Evıne yardımcı alanlar ?

yol ve yemek de verilirse 500 uygun haftada 8 gün için
ama elinde net 500 kalmalı
yemeğe para ver yola para ver derken 50 tlsi gider zaten

Günlüğü en az 100 desek yıne az ama 80 dıyelım 640 yıne az . Her turlu az gıbı gelıyor . Ve o yolda cok sıkıntılı . Kızılayı bılen varsa .

Yemesıne karısmıyorlar evde olmuyorlar zaten atıstırıyor pek yemek ıstemıyor . Yese bıle evde zaten bır sye olmuyor dolapları boş diğer turlude paradan gıdecek . Yoldu falan en az 10 tl .

Cok dusuk bence. Yemegini kendisinin getirmesi tuhaf geldi bana. Cam silmek falan zor isler oyle erkenden bitirilecek isler degil. Ustelik herkes utu de yapmaz hele ki o ucrete.. yemek falan da yaptiriliyor onu temizlige gelen kisi yapmaz.

Tabı mesela şu yemeği yapar mısın gibi ? Seyahate gıdılıyor dıyelım o bır valız kıyafet gıyılmesede sıfırdan yıkanıp utulenıyor .

Yardimci degil kole sanmis bu arkadaslar. Etrafta arastirsin bence yakinda daha iyi sartlarda bulabilir. Bulup anlasirsa ciksin ordan yazik gunah. Istanbulda yemek dahil sadece dip bucak temizlige geliyolar utu ve yemek yaptirilmiyo ama 100 aliyo en az. Ciftlik buyuktur bide isi coktur yani. Bilemedim..

Günlüğü en az 100-150 tl olması lazım diye düşünüyorum .
Yemekte mutlaka verilmeli sabah geliyorsa kahvaltı yapılması lazım .
Kadın zaten yoruluyor bi de aç mı temizlik yapacak ?
Ben yardımcı alırsam bu şekilde yaparım .

4 aylik evliyim camlari hic silmemistim bugun izinliydim diye butun camlari sildim perdeleri attim makineye mahvoldum ne zormus cam silmek suan yigildim kaldim. Ceyiz zamani 2 kadin cagirmistik camlari fayanslari silmislerdi komple 1 gun 120 tl almislardi

Tüm gün için 120 veriyorum ben sabah kahvaltısı öğlen yemeği evden dolapta canı ne çekerse serbest yemek yoksa da dışardan söylüyorum
İşinin 3te bittiği bence çok nadirdir işin az olduğu gün belki yemek istersiniz ama ankarada 120den ucuz hiç bir kadın bulamazsınız tüm gün için eviniz büyükse fiyat yine artıyor
Yemek de gayet insani bir durum ve mutlaka olmalı
Ayrıca bazen otobüs denk gelmiyor dolmuşla gitmesi gerekiyor dolmuşla gidip gelsin siz karşılayın demiyorum ama

Yanı ye tabı dıyorlar ama evde ne yemek var ne temızlık ne yıyecek .

Ev 2+1 ama salon cok buyuk . Çokdağınıklık oluyor . Ve camlar ınsanı olduruyor . Ütü işi yıgınla oluyor .

İzninizle yuh demek istiyorum. Ankara gibi yerde o paraya nasıl çalıştırıyolar. Eminim çok ihtiyacı vardır.yemek yok beş dakikada simit yiyecekmiş falan. Çamaşır yıka ütü yap isterse yemek yap. Bulmuşlar gariban kadını ezdikçe eziyorlar. Ben utanırım ya o kadar para vermeye. Hadi onu geçtim yemek yok demeye. Aç dolabı ne istersen ye derim. Umarım bu işi yaptıran siz değilsinizdir. Insanlar ne acımasız ya

Diyorlar yemek ye dıye ısrar eden var ama evde ne ekmek var nede yıyecek bır seyler bıra su bu vs . Dolap boş neredeyse peynır zeytın falan .

yemeksiz olur mu yahu bütün gün çalışcak hemde beden gücüyle ayıp bir kere herşeyden önce..

Ee o zaman olmayan yemek için illa ye demek gösteriden başka bişey değil.

yemeksiz olur mu yahu bütün gün çalışcak hemde beden gücüyle ayıp bir kere herşeyden önce..

Ee o zaman olmayan yemek için illa ye demek gösteriden başka bişey değil.

Ortada yemek yok ama aa bır seyler ye denıyor tabıkı bazen cıkolata alır marketten yada ekmek vs kahveyle ıcer .
Yemek yese yıne cebındne gıdecek para .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…