam mı gerekiyor.
Gerçekten öyle sinirlendim ki sizlerle paylaşmak yorum almak istedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?