Evıne yardımcı alanlar ?

Yazık günah ya gerçekten. Ayıp yapılan hem yemek yok simit kahve halleder diye düşünülmüş hem yok parası yok hem de günlük 62 lira. Allah bu yerde şaşırtır, hak edene hak ettiğini vereceksin ki vicdanın rahat olsun. Ama bunu yapanlar kimse bence vicdandan bir haberler.

Yemek vermemek ne demek ya. Yazık. İlçelerde bile günlük 100-120 tl iken ankarada 62 tl çok çok az. Hem ütü hem çamaşır hem temizlik bi günde biter mi.

İmkanı varsa başka iş bulsun. Bence ücreti çok az.

Ben de Ankara da yasiyorum. Tam gun 120 tl, yarim gun icin 60 tl odedim. Yarim gun almama ragmen yemek verdim. Sonucta robot degil karsimizdaki, insan. Kendinizi karsi tarafin yerine koyun, tum gun hic oturmadan temizlik yapabilir misiniz, ara da mola olmasi gerekir. Ustelik bu kadar uygun fiyata ve bu agir sartlara temizlige gelen bayana haksizlik yapilmis olur.aldigi ucret emeginin karsiligi degil. Ucret daha fazla olmali.

Kadin caresiz belli karsidakilerde bunu kullaniyor yemek yok yol parasi yok su veriyorlarmi bari yazik ya Allah kimseyi muhtac duruma dusurmesin.

Büyük ihtımal kendılerını nımetten sayıyorlar bır kere seneler once fıyat konusunda soyledı bır seyler ondada şey denıldı abla ıste o kadar veremem bu ısı yapacak cok kısı var bız aıle gıbı olduk vs .. Adam cok gorgusuz sonradan gorme .

kölelik yıllar önce kaldırıldı yahu! bune böyle eger inançlı insanlarsa Allah tan korksunlar 1 tabak yemek çokmu gözükmüş gözlerine çok sinirlendim gerçekten yazık günah, ben o kadının yerinde olsam hakkımı helal etmezdim.

Yemek vermemek değil tekrar soyluyorum ıstese yer ama hem dolapta bır sey yok hemde dıger turlu yese cebınden yıyecek .

haftada 1 gun gelebilirim desin bari o paraya 2 gun gitmesin yazik...

Günlük 150-200 arası ücret iyi bence yol için yapacak bişey yok birde bu iş aylık değil günlük olduğundan aya vurmayın o Zaman az gelir. Ama yemek konusu olmamış. Ben gelen Ablaya kahvaltı hazırlarım misafire hazırlar gibi öğlen de mutlaka yemek söylerim dışardan öyle yemeksiz kesinlikle olmaz. Birde saat belli olmalı geliş gidiş yani is ne Zaman biterse o Zaman demek biraz belirsiz

dilediği gibi davranıyor işi bitince çıkıyor, ,işine karışılmıyorsa, 62,5 normal bırakmasın orayı derim. ancak yol parası olabilir... yemek zaten oradan da yiyebilyiro anladığım kadarıyla çigtlik evi temizliği 150-200 normal ...

Ne demek kahvaltı yok öğle yemeği yok. Şaka mı bu? Bize haftada bir gelip tüm gün temizlik yapan ablaya geldiği gibi ilk iş karnı aç mı diye soruyorum. Toksa çay iç diyorum bi bardak çay içip öyle işine başlıyo sekiz bucukta. En geç saat 12bucuktada o istemesede çok geç oldu hazırlıyım artık yemek diye çorbası pilavı yemeği üç çeşit yemek koyuyorum.Yemeğini yiyip kalkıyo yine yarım saatte. akşam 5buçuğa kadar devam ediyo.5bucukta'da gidiyo. Ev 3+1 camlar mutfak banyo dip köşe temizlik herşey yapılıyo. Ve günlük 125 TL'den ayda 500 TL veriyoruz. Ütü ve çamaşırla işi yok. Ay yemek yanında ne getirirse ne demek yaa. Dehşete düştüm. Olur mu öyle şey.

Kusura bakma ama insandan değilde robottan bahseder gibi konuşmuşsun. Biz varsak sigara içemez. ne kahvaltı veririm ne yemek zeytin peynir getirip gecistirsin her işi bitirsin yol parasini da vermem. Kaldıki kadına çok az para veriyosun onun hakkı 800 tlye denk geliyor. Sana gelen çok zor durumda heralde yoksa senin şartları kimse kabul etmez. aç karna nasıl calissin önüne bi yemek koy bari sabah, öğlen hadi işi uzadı akşam yanında getirdiği zeytin peyniri mi yesin en azından yapmiyosun yemek söyle tabi onuda kadına kitleme sen ver.

Ben arada bir cagriyorum. Sabah 9 geldiginde kahvalti yapiyoruz ev buyuk camlar heryeri dip kose temizliyor. Oglen yemek veriyorum. Aksam 6-7 gibi bitiyor ve ucreti onun istedigi gibi 150tl. Ayrica utu vs yok sadece camlar, ev dip kose herseyi kaldirip temizliyor.
Yemek verilmez olurmu temizlik cok yorucu bir is hakki neyse verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…