• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ben de öyleyim ama bazısı öyle bir hışımla bırakıyor ki kaşığı tepsiye, sanki kişiliğine hakaret etmişim. “BEN ŞEKER KULLANMIYORUMMMM 😤😤” diyorlar. Sanırsınız kutsalına laf ettim. Sanırsınız vejetaryen birisine zorla kuzu kapama yedirmeye çalışıyorum. Tamam güzel kardeşim atma şeker sorun değil. “Aşk olsun ben böyle bi insan mıyım?” Triplerine giriyorlar.
😂😂😂 evet cayi sekersiz iciyorum ama 2000 kalorilik sekerli tatli yiyorum😂😂😂 agauahah bi havali saniyo millet kendini sanirim bu yuzden.. yillardir sekersiz icerim ama ictigim bardak sayisi max 2 gun icinde. O yuzden sekerli icsem devede kulak olurdu, yedigim tatlinin boreginin yani sira.

Eşim de aç kaldı çıkışta ekmek arası aldık ve durum yaptık gittigimiz yeri
bugün durumumu görmüş ama cevap yazmadı 🤣

Ne kadar komik.

Ev sahibi cimri de olabilir. Cimriyse zaten siz davet ettiğinizde evde yediğinden çok daha fazla yiyorsa ortaya çıkardı ona göre davranırdınız. Ama düşünememiş olabileceğini düşündünüz mü hiç? Belki kendi o kadar yiyordur, çevresindekiler de öyle olduğundan onun normali budur. Belki hiç çok yemek yapmamıştır ölçüsünü ayarlayamamıştır.

Şunu yazana kadar haklı bulmuştum sizi hatta öneri verecektim siz çağırın bakalım ne kadar yiyecek diye. Ama bu yaptığınız çok ayıp. Karşıdaki kişinin yerinde olsam sizle görüşmezdim bir daha. Doymadınız diye değil, nispet yapar gibi doymadığınızı veya yemekleri beğenmediğinizi gözlerine soktuğunuz için.

ama bazen dışarda buluşuluyor o arkadaşla eve de beraber geçiliyor ya da arkadaş yoğun bir işde çalışıyor ya da önemli bir işi var o gün eve belki benden yarım saat önce geldi.o zamanlar ben beraber hazırlarım arkadaşımla ya da akrabamla çayı yemeği masayı
O durumlarda ok, calisan kadinin halini calisan anlar.. bos bir gunde davet edildiyse diye diyorum. Cokta kasmamak lazimdir belki.. inanir misiniz eskiden olsa sunum munum cok severdim😂😂 ama artik saldim cayira cogu zaman.. daha pratiklestim.. 1 saatte tatlisina kadar herseyini yaparim.. ama bana masa hazirla demesin kimse mesela simdilerde.. bi heves yok, kalmadi bende eski sey..

1 kahveyi bile gelin gibi susleyenler var mesela.. hayati nasil seviyolar acaba diye dusunuyorum😐😂 keske bende oyle olabilsem, ama icimden gelmiyor yeminle

Oysa eskiden ne guzeldi.. 1 biskuvi cayin yaninda .. aluminyum tepside sade anne keki, belki kestane misir olurdu
Ama sanimiydi hersey.. simdi suslu olsa tabaklar neye yarar? Sofralar bos, samimiyetsiz..

Kiz kadin konuya kek, kurabiye yapip fotosunu atti, bence acık ara önde, benden iyi yani en azindan 😂😂

Ay isterse Emine Beder olsun, bunun yeri mi burası tövbe tövbe.

Alakaya maydonoz
Gel bize bazı bazı
Ben annemi çok seviyorum
Yaşasın 23 Nisan.

Emine Beder yazdım yaşım ortaya çıktı.

O durumlarda ok, calisan kadinin halini calisan anlar.. bos bir gunde davet edildiyse diye diyorum. Cokta kasmamak lazimdir belki.. inanir misiniz eskiden olsa sunum munum cok severdim😂😂 ama artik saldim cayira cogu zaman.. daha pratiklestim.. 1 saatte tatlisina kadar herseyini yaparim.. ama bana masa hazirla demesin kimse mesela simdilerde.. bi heves yok, kalmadi bende eski sey..

1 kahveyi bile gelin gibi susleyenler var mesela.. hayati nasil seviyolar acaba diye dusunuyorum😐😂 keske bende oyle olabilsem, ama icimden gelmiyor yeminle
ben de malzeme var kahvenin üzerini süslemek için kalıplarıma kadar ama kullanıyormuyum yokk.üşeniyorum çünkü ne gerek var diyorumm

Ay ben de öyleyim ama bazısı öyle bir hışımla bırakıyor ki kaşığı tepsiye, sanki kişiliğine hakaret etmişim. “BEN ŞEKER KULLANMIYORUMMMM 😤😤” diyorlar. Sanırsınız kutsalına laf ettim. Sanırsınız vejetaryen birisine zorla kuzu kapama yedirmeye çalışıyorum. Tamam güzel kardeşim atma şeker sorun değil. “Aşk olsun ben böyle bi insan mıyım?” Triplerine giriyorlar.
Dimi ya sanki o çay kaşığı değilde kimyasal silah öyle bir an evvel kurtulma hissi oluşuyor bazısında. Kullanmıyorsan kaşığı al bir kenara koy.

Çayı şekersiz içmeyi deneyip beceremediğim için kaşığı geri uzatanlara karşı ayrı bir gıcıklığım olabilir. 🤪

ben de malzeme var kahvenin üzerini süslemek için kalıplarıma kadar ama kullanıyormuyum yokk.üşeniyorum çünkü ne gerek var diyorumm
Slikon kek
Kaiplarim vardi
Minik
Minik.. hepsini tek tek elimde yikardm.. simdi kek yapip tepsiye doksem
Mutluyum😐😂😂 kahve kopurtmek icin cirpici almistm ozel. diyolar ya hersey zamaninda.. cok dogru bir laf bu.. yakisirken giyecen, canin isterken yiyecen..bilmiyorum
Neden boyle oluyo

Eşim de aç kaldı çıkışta ekmek arası aldık ve durum yaptık gittigimiz yeri
bugün durumumu görmüş ama cevap yazmadı 🤣
e gecikmeli olsa da doymuşsunuz, niye kan davasına çevirip gözüne sokma ihtiyacı hissettiniz ki? görüşmeyiverirsiniz bir daha, rencide etmek neden? ya biraz daha alabilir miyim demeye çekinip durumla laf sokmak nedir?

e gecikmeli olsa da doymuşsunuz, niye kan davasına çevirip gözüne sokma ihtiyacı hissettiniz ki? görüşmeyiverirsiniz bir daha, rencide etmek neden? ya biraz daha alabilir miyim demeye çekinip durumla laf sokmak nedir?
bir de dışarda yemek alıp durum paylaşmış bak karnım doymadı yiyecek aldık diye göstermek istemiş.biri bana aynını yapsa ömür boyu görüşmezdimm

Ya bişi dicem şimdi herkes şöyle döktürdüm böyle döktürüyorum diyor da, henüz misafir ağırlamadım yemek için. Diyelim ki ağırlarsam diye kafamdaki menüler bunlar yani fazlasını yapamam. Ben şimdi misafirperver olmayan, cimri, görgüsüz mü oluyorum? Merak ediyorum gerçekten. Kimsenin böyle düşünmesini istemem. Menüler örnektedir….

Köfte-patates-salata-çorba-kola-tatlı
Et sote-pilav-havuc tarator- ayran-tatlı
Körili tavuk-erişte-corba-kola-tatlı

Yani az yapmam, tabağı doldururum ama max çeşit budur yani ben de anormal mi bu?

Ya bişi dicem şimdi herkes şöyle döktürdüm böyle döktürüyorum diyor da, henüz misafir ağırlamadım yemek için. Diyelim ki ağırlarsam diye kafamdaki menüler bunlar yani fazlasını yapamam. Ben şimdi misafirperver olmayan, cimri, görgüsüz mü oluyorum? Merak ediyorum gerçekten. Kimsenin böyle düşünmesini istemem. Menüler örnektedir….

Yani az yapmam, tabağı doldururum ama max çeşit budur yani ben de anormal mi bu?
meze ara sıcak da eklersen süper mönüler.eklemezsen kayınvalideyi kuzeni yemeğe çağırma mönüsü olur.

meze ara sıcak da eklersen süper mönüler.eklemezsen kayınvalideyi kuzeni yemeğe çağırma mönüsü olur.
Ay ben o kadar becerikli değilim ki. Max börek alırım dışardan. Meze de yapınca rakı çekiyo canım. O kadar uğraşmışım yuvarlamazsam inme iner. Mezeye de çok gıcıgım yani bence çok uğraştırıcı🥺

gayet yeter bence. göz de doyar karın da. maksat muhabbetse 40 çeşit çıkarıp yorgunluktan öleceğime keyifli bir sohbetle insani miktarı yer geçerim. maksat gösteriş ya da kendini ispatsa başka tabii. ben meze severim, şu menüye bi çeşit meze eklerim sadece, o da kendim için :KK45:

Ay canim cekti kizartma😐😂

Bence bi borek vs iyi gider ortaya..ya da pilav kofte pattisin yanina.. yani cok doldurman gerekmez ama guzel gider💜

2. Menude corba ve cigkofte filan iyi gidebilir

Tavuk eristenin yaninada salata guzel gider bence😐😂

gayet yeter bence. göz de doyar karın da. maksat muhabbetse 40 çeşit çıkarıp yorgunluktan öleceğime keyifli bir sohbetle insani miktarı yer geçerim. maksat gösteriş ya da kendini ispatsa başka tabii. ben meze severim, şu menüye bi çeşit meze eklerim sadece, o da kendim için :KK45:
Öyle yorumlar var ki. Evimden ayrılacak misafir hemen buraya cimri birinin evine konuk oldum diye konu açacakmış gibi geldi 🤣🤣

Ay canim cekti kizartma😐😂

Bence bi borek vs iyi gider ortaya..ya da pilav kofte pattisin yanina.. yani cok doldurman gerekmez ama guzel gider💜

2. Menude corba ve cigkofte filan iyi gidebilir

Tavuk eristenin yaninada salata guzel gider bence😐😂
Mantıklı güzel öneriler sevdim. Teşekkürler. Neyse yetersiz değilmişim en azından. Kendimi yetersiz hissettirdi bu konu 😅😅

Meze, zeytinyağlı birşeyler eklenebilir menülere ama böyle de misafir ağırlasanız, asıl görgüsüz bu menülere laf edendir bence.

Görümcemin eli çok lezzetlidir ama az çeşit yapar. Misafir ağırlamayı da çok sever. Belki de çeşit çeşit yapıp kendini ekstra yormadığı için, sık sık misafir ağırlayacak motivasyonu buluyor kendinde. Az çeşit yapıyor diye olumsuz bir düşünce geçmedi hiç aklımdan.

Çok ekstrem birşey olmadıkça, ikram üzerinden ev sahibine etiket yapıştırmak çok ayıp geliyor bana.

kimi agirladigina gore degisir bu.

amma velakin, sen kendin bir cesit az yaptin diye arkandan cimri / gorgusuz diye konusacak kisilerle arkadaslik yapmak istiyor musun cidden, bu onemli.

bence yeterli gelir mi diye dusunerek kararsiz kaliyorsan davet ettigin kisilere menuyu soyleyebilirsin mesela. Onlar da kendileri hazirlikli gelirler. Ben genelde eger cesidi az tutuyorsam soylerim, menude su var sevmezseniz degistireyim derim. Veya hazirlikli gelin ona gore, ac kalabilirsiniz de derim sakayla karisik :)

Mantıklı güzel öneriler sevdim. Teşekkürler. Neyse yetersiz değilmişim en azından. Kendimi yetersiz hissettirdi bu konu 😅😅
Tabi siz kk kadınları tarafından size emanet edilen misafirlere her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir ev sahibinin hizmet etmesine şiddetle karşısınız ama 😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X