• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmen kardeşim konuşuyor karşımda 😄😄
O da yemek masasında sohbete bayılır, taklit yapacak, espri yapacak, dalga geçecek, dedikodu falan 😄
😁😁😁 ay selam söyleyin ne güzel işte bayılırım oyle insanlara

Hele bide yiyen biraz daha versene veya bana şunu yapsana ya diyip gelen misafire bayılırım 🥰🥰🥰

Aklıma şey geldi. 3 sene önce falan yemeğe davet edildik. Hazırlandık gittik oturduk falan. Yemek yok. Çay meyve ikramı falan yapıldı dümdüz çay ve meyve yani. Yemek vermediler. Biz de sormadık utandık. Hala çok merak ediyorum yemeğe çağrılıp neden yemek yiyemediğimizi kfkfkfk
Ordan çıkıp kebapçıya gitmiştik.

Arkadaşlar o normal yemek kaşığı değil mi?
images (8).webp

Ben de yapip getirene bayılırım, biktim ülen Allahin günü yemek yapmaktan, yasasin hafta sonlari
Aaaa zaten yapar da giderim hatta sen tatlı veya tuzlu veya neyse sec ben diğerini yapar gelirim derim ama samimiyet gerekiyor bunun için 😍😍

Herkes farklı algılıyor baksanıza kimi acaba yemeğimi mi beğenmedi bu niye yemek yapıp geldi simdi vs vs uğraşamam valla kavga çıkar 😁😁😁

Samimi olsun ne isterse istesin bayılırım oyle insana yeter ki içinden geçeni desin hatta güzel değilse beğenmediğini de söylesin yani 🤗🤗

Aaaa zaten yapar da giderim hatta sen tatlı veya tuzlu veya neyse sec ben diğerini yapar gelirim derim ama samimiyet gerekiyor bunun için 😍😍

Herkes farklı algılıyor baksanıza kimi acaba yemeğimi mi beğenmedi bu niye yemek yapıp geldi simdi vs vs uğraşamam valla kavga çıkar 😁😁😁

Samimi olsun ne isterse istesin bayılırım oyle insana yeter ki içinden geçeni desin hatta güzel değilse beğenmediğini de söylesin yani 🤗🤗
Ben çok samimiyim valla billa, her türlü ikramla gelene kapim cok acik 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X