Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caresi ne pekiNazarla geri kafaliligin ne alakasi var :) musluman olan herkes inanir nazara ama onun kurtulus yolu da bildirilmistir bize caresi var onu yaptigin halde kendini hala kotu hissediyorsan psikolojiktir
Felak nas :) oku oku oku konu dine gidecek mune yapisir kulagima dua bu tip durumlar icindir maneviyati kuvvetlendirir helede anlamini biliyorsan daha guclu hissedersinCaresi ne peki
Himmm.... Olabilir ben inaniyorum..... You tube da rukye ayetleri var onu sesliye al evde bi okunsun. Hem senin ruhun dinlenir, sifadir, hem de ugursuz seyleri evden uzaklastirir Allahin izniyle.Oncelikle iyi geceler herkese.arkadaslar belki cok abartiyorum sacmaliyorum ama evimde kesinlikle bir ugursuzluk var ..evin ugursuz olduğuna inanan var mı aylardir ev arıyorum ama bulamadım.son anda mutlaka bir şey çıkıyor..elimi neye atsam kuruyor..ne zaman evime girsem kesin esimle aramızda bir sorun tartışma çıkıyor..
valla ben inanırım ızlar. eşya da ev de uğursuz gelebilir insana. benden tavsiye bacım evin her yanını sirkeli suyla sil bi güzelde oku. ayetel kursi , fatiha , nas ,felak, ihlas dualarını 12 defa oku üfle derim :)Oncelikle iyi geceler herkese.arkadaslar belki cok abartiyorum sacmaliyorum ama evimde kesinlikle bir ugursuzluk var ..evin ugursuz olduğuna inanan var mı aylardir ev arıyorum ama bulamadım.son anda mutlaka bir şey çıkıyor..elimi neye atsam kuruyor..ne zaman evime girsem kesin esimle aramızda bir sorun tartışma çıkıyor..