• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evin ugursuzluguna inanan var mi???

Bence olabilir. Madde değil bence zaten olay, 'ortam'. Giden kişilerin bıraktığı bir negatif enerji, uyuşmazlık, evin konumu vs. olabilir... Nazar da olabilir ayrıca tabii.

Nazarla geri kafaliligin ne alakasi var :) musluman olan herkes inanir nazara ama onun kurtulus yolu da bildirilmistir bize caresi var onu yaptigin halde kendini hala kotu hissediyorsan psikolojiktir
Caresi ne peki

bende inanıyorum böyle şeylere.Tabiki beton parçasından kaynaklanmıyor ama o evin içindeki negatif enerji insanı çok etkiliyor.

Bende inaniyorum ilk tasindigim ev cok guzeldi herkes baska bir sehire tatile geliyoruz sanki diyordu bense kotu hissediyordum bebegimiz olmuyordu herseyi yaptigim halde..esime defim ki tasinirsak cocugumuz olacak insallah belkide boyle inandim tasindigim ik8nci ayina hamile kaldim o dogdu yine hamile kaaldim belkide psikolojik ama ben elektrige inaniyorum sevmedigim yerdede kimse durduramaz beni psikolojikse bile geciyor tasininca..

Oncelikle iyi geceler herkese.arkadaslar belki cok abartiyorum sacmaliyorum ama evimde kesinlikle bir ugursuzluk var ..evin ugursuz olduğuna inanan var mı aylardir ev arıyorum ama bulamadım.son anda mutlaka bir şey çıkıyor..elimi neye atsam kuruyor..ne zaman evime girsem kesin esimle aramızda bir sorun tartışma çıkıyor..
Himmm.... Olabilir ben inaniyorum..... You tube da rukye ayetleri var onu sesliye al evde bi okunsun. Hem senin ruhun dinlenir, sifadir, hem de ugursuz seyleri evden uzaklastirir Allahin izniyle.

Bence ev uğursuzluğu diye birşey yok. Alisilamamis, sevilmemiş ev var. Yolunda gitmeyen şeylerin nedeni olarak kendimizi yada karsimizdakini suçlamak yerine suclamanin daha kolay olduğu ev var. Bence sorunlarinin asil kaynagini oturup mukayese et, ev sana ne yapacak yahu. Evinde bereket ve huzur istiyorsanda dua ve namazi öneririm ben denedim ise yaradi.

Ben inanirim. Bir yila yakin bir evde oturmustuk yasamadigimiz sıkıntı kalmadı cok ugursuz ve kötü hatiralar o evde oldu o kadar gozyasi doktum ki o evdeyken. Tasinirken son ana kadar bile terslikler kavgalar ev sahibiyle...

İnanmak istemiyorum ama bazı evlerin uğursuz olduğunu gördüm. Bir akrabamın alt dairesi öyle mesela. Gelen kiracı en fazla 1 sene oturuyor sonra taşınıyor.

Esyaların evin uğursuz olacağına inanmiyorum. Karanlık, kasvetli olur, eski olur vs bu tip şeyler rahatsız eder insanı sıkar bunaltır ama ugursuzluk olduğunu sanmıyorum. Birde siz herşeyi buna baglamışsınız psikolojik olabilir, taşınmanız iyi olur bu durumda.
Inşallah en kısa zamanda gonlünüze göre bir yer bulursunuz.

hey Allah'ım KK' nın handikabı da bu olsa gerek..
Bi konuda ROSE RED KONAĞI nı tartışırlar...
Diğer konuda kadın doktor randevusu aldığım dediği halde ecişe bücüşe konuyu getirip konu sahibini banlattırırlar..

Sadece dua diyorum.
Okudum deme bir daha bir daha oku. Allahtan herşeyin hayırlısını iste.

Öyle tuzlu su tütsü falan gibi şeylere gerek yok. Ama sirkeli suya inanırım. Çünkü peygamber efendimiz kullanır ve kullandırırmış.

Canim benim aciklanabilecek bir tarafi yok ama brn de oyleyim. Belki ev degil cevremdekiinsanlari nazari kotu enerjisi bilmiyorum ama malesef oyle. Ben ilk evlendigimde kutu kadar hatta kutudan da kucuk sacma sapan bir eve evlendim. Butun odalar hepsi ayri renk boyanmisti filan cok kotuydu ama o evde esimle tum tartismalarimiza ragmen mutluydum. Onunden gecerken bile somdi ic geciriyorum. 1.5 seneden sonra kendi evimizi aldik eski evime gore saray kocaman ferah gunes goruyor ki benim icin cok onemlidir. arkadaslar hayran evime. Her gelen bayiliyor ama gel bana sor. Normalde yillarca yalniz yasamis yalniz okumus bambaska sehirlerde tek basina kaip zerre kadar korku duymayan ben bu evimde aksamlari yalniz kalamiyorum.Korkuyorum korkacagim bisry mi oldu hayir. Bir de esimle cok anlamsiz sebebini tartismadan 5 dk. Sonra bile hatirlayamadigimiz tartismalarimiz oluyor. Anlam veremiyoruz. Gecen memlekete gittik evden cikarken kustuk yolda bir sekilde barismisiz memlekette kayinvalidemlerde vs. Orayi hic sevmeme ragmen nasil.mutluyuz keza annemlerde de oylr. Eve donduk yine kavga ve sebebi yok..

yorumsuzca paylaşmak isterim,
bir ev düşünün....evin sahibi bayan aldatılır, boşanır ev ona kalır,
kaçar gider ordan başka yere yerleşir, düzenini kurar, kiralar malum evi...
ardından gelen üç kiracı da boşanarak evden ayrılır
hatta çiftlerden biri boşanır ayrılır, sonra yeniden evlenir
hadi yine evimize dönelim nasılsa boş derler ve...sonuç mu? tahmin ettiğiniz gibi...boşanırlar tekrar!
bu konuda çevremdeki insanlar evin uğursuz olduğunu, yaşayanlarını negatif etkilediğini söyler

dilerim en kısa zamanda gönlünüzce bir yer bulursunuz;)

Bu konuyu ben yazmisim gibi hissettim bi an..
Istersen actigim konulara bi bak evle alakali :)
Evliligimin ilk zamanlari oturdugum evde cok ama cok mutluyduk esimle, sonra bizim o binada bi cinayet oldu ve ben korktugum icin simdiki eve tasindik. Ama tasinirken cok mutsuzdum aglaya aglaya tasindim.
Tasinmaz olaydik, buraya geleli bir yildir huzur muzur kalmadi bizde ve aynen senin dedigin gibi baska yere tasinamiyoruz hep bi aksilik cikiyor.
Halbuki disardan bu ev o kdar iyi gorunuyorki, ilk ben oturdum sifir yepyeni tertemiz bina. Inanir misin esimle burada o kadar huzursuz ve mutsuzuzki sadece yatmadan yatmaya eve geliyoruz, disarda zaman gecirecek yer ariyoruz.

Bazen diyoruz cok sukur en azindan basimizi sokacak yerimiz var, insanlar sokaklarda yasiyorlar halimize cok sukur diye ama sonra yine bunalmaya basliyoruz.
Care bulursan bize de haber ver ki kurtulalim :( gerci tasinmak tek care gibi ama olmuyor tasinamiyoruz

Ben inanıyor böyle uğursuz olmalara benimde başıma gelince

kızım hastalandı, arabmız uçurumdan yuvarlandı
maddi sarsıntı geçirdik en son kendi evimize göçünce epey rahatladık ki o evin sahibide hastalıktan dolayı göçmüş (kanser tedavisi için)
vardı o evde birşey ki okadar konforlu herşeyi dört dörtlük ama bize uğursuz geldi acaba haram paraylamı yapıldı

Oncelikle iyi geceler herkese.arkadaslar belki cok abartiyorum sacmaliyorum ama evimde kesinlikle bir ugursuzluk var ..evin ugursuz olduğuna inanan var mı aylardir ev arıyorum ama bulamadım.son anda mutlaka bir şey çıkıyor..elimi neye atsam kuruyor..ne zaman evime girsem kesin esimle aramızda bir sorun tartışma çıkıyor..
valla ben inanırım ızlar. eşya da ev de uğursuz gelebilir insana. benden tavsiye bacım evin her yanını sirkeli suyla sil bi güzelde oku. ayetel kursi , fatiha , nas ,felak, ihlas dualarını 12 defa oku üfle derim :)

Her tartışmayı her olumsuzluğu eve nasıl bağladınız anlamadım. Her odada bi kavgamız var diyorsunda heralde yani, evlisiniz siz, sokakta kavga edecek haliniz yokki. Yani ne oldu da tüm bunların evle ilgili olduğunu çıkardınız?

Back
X