• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu hayat motivasyonu çok iyi ya. Ben o yüzden dışarda buluşuyorum kafa rahat oluyor🤣
bugün okul çıkışı markete gittik bir iki yere de uğradık yoruldum gelin size birer ömnü alayım dedim avm ye 10 dakika uğrayıp paket yaptırdım çıktım.tembellk gibisi var mı? :KK45:

bugün okul çıkışı markete gittik bir iki yere de uğradık yoruldum gelin size birer ömnü alayım dedim avm ye 10 dakika uğrayıp paket yaptırdım çıktım.tembellk gibisi var mı? :KK45:
Ben çok tembelimdir ya. Mesela eve tatlı yaparım yapmayı severim ama tek çeşit yani. Trileçe tiramisu falan filan. Yemekte de çok minimalimdir

Ay bi de çayı şekersiz içtiğini belirtmeden13 dk dayanabilen görmedim. Merhaba ben brahma 32 yaşındayım ve çayı şekersiz içiyorum.
Agauhaha…ben sekeri getirmeyi unutuyordum kendim kullanmadigm icin.. cocuklar ve esim sekerli
Iciyo ben sekersiz.. ama yillaridr boyle sekerli ictigim zamanlari unuttum.

Agauhaha…ben sekeri getirmeyi unutuyordum kendim kullanmadigm icin.. cocuklar ve esim sekerli
Iciyo ben sekersiz.. ama yillaridr boyle sekerli ictigim zamanlari unuttum.
şekersiz çayı defalarca denedim içemedim.şeker ve tuz bol olacak içeceklerimde yemeklerimde.

Ben çok tembelimdir ya. Mesela eve tatlı yaparım yapmayı severim ama tek çeşit yani. Trileçe tiramisu falan filan. Yemekte de çok minimalimdir
Tamam ok minimal olda bacim.. bak
Mesela gunlerdir canim taze fasulye cekiyor onu yaptim kendime.. kizim yayla corbasi seviyor ona onu yaptim.. digerlerine pilav kavurma.. oldu sana zaten 4 cesit..birde firin sutlac yaptim.. yani zorda degil hemen yapiyorum sanki.. ama herkese ayri yapiyorum ben genelde..birinin yedigini digeri yemiyor cogu zaman…buyuselerde kendileri yapsalar yemeklerini 😏😂😂

şekersiz çayı defalarca denedim içemedim.şeker ve tuz bol olacak içeceklerimde yemeklerimde.
Alistigin icin yavan geliyor.. seker yavas yavas azaltacaksin ama yani yedigin tek seker cayin icindeyse sorun yok bence. Baharat tuz seker bunlar aliskanlik.. tamamen kesmen gerekmez simdi belki
Ama azaltabilirsin zamanla belki

Biz de yeni evli bir arkadaşın evine gittik.
Ablası ve eşiyle birde biz eşimle misafir olduk.
Bize inanın şu akre borcamin en küçük biyu varya onla börek yapmış çocuklarda var düşünün.kiytirik bir kek apacaik çayla onu getirdi.arkasina meyve.nasul ama küçük piknik kaseleri olurya alelade bir plastik tabakla sadece curk çarık elma,:)).
Şaşırdım kaldım bunu sürekli övünen kocanın halası vardı benim eşim onla akraba rastlayinca ona dedim oda ye.emis içmemiş gitmiş demiş o gün bugündür konuşmuyoruz 🤭hiç umrumda değil ben yalan bişey demedim .gelince elimden ne gelirse yapar yediririm
Siz de yemeyip içmeyip halaya yetistirmişsiniz,nasıl söyleyebildiniz, düşüncesi bile yüz kızartıcı.

Hamaratlik,marifetli olmak falan çok da matah şeyler değil yani.İnsanin kalbi,ruhu,bakışı güzel olsun.

Şu pandemi bol kısırlı altın günlerini bitirdi, rahat rahat dedikodu yapıp rahatlayamıyoruz😈 tam da o ortamların çekiştirmeleri, çocukluğumdan böyle diyaloglar hatırlıyorum😬
Bi anımı anlatayım size. Liseye gittiğim zamanlardayız. bi arkadaşımda otururken akşama annesi pilav yap diyince 2 yemek kaşığı pirinçle pilav yapmıştı, 5 kişilik bi aileydiler. bana garip gelmişti, çünkü biz de 5 kişiydik ve bir su bardağı pirinç bize anca yetiyordu🤪 başka bir şey var mı dedim, yanına salata yetiyor bize demişti. Herkesin yemek kültürü farklı. Çok da takılmamak lazım...
2 yemek kaşığı pilav için tava kirletemem şahsen onu da yemeyiversinler.
2 yemek kaşığı nedir yahu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X