Evine yaptığı alışverişi boğazınıza dizen koca?

Valla öyle olmuyor be canım öyle laflar ediyor ki boğazıma diziliyor yediğim her lokma söylemedim mi söyledim bu defa baban bırakmış gitmiş ananın evinde meyve sebze mi yedin benle evlenene kadar yoksuldun diyor. Ben hamileyim ve senin karınım bize bakmak zorundasın diyorum alay ediyor.
Yokmu ailede şuna bir dayak atacak evlenmeseymiş madem kızım boşanma her ay ödesin nafaka ye iç keyfine bak

Nafaka tazminat istemiyorum vermezde zaten boşanalım dedim gidip noter de kağıt yapalım bişey istemediğine dair dedi avukatla konuşmuştuk ortalama 50-75. 000 tazminat hakkım olduğunu söylemişti. Aklı gider tazminat nafaka dersem ki tövbe istemem ah be gülüm karısına yediği lokmayı zehir eden adam nafaka mı verir.
O senin hakkın çocuğunun rızkı bu adam ondan anlar devlet alır maaşı da varmış kanuna güven

Öldürür beni yine de para falan vermez istemem de sonra çıkıp laf edecek yüzü olacak öyle ağır konuşuyor ki bak ben bunu da yaptım alacağın tazminat arttı vs bide boşanmaz tazminat ve nafaka istiyorum dersem benim mesleğim var özel güvenlik görevlisiyim ortalama 1500-2000 arasında maaşım olur o yavruma bana yeter
Öldürür beni yine de para falan vermez istemem de sonra çıkıp laf edecek yüzü olacak öyle ağır konuşuyor ki bak ben bunu da yaptım alacağın tazminat arttı vs bide boşanmaz tazminat ve nafaka istiyorum dersem benim mesleğim var özel güvenlik görevlisiyim ortalama 1500-2000 arasında maaşım olur o yavruma bana yeter
1500 2000 bu devirde paramı ailene bile güvenme oturacağım bir evin olsun oğlunu iyi eğitim aldır çatır çatır al bişeymi yaptı hemen polise ara dava aç birliğine yaz amirlerine konuş mum gibi olur

Burdan kurtulayım ilk işim bir psikolojik destek almak olacak çok pasifize edildim. bunların hepsi o kadar normalmiş gibi hissettirildi ki. Psikolojik olarak çok yıprandım kimseyle konuşamıyorum yasak burayı bile silmemi söyledi geçen gün sil o üyeliği dedi ablası biliyordu sorunlarımı burda paylaştığımı kendisine de bak sen bunu yapıyorsun ve ben normal mi diye danıştım normal tepkiler almadım yanlış yapıyorsun dediğimde orda ki bütün kadınlar erkek düşmanı dedi çıktı. yaptıklarını yaşattıklarını ailesi ve kendisi öyle normalmiş gibi empoze ediyor ki. Ben suçluyum kesin dediğim oluyordu
Eşiniz memur sanırım öyle anladım nafaka vermeme durumu olmaz ki o zaman maaşından kesilir her ay sizin hesaba yatar.

Ben okuyorum şok içindeyim..kusura bakmayın ama eşiniz tam bir şer....siz .bu nedir ailenizin yanına gidin hemen . Karısını aç bırakmak ne demek para vermemek ne demek.kanim dondu.

Erkek düşmanı mi dedi.valla bunu da okut.kusura bakmasın ama öyle erkek olmaz.bizde evliyiz çok şükür eşim bir dediğimi ikiletmez.........

Sizi daha tutan ne bu adamın yanında, hamile olmanız mı? Hamile olan karısına şimdiden böyle davranan adam sanmıyorum çocuk doğunca daha merhametli olsun. Ben olsam boşanır, çatır çatır nafaka yerim, memur olduğu için kaçma vermeme durumu da olamaz, gerekirse icra koydurursunuz. Normalde boşanmayı kolay kolay önermem ben ama aileniz arkanızdaysa bir dakikanızı bile harcamayın derim.

Askermiş bir de sanırım eşiniz, travmatik çok anısı olmuş, ruh sağlığı pek yerinde değil belli ki. Ama böyle diye de her an bir "cinnet" geçirmeyeceğinin garantisi yok, sonuçta size silah çekmiş. Bunun gerisi gelebilir mi, gelebilir. Özünde iyi birisi olabilir, çok sevmiş de olabilirsiniz, ama siz de hem kendinizin hem bebeğinizin can ve ruh sağlığını düşünmek zorundasınız artık.

Son düzenleme:
Bu konu gerçek mi ya, bu adam size bildiğiniz düşman.
Neden böyle birine cocuk doğurursunuz ya çıldırıcam :KK34:

Bu konu gerçek mi ya, bu adam size bildiğiniz düşman.
Neden böyle birine cocuk doğurursunuz ya çıldırıcam :KK34:

Bu adam bir de 4 cocuk istiyormus konu sahibinin baska bir yerde yazdigini gordum...

bence senin gitmek gibi sorunun olsaydı zaten giderdin uçağa almıyolarsa otobüsle giderdin bi şekilde babasız büyüdüm çocuğum büyümesin diyorsun amaç ne evde görüntüsü olmasımı sadece babanın ,baba demek bu demek değil o çocuğun vebalide size kalıcak sevgisiz onu istemeyen bir babayla olucak hep ve gözü önünde sizi aşağılayan bir babası olcak ve sizde güzel bir anne olcaksınız bunlara göz yumarak

Ay geçen gün market alışverişindeyiz. Deterjan reyonundayım adamın biri diyor ki karısına "bak bitane deterjan alabilirsin ha başka almak Yo"
Artık kadın ne kadar bunaldıysa muhtemelen her reyonda söylenerek. Ve tarihi cevap geldi kadından adama "yav bi sus adam sanki sadece kendi donlarımı yıkıyorum yeter sus yahu"
Sonra gittim ve kocamı öpüp Allah'a şükrettim

500 lira 1 ay lik mutfak icin bencede biraz cok
S.s 50 liraya her pazar zmni alisveris yapioruz ve ayda 4 hfta 200 lira yapar ivir zivir temizlikti bilmem ne malzemesiydi tas catlasin 300 et met alirsam anca 400.d

Bu konu gerçek mi bu nasl vicdanszlıktır insan düşmanına yapmaz bunu hayretler içerisindeyim bide o adamla hala aynı evi paylaş bide çocugu doğur dayanılacak gıbı degıl allah yardımcın olsun

Ayrıca mutfak ıcın fazla dıyen arkadas konu mutfak alışverişinin azlıgı çokluğumu. Eşler arasında bu muhabbet nasıl olabılır anlamıyorum. Ben eşime bırak hiç kimseye yapmam bu muhabbeti

Back
X