• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim doktorumda Süleyman bey 😌 inşallah güzel geçer herseyim

Merhaba güzel üyeler Anadalu tamamlayıcı sağlık sigortam var doğum paketi. Size bişey danışmak istiyorum şuana kadar ki bütün masraflarım karşılandı ama isteğe bağlı sezeryanı karşılıyo mu aslında hastane karşılıyor dedi ama ben yinede size sormak istedim sonradan bi sıkıntı çıkmasın diye 😏...

Biz 4 bin'e anadolu sigorta ile anlaştık. Bundan önceki hamileliğim ve kürtaj dahil herşeyi karşıladılar tüm testler ve ameliyat masraflarıda içinde bir sonraki yıl yeniden yenileyeceğim çok memnunum 👍 Biz sigortayı yaptırmadan önce aracı bir site kullandık fiyatı ondan bir tık daha uygun olabilir.

2 kaşık ama çok az.
Acaba evde fazla yoktu, o da eşit pay olsun diye böyle mi bölüştürdü?

2 kaşık diyince yemek kasigiyla 2 kasik koyup sunum mu yapmaya ugrasti acaba dedim ama sonra yorumlari okurken ev sahibinin servis kaşigiyla koydugunu anladim, konu sahibi "buyuk kasik" yazmis

Servis kasgiyla 2 kaşık hiçte az degil hem de 2-3 cesit yemek için. Konu sahibi abartili yiyor 😁

Corba kasigi mi, servis kasigi mi?

Benim de aklıma bu geldi acaba konu sahibesi çatkapı mı gitti diye ama davetliydik diyor.

Ev sahibi basbayağı cimri bence, cücük kadar yemek yapmış tüm misafiler aç kaldık diyorsa azdır yemek. Konuda da çok acaip mesajlar var, sen çok yiyorsundur, sen şusun busun vs gibi alakası yok ev sahibi varyemez işte. Cimri insanlar misafir çağırmasın daha iyi insanları yemek var diye aç karnına çağırıp sonra 3 kaşık yemek koymak nedir:110:

2 kepçeden 3 çeşit yemekle doymadınız mı🙄

Misafir sevmiyor olabilir ya da acemi 🤷‍♀️ peki davranışı nasıldı genel olarak

He bizim yemekten sonra yediğimiz atıştırmalıklar bunlar 😁😁😁

Napcan işte size gelene de siz eminim en az 5 çeşit yapiyorsunuzdur

Ben yemek sonra meyvesi sonra içeceği herseyi düşünürüm mesela uğurlarken bile şeker tutarım ister misin diye 🤗🤗

Tatlı kasıgı degil dimi?

Ayıp ama, misafir geliyor, durumun varsa normal yetecek kadar yaparsın. Minicik minicik tencerede yapmış yazmış konu sahibi.
Annem anlatırdı, böyle bir akrabaları mi komşuları mi varmış, küçücük tencerelerde yaparmış. O kadında cimriymiș, tabi paraları biriktirdi sonra kadın öldü, kocası tekrar evlendi ve paraları yeni eşi yemişti.
Basbaya cimriymiș ev sahibi.

Durumu iyiyse ve bu kadar az yemek yaptiysa asiri pinti.Boylesiyle dost olamam ben

Kepce mi yemek kasigi mi, onu bi anlasam, eger buyuk yemek servisi kasigiyla konduysa 2 kasik pilav ustune bi daha pilav bana da cok gibi geldi.

Büyük kasık demis. Servis kasıgı demis ben okurken doydum mesela ama konu sahibi doymamıs 🙄

İadei ziyaret yaptıklarında sizde öyle yapın hatta ikinciyi isteyince kalmadı dersin 😂😂

yazmış ya büyük kaşık diye.
servis kaşığı sanırım normal yemek kaşığı değil yani.
bilememiş bence kadın doymayacaklarını kendine koyar gibi koymuş.

Servis kaşığı anladım ben ama.

Bana gelenlere de bir ya da iki kaşık pilav koyuyorum ben valla. Cimri olduğumu öğrendim şu an. 😂

son anda mı davet ettiler ya da karı koca gideceksiniz sandılar ama çocukları da mı götürdünüz? bunlara cevap hayırsa ev sahibinin kilosuna bakarak anlayabilirsiniz bence bunu. eğer çok zayıflarsa kendileri öyle doyduğu için siz de doyarsınız sanmışlardır. buna da hayırsa cimrilik 🤷🏼‍♀️

Arkadaşlar o normal yemek kaşığı değil mi? Eki Görüntüle 2956728

Ya hayir, 2 servis kasigindan fazla pilav kolay yenmez ki, ben de maksimum 2 dir koyacagim, ben de cimriyim o zamam. Ha bitirip tekrar istesin tencere kazan emrine amade 😂

Arkadaşlar bir kısmınızi alıntı yaptım hemen cevap vermek için servis kaşığı değil
Normal bildiğimiz yemek kaşığı yemek yediğimiz 😊😂 abartmiyorum gerçekten 3 yk sulu yemek
2 yk pilav 2 köfte ve köfteler minikti.
Ev sahibi zayıf ama eşi epey kilolu oda nasıl doydu bilmiyorum 😂😂
Bana gelince ben zayıf sayılmam ama arkadaşlar zayıf da olsam eve gelen misafir e hele hele de ilk gelen misafir e bu yemek normal mi?
Acaba görüşmek mi istemedi? Daha önce pikniğe gitmiştik orda normal di herşeyi ortak almıştk
Yemekten sonra kuru yemiş verdi yemin ederim oda minik bir kasenin içindeydu kase değil de sosluk gibi nasıl desem kasenin dört de biri gibi.

Arkadaşlar bir kısmınızi alıntı yaptım hemen cevap vermek için servis kaşığı değil
Normal bildiğimiz yemek kaşığı yemek yediğimiz 😊😂 abartmiyorum gerçekten 3 yk sulu yemek
Bana gelince ben zayıf sayılmam ama arkadaşlar zayıf da olsam eve gelen misafir e hele hele de ilk gelen misafir e bu yemek normal mi?
Acaba görüşmek mi istemedi? Daha önce pikniğe gitmiştik orda normal di herşeyi ortak almıştk
Yemekten sonra kuru yemiş verdi yemin ederim oda minik bir kasenin içindeydu kase değil de sosluk gibi nasıl desem kasenin dört de biri gibi.
Ay kiz koni sahibi geldi, kasik servis degil yemek kasigiymis 😆

peki sonradan pilav mı ne istemişsiniz ya onun için büyük kaşıkla koydu demişsiniz onu servis kaşığıyla mı koydu?

2 yemek kaşığı pilavla bende doymam çocuk bile doymaz.

Okey tamam işte, servis kaşığı olsa porsiyon olur ki normal olarak doyardiniz 👍
Onların yaşam tarzı buymuş demek ki.

Acaba sulu yemeğin suyu pilava ve köfteye bulaşmasın ama aynı tabakta da durabilsinler diye mi az koydu hani sosyal mesafe gibi 🤪
Cidden yemek kaşığıyla koyduysa çay kaşığı rica etseydin :p
Şaka bi yana demek ki kadının alışkanlığı öyle
O şekilde yetiştiyse kendine düzen edinmiştir
Kocası da öğlenleri işyerinde ayşe teyzenin yağlı yemeklerinden yiyordur ondan kiloludur

Minimal seviyor demek ki. Benim çerez kaselerim de ufak, çorba kasesinde çerez veremem. Gerçi ben misafir kabul etmiyorum korona başladığından beri kafam rahat. Hem gelip evimde oturup yüzüme gülecekler hem arkamdan konuşacaklar. :D Ay ben insan sevmiyor muyum acaba ya? 🙄

İlk kez böyle bi intikam şekli görüyorum
Neyse ki güzel yemekler hazırlayıp içine müshil de koyabilirlerdi
Sonra da arayıp tatlı tatlı yediniz şimdi geri dönüşüm zamanı falan da diyebilirlerdi 😬
Ne tuhaf insanlar var yahu

Ahahah valla biz de cok tehlikeli bulmustuk
Cekip vursalardi daha az sasirirdim

Bir de yakinimizin dugunune gelen baska bir misafir de pilav tavuk ikramini yedikten sonra donuste arayip bu tavuk helal kesim mi diye sormustu sgffj
Yememis olsa neyse yani ama hani tavuk bile sindirim sistemine elveda demisken ben ne diyeyim
Ne bileyim ben, sen yerken besmele cektiysen yeter herhalde dedim

Siz yazdınız gittiniz, konuştukça biz de acıktık baya, geç olmasa kalkıp birseyler yiyecektim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X