- 11 Aralık 2018
- 43.133
- 268.022
- 598
- Konu Sahibi Dilara55333
Gözünüzü doyuramamış kadıncağız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani çok koysaydı bir çesit olsa bile demek istedimYemekleri o kadar az koydu ki diye yazmışsınız...
Yemeğe davet edildik,İlk kez misafir gittiğim eve aç gitmem..
Siz biraz fazla mı yiyorsunuz acaba? 3 çeşit yemekten 3’er kaşık üstüne ekstra birer kaşık daha. Sanki biraz obur musunuz?Yani çok koysaydı bir çesit olsa bile demek istedim
Az az iki üç çeşit yerine
Herkese kendi duzeni,alışkanlığı normal geliyoBazen insanlar evine gelen misafiri kendi gibi sanıyor. Ben üniversite okurken annem okuduğum şehire gelmişti ve bir akrabamızı ziyarete gitmiştik. Çok aşırı zenginler bu arada
Ev sahibi evli ve bir tane oğlu var. Ev sahibinin annesi de oradaydı. Yani 3 kişi aile, 2 biz, bir de annesi vardı toplamda 6 kişiyiz.
Yemek olarak ev sahibi hiç oralı olmadı, annesi kalkıp yeşil fasulye yapmıştı o kadar azdı ki, salata, bulgur pilavı ve hazır kepekli ekmek vardı.
Ve ev sahibi dönüp bize ayy ben bu saatte birşey yemem, siz yiyin demişti. Annemle çok garibimize gitmiişti. Biz evimize ilk defa gelen birine ve özellikle yurtta kalan bir öğrenciyse durumumuz iyiyse güzel bir yemek ikram ederiz, kepekli ekmeği herkes yemeyebilir diyip biraz da normal beyaz un ekmek katarız, iki lokma da olsa oturup yeriz misafirle beraber.
Özellikle yemeğe davet edildik akşam yemeğine gttikSiz davetli mi gittiniz, yemek saatine mi denk geldiniz?
BilmemSiz biraz fazla mı yiyorsunuz acaba? 3 çeşit yemekten 3’er kaşık üstüne ekstra birer kaşık daha. Sanki biraz obur musunuz?
E 2. tabaklari da yemişsiniz gene doymamissiniz, acaba cok mu yiyosunuz hakkaten, ben o kadar yiyemem mesela.Özellikle yemeğe davet edildik akşam yemeğine gttik
Allahtan ekmek bolmuşEkmek yedik![]()
Ama ilk kez gittik cok yemekle sunum olmazmı