• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evine gittiğimiz arkadaş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bi anımı anlatayım konu sahibi gelene kadar bari 🤣

Kuzenim yeni evliydi ,1 gün önceden aradık gelin görmeye gideceğimizi haber verdik ..

Gittik ki daha yeni uyanmış haberli olan insan ..

Ne yemek ne bişey ne hazırlık

Ev bile temizlenmemiş ,hep birlikte evi temizledik

Bu sefer yemek yapılacak 2 patates 1 domates var , üç aile gittik bu yeter diyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Durumları da baya iyi kendi kıymaz ,elektrik gitmesin diye kek bile koymaz fırına 🤣

Sonra yengem para verdi çocukları saldı sebze vs aldırdı kendimiz yaptık yedik doyduk çok şükür akşam yemeği oldu öğle vaktiydi gittik

Anam bana misafir gelecek olsa bir gün önceden evimi temizler tatlımı hazırlığmı yapar yarına son dk işlerimi halleder,beklerim

Herkesin görgüsü farklı Cidden
Yeni evlinin evine neden toplu gidiyorsunuz ki? daha kız düzenini oturtamamıştır. Belli ki laf aramaya gitmişsiniz ve istediğiniz malzemeyi alıp çıkmışsınız

Bazilari bunu konusmak ayip demis ama ben asıl ayibin misafir agirlanmadigi zaman oldugunu dusunuyorum.2 kasik yemek mevzusu degil kimsenin yemege takildigi yok ama evine gelen insana yapilan muamele deger gosterir.Umursamaz özentisiz davranmaktir bunun adı.Kimisi karnimi doyurup gidiyorum demis bazilarinin evine davetliyken.Böyle insanlari barindirmayin cevrenizde ben diyim.Durumu yoktur anlarim ama zengin hali vakti yerinde ve pintilik yapanlar bunlara katlanamam sahsen.

İki kaşık yemek konmaz ona ok ama böyle ağırlamak da değişik ya.
Kek, tiramisu, magnolya?
Tamam güzel olsun da, açıkbüfe gibi birbirinden alakasız şeyleri doldurmanın da alemi yok.

Bence konu sahibine hak vermeyenler de masayı zeytinyağlı ne bileyim yoğurtlu meze vs ile destekliyordur. Dümdük o şekilde misafir ağırlamak olmaz çünkü.
Bazıları tiremisu bazıları da magnolyayi seviyor.

Ayrıca öğlen yemek saatinde yemek, akşam çay saatinde de kek, tatlı, börek ikram ettim. Alakasız da değil. İki ögunluk ürün vardı. Sanırım anlamamissiniz.

Yeni evlinin evine neden toplu gidiyorsunuz ki? daha kız düzenini oturtamamıştır. Belli ki laf aramaya gitmişsiniz ve istediğiniz malzemeyi alıp çıkmışsınız
evi niye temizlediniz ki. bi çay koyup içseydiniz

zaten birgün öncesinden haber vermekte pek hoş değil.ev mi temizlesin ikrammı yapsın alışveriş mi

Bazilari bunu konusmak ayip demis ama ben asıl ayibin misafir agirlanmadigi zaman oldugunu dusunuyorum.2 kasik yemek mevzusu degil kimsenin yemege takildigi yok ama evine gelen insana yapilan muamele deger gosterir.Umursamaz özentisiz davranmaktir bunun adı.Kimisi karnimi doyurup gidiyorum demis bazilarinin evine davetliyken.Böyle insanlari barindirmayin cevrenizde ben diyim.Durumu yoktur anlarim ama zengin hali vakti yerinde ve pintilik yapanlar bunlara katlanamam sahsen.
Misafirliğe gittiğiniz evin ev sahibinin yetersizliğiyle ilgili bilmem kaç üyeli bir sitede dedikodusunu yapmak daha büyük bir ayıp. Üstelik bunu yaparken bazı üyeler ben misafirimi çoook iyi ağarlarım diye kendini övüp başkasını gömüyor. böyle dedikoducuları misafir olarak almamak lazım aslında

evi niye temizlediniz ki. bi çay koyup içseydiniz

zaten birgün öncesinden haber vermekte pek hoş değil.ev mi temizlesin ikrammı yapsın alışveriş mi
Çünkü kızın açığını aramışlar ve bulmuşlar. Beklemişler ki sofralar kurulsun, kuzular çevrilsin.

Hiiçççç alakam yok bi tanısanız yanaklarımı sıka sıka seversiniz 🤣🤣
t0128.gif
t0128.gif

Çünkü kızın açığını aramışlar ve bulmuşlar. Beklemişler ki sofralar kurulsun, kuzular çevrilsin.
Bakın konuyu çarpıtmanıza gerçekten gerek yok ,bi öay bi kurabiye yine yeterliydi ama anlamak istediğinizi anlıyorsunuz

Kuzu hangimiz çeviriyoruz hangimiz çok mükemmeliz ?

Önemli olan karşıdakine değer verdiğini göstermek , benim evime misafir gelse akşamdan bulaşıkları keyfi yıkamayıp öğle saatinde de daha yeni uyanmış olsam kendimi mahcup hissederim evime gelecekler diue en azından bi bulaşıklarımı yıkar çeki düzen veririm

Yoksa bi kısır bile kafi ama siz isterseniz öyke karşılaşabilirsiniz benim yorumum kendime ..

Bakın konuyu çarpıtmanıza gerçekten gerek yok ,bi öay bi kurabiye yine yeterliydi ama anlamak istediğinizi anlıyorsunuz

Kuzu hangimiz çeviriyoruz hangimiz çok mükemmeliz ?

Önemli olan karşıdakine değer verdiğini göstermek , benim evime misafir gelse akşamdan bulaşıkları keyfi yıkamayıp öğle saatinde de daha yeni uyanmış olsam kendimi mahcup hissederim evime gelecekler diue en azından bi bulaşıklarımı yıkar çeki düzen veririm

Yoksa bi kısır bile kafi ama siz isterseniz öyke karşılaşabilirsiniz benim yorumum kendime ..
Anladım ben ya niyetiniz kötü değilmiş sizin de burada yazınca hoş durmuyor. Bazıları beceriklidir bir saat önceden haber verirsin geleceğiz diye 3 4 çeşit yapar. Bazısına bir haftadan önce haber verirsiniz hiç bir şey yapamaz. Ben buna çok şahit oldum. Mesela KV geleceğimiz bilir ama kadın biz geldiğimizde hala yemekle uğraşıyor olur. Girer yardım ederim beraber yapar çıkarız. Bir kere de bunun lafını yapmadım çünkü gerçekten elinden geleni bu. Yapamadı edemedi demek doğru gelmiyor ben bu noktada eleştirdim sizi

Anladım ben ya niyetiniz kötü değilmiş sizin de burada yazınca hoş durmuyor. Bazıları beceriklidir bir saat önceden haber verirsin geleceğiz diye 3 4 çeşit yapar. Bazısına bir haftadan önce haber verirsiniz hiç bir şey yapamaz. Ben buna çok şahit oldum. Mesela KV geleceğimiz bilir ama kadın biz geldiğimizde hala yemekle uğraşıyor olur. Girer yardım ederim beraber yapar çıkarız. Bir kere de bunun lafını yapmadım çünkü gerçekten elinden geleni bu. Yapamadı edemedi demek doğru gelmiyor ben bu noktada eleştirdim sizi
Nihayet anlaşıldım ama burada konu sahibi anlatınca paylaşmak istedim :)

malum herşeyi paylaşıyoruz ya tuhafıma gitti benim ,paylaştım bu kadar üzerine yorum yapılacak bişey bile değildi :)

Çok şükür günlerdir aradığım kaosa denk geldim. Herkes başından geçen misafirlik skandalını “çok hoşgörülüyüm ben ama ay anacım bunlar görgüsüz işte ben olsam neler yapardım hım hım” diye anlatıp kendini övmüş, komşu kuzen gelin gömmüş.
Atış serbest sus :sus::sus::KK70::KK70:

Ben de anlatayım çatkapı akrağbamız geldi, eşimlen pijamalı oturuyoruz. Evimin dağınıklığından tutun çayın yanına çikolata kaplı form bisküvi çıkardı diye anneme anlatmış. Annem de abla bi daha haber verirsin gitmeden demiş. Üzülmüş kadıncağız kursağında kalmış. En son anneme pijaması da çok ince üşümüyo mu öyle falan demiş bulamayınca
Atış serbest sus :sus::sus::KK70::KK70:

Çok şükür günlerdir aradığım kaosa denk geldim. Herkes başından geçen misafirlik skandalını “çok hoşgörülüyüm ben ama ay anacım bunlar görgüsüz işte ben olsam neler yapardım hım hım” diye anlatıp kendini övmüş, komşu kuzen gelin gömmüş.
Ben, bu tür konularda, konunun muhatabı varsa o da çıkıp gelse diye bir umut bekliyorum, ozaman daha büyük kaos olur.
😜

Dün baya güzeldi ya konu.

Konu sahibide yazdı bir ara 😁😁

Bende bu arada severim çeşit çeşit sunmayı hele sevdiğim biri gelecekse dahada isteyerek yaparım 😊😊😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X