- 4 Mart 2017
- 442
- 1.855
- 113
- Konu Sahibi Dilara55333
Konuda anlatılan ev sahibi benim galiba

Bende çok yapamam.

Bende çok yapamam.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resmen kardeşim konuşuyor karşımda
O da yemek masasında sohbete bayılır, taklit yapacak, espri yapacak, dalga geçecek, dedikodu falan![]()
Ay hele tencereyi görmüyorsam asla istemem. Ya yoksa baska yemek...:)İlk kez yemeğe gittiğim evde Mehmet Yaşin misali bi tabak daha demek mi![]()
Ben de yapip getirene bayılırım, biktim ülen Allahin günü yemek yapmaktan, yasasin hafta sonlariay selam söyleyin ne güzel işte bayılırım oyle insanlara
Hele bide yiyen biraz daha versene veya bana şunu yapsana ya diyip gelen misafire bayılırım![]()
Sorulara cevap da vermiyor. Mutfağa gitti heralde konu sahibi![]()
Ve aleykümselamay selam söyleyin ne güzel işte bayılırım oyle insanlara
Hele bide yiyen biraz daha versene veya bana şunu yapsana ya diyip gelen misafire bayılırım![]()
Yillardir unutamiyoruz ésimle bunuTek diyebileceğim....
E yuh yani ..
En iyisini yapmışsınız![]()
Arkadaşlar o normal yemek kaşığı değil mi? Eki Görüntüle 2956728
Aaaa zaten yapar da giderim hatta sen tatlı veya tuzlu veya neyse sec ben diğerini yapar gelirim derim ama samimiyet gerekiyor bunun içinBen de yapip getirene bayılırım, biktim ülen Allahin günü yemek yapmaktan, yasasin hafta sonlari
Konu sahibi foto atsın bence.büyük kaşık yazmış servis kaşığı herhalde
Ben çok samimiyim valla billa, her türlü ikramla gelene kapim cok acikAaaa zaten yapar da giderim hatta sen tatlı veya tuzlu veya neyse sec ben diğerini yapar gelirim derim ama samimiyet gerekiyor bunun için
Herkes farklı algılıyor baksanıza kimi acaba yemeğimi mi beğenmedi bu niye yemek yapıp geldi simdi vs vs uğraşamam valla kavga çıkar
Samimi olsun ne isterse istesin bayılırım oyle insana yeter ki içinden geçeni desin hatta güzel değilse beğenmediğini de söylesin yani![]()
Servis yemek kaşığıyla yapılmaz servis kaşığıyla yapılır.Arkadaşlar o normal yemek kaşığı değil mi? Eki Görüntüle 2956728
Kizim 3 kepce pilavi nerene yiycen onu bi anlatir misin banaKonuda acaip yorumlar uçuşmuş ama en dümdüz açıklama olan ev sahibinin varyemez olması yazılmamış. Allahtan ben geldim de gözünüz gönlünüz yorum gördü![]()
Konum atBen çok samimiyim valla billa, her türlü ikramla gelene kapim cok acik![]()
Evet ama servis kaşığıyla normal porsiyon oluyor, az olması için yemek kaşığıyla koymuş olması lazımServis yemek kaşığıyla yapılmaz servis kaşığıyla yapılır.