- 19 Mayıs 2015
- 1.082
- 1.465
- 53
- Konu Sahibi alyanak258
-
yol ve yemek de verilirse 500 uygun haftada 8 gün için
ama elinde net 500 kalmalı
yemeğe para ver yola para ver derken 50 tlsi gider zaten
Yemeksiz olur mu ya. Hiç hoş değil. Ayıp yani. Herşeyden önce evine gelen birini doyurmak o eve bereket getirir benim ailem böyle öğretti. Bizim eve geliyor ablamız istediği gibi yiyip içiyor. Hatta biz kızıyoruz ona sen neden yemek yemedin diye.
Cok dusuk bence. Yemegini kendisinin getirmesi tuhaf geldi bana. Cam silmek falan zor isler oyle erkenden bitirilecek isler degil. Ustelik herkes utu de yapmaz hele ki o ucrete.. yemek falan da yaptiriliyor onu temizlige gelen kisi yapmaz.
Evet bence de yardimci degil kole olarak ise alinmis yardimci hanim. Ben olsam isvereni sikayet ederdim sgk'ya sigortasiz calistirildigim icin.
Günlüğü en az 100-150 tl olması lazım diye düşünüyorum .
Yemekte mutlaka verilmeli sabah geliyorsa kahvaltı yapılması lazım .
Kadın zaten yoruluyor bi de aç mı temizlik yapacak ?
Ben yardımcı alırsam bu şekilde yaparım .
Tüm gün için 120 veriyorum ben sabah kahvaltısı öğlen yemeği evden dolapta canı ne çekerse serbest yemek yoksa da dışardan söylüyorum
İşinin 3te bittiği bence çok nadirdir işin az olduğu gün belki yemek istersiniz ama ankarada 120den ucuz hiç bir kadın bulamazsınız tüm gün için eviniz büyükse fiyat yine artıyor
Yemek de gayet insani bir durum ve mutlaka olmalı
Ayrıca bazen otobüs denk gelmiyor dolmuşla gitmesi gerekiyor dolmuşla gidip gelsin siz karşılayın demiyorum ama
İzninizle yuh demek istiyorum. Ankara gibi yerde o paraya nasıl çalıştırıyolar. Eminim çok ihtiyacı vardır.yemek yok beş dakikada simit yiyecekmiş falan. Çamaşır yıka ütü yap isterse yemek yap. Bulmuşlar gariban kadını ezdikçe eziyorlar. Ben utanırım ya o kadar para vermeye. Hadi onu geçtim yemek yok demeye. Aç dolabı ne istersen ye derim. Umarım bu işi yaptıran siz değilsinizdir. Insanlar ne acımasız ya
yemeksiz olur mu yahu bütün gün çalışcak hemde beden gücüyle ayıp bir kere herşeyden önce..
Ee o zaman olmayan yemek için illa ye demek gösteriden başka bişey değil.
Samımıyet var arada 4 yılın verdıgı bıraz .
O samimiyeti niye temizlik yapan dusunuyor? Bak 4 yildir bize emek veriyor su kadincagizi bi rahatlatalim diyen yok ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?