- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.690
- 133
- Konu Sahibi Dilara55333
Soğuk baklava 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte tok açın halinden anlamaz kiYalnız konu sahibi arkadaş arkadaşının evine gittiğine gideceğine pişman oldu, oburixler gibi sardık konuyu. Kadıncağız aç kalkmış zaten sofradan![]()
Ahahhs bu kadar olurKadinin konusunu da serbetogullarina bagladigimiza gore gonul rahatlığıyla uyuyabilirim, iyi geceler
Yemekteyiz programından çok etkilenmiştirMerhaba kızlar eşimin arkadaşının evine gittik, eşi bizi gayet güzel karşıladı
fakat
Yemekleri tabağımiza o kadar az koydu ki resmen kedi yese doymaz desem yeridir sizce bilinçlimi yaptı evine ilk kez gelen misafire neden böyle az yemek konur ki abartmiyorum
İki kaşık pilav, 2 kaşık sulu yemek gibi..![]()
Konu sahibi açıklama yaptı alintilayarak.onlarin içinde varmisin bilmiyorum ama servis kaşığı değil bildiğimiz yemek kasigiymis.evet ama büyük kaşık servis kaşığı yani.
Onlar az yiyordurMerhaba kızlar eşimin arkadaşının evine gittik, eşi bizi gayet güzel karşıladı
fakat
Yemekleri tabağımiza o kadar az koydu ki resmen kedi yese doymaz desem yeridir sizce bilinçlimi yaptı evine ilk kez gelen misafire neden böyle az yemek konur ki abartmiyorum
İki kaşık pilav, 2 kaşık sulu yemek gibi..![]()
Önce can sonra cananlarBen de cocukken annemle gittigimiz bir gündüz oturmasini animsadim.Ev sahibi kadin bize koydugu ikramliklarin iki mislini koymustu kendi tabagina.Hep öyle yaparmış