- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi alyanak258
-
Bana yardimciliktan cok kolelik gibi geldi bu, kusura bakmayin.. Bilmiyorum kimin icin soruyorsunuz ama, calisan kadina acidim.
Benim yardimcim da haftada 2 gun geliyor, 125 lira. Yol parası yok ama yemek icmek ne isterse yiyip icebilir, sonucta dolabi bosaltacak hali yok tek basina kadinin. Dip kose temizliyor, camasir bulasik her seyi hallediyor, utu yapiyor ve istedigimizde yemek de yapiyor. Isine hic karismiyorum, perdeleri ben demeden yikiyor utuluyor, koltuklari siliyor vs, yani o isini biliyor ben de ona karismiyorum. Cok ama cok memnunum.
Ama oyle yemek yok o yok bu yok, is namina her sey var ama gunde 60 lira??? Saka gibi yani. Bu arada ben de Ankara'dayim.
Edit: 125 lira bu arada gunluk 125, yanlis anlasilma olmasin.. Tekrar okuyunca yanlis anlasilabilir gibi geldi.
Yazık günah ya gerçekten. Ayıp yapılan hem yemek yok simit kahve halleder diye düşünülmüş hem yok parası yok hem de günlük 62 lira. Allah bu yerde şaşırtır, hak edene hak ettiğini vereceksin ki vicdanın rahat olsun. Ama bunu yapanlar kimse bence vicdandan bir haberler.
Kadin caresiz belli karsidakilerde bunu kullaniyor yemek yok yol parasi yok su veriyorlarmi bari yazik ya Allah kimseyi muhtac duruma dusurmesin.
Ben de Ankara da yasiyorum. Tam gun 120 tl, yarim gun icin 60 tl odedim. Yarim gun almama ragmen yemek verdim. Sonucta robot degil karsimizdaki, insan. Kendinizi karsi tarafin yerine koyun, tum gun hic oturmadan temizlik yapabilir misiniz, ara da mola olmasi gerekir. Ustelik bu kadar uygun fiyata ve bu agir sartlara temizlige gelen bayana haksizlik yapilmis olur.aldigi ucret emeginin karsiligi degil. Ucret daha fazla olmali.
kölelik yıllar önce kaldırıldı yahu! bune böyle eger inançlı insanlarsa Allah tan korksunlar 1 tabak yemek çokmu gözükmüş gözlerine çok sinirlendim gerçekten yazık günah, ben o kadının yerinde olsam hakkımı helal etmezdim.
Yemek vermemek değil tekrar soyluyorum ıstese yer ama hem dolapta bır sey yok hemde dıger turlu yese cebınden yıyecek .
haftada 1 gun gelebilirim desin bari o paraya 2 gun gitmesin yazik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?