Evinizde et ocak varmi

Evlenirken ceyizinle getirseydin fırını ocağı bizde adet öyle bizde bi yoğurtlu makarna bi salçalı makarna yiyoz ama hiç aklıma kocam niye almiyo gelmedi bebeğimi büyütüp çalışmayı dusunuyom lisans mezunuyum merdiven dahi silerim evimiz için dusun masraf olmasın diye ne beşik ne kıyafet aldım bebegime hep arkadaslarimdan aldım eskilerini yeterki huzurumuz olsun

Nasl ya sen kazandığını napıyosun.. sen yapmıyosan adamında yapmaması normal.. hayat müşterek...

Evlenirken ceyizinle getirseydin fırını ocağı bizde adet öyle bizde bi yoğurtlu makarna bi salçalı makarna yiyoz ama hiç aklıma kocam niye almiyo gelmedi bebeğimi büyütüp çalışmayı dusunuyom lisans mezunuyum merdiven dahi silerim evimiz için dusun masraf olmasın diye ne beşik ne kıyafet aldım bebegime hep arkadaslarimdan aldım eskilerini yeterki huzurumuz olsun
Allah bağışlasın
Bebeğinin cinsiyeti ne

Boyle evlilik olmaz.. kocanizin tutumuna bakacaksiniz..
Maddiyatiniz saglam degilse bile maneviyatiniz saglam olmali ilk basta..
Kocaniz elimde avucumda yok hayatim azcik sikalim disimizi diyip gonlunuzu alma yolunda, icinizi ferahlatma cabasinda degilse..
Aksine sizin dediginiz dogruysa ve var oldugu halde eve harcama yapmak istemiyorsa(ki evde ne var ne eksik goruyor ama almiyor demissiniz), o zaman uzgunum ama ben o kocaya zirnik koklatmam..
Hayat musterektir tamam ne kadar guzel ama yuvasi icin cabalamayan erkek de olmaz..
Zira siz calisip adamin elini rahatlattikca, market alisverisinizi de ev ihtiyaclarinizi da kendiniz aldikca,
ben isimi cok seviyorum varsin maasi az olsun nasil olsa benim hatun kosuyor herseye der..

Olay her gün patates makarna yemek değil. Yoksa önceki gün aldım pazardan karnibahar 3 tl, pırasa 2 tl. Mis gibi iki günlük yemek oluyor her birinden.
Sen eşinin sorumsuzlugundan şikayetçisin. Açık açık anlat her şeyi, sen de calismaya baslamissın ne güzel, ev giderlerini hesaplayip bütçe düzenlemesi yapın. Esin de evli olmanın sorumluluğunu anlasın.

Ben senin yerinde olsam madem kandırılmadım bilerek evlendim
Madem durumumuz bu der bi işe girerim
Ocak ta alırım ette, haa her ocağı olanda hergün et yemiyor yalnız

Eşin evde yatmıyor çalışıyor ama yetmiyor anlaşılan, sadece evi süslemiş diyorsun ocağınız yokken kürk mü bekliyordun? Düşünmüş süslemiş evi işte, parası olupta özel günlerinde hiç bişey yapmayan nice dangozlar duyduk..

Ailen seni fişekliyor ve eşini dışlıyor
Sende dolduruşa geliyorsun, ziyagillerin gelini olmadığını bildiğin halde

Eşinin ailesi seni dışlayıp eşini fişeklese bu konuyu bambaşka anlatırsın
Biraz mantıklı düşün

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Bende evinde patates ve makarnadan başka bişey pişmeyen bir insanın akıllı telefona internete nerden para bulup da verdiğini çok merak ediyorum. Sonuçta et tavuk tr den kat kat daha ucuz buralarda bunu bilmeyen yok. İkinci el olayı almış başını gitmiş insanlar evini böyle döşüyo. Evet maaşlar da düşük ama kadındır yani evi ev kocayı koca yapıp dize getiren. Ha çok öküzdür dize gelmez o başka. Sen inat o inat nereye kadar?

Et neysede ocaksız zor ya tavukta ucuz yani bizde öyle çok et ürünleri yemiyoruz ama ocaksız olurmu

He birde insan ozunde neden calisir? Maddi ihtiyaclarini karsilayabilmek icin, para kazanabilmek icin. Daha iyi bir is imkani varken yok ben bu isimi seviyorum diyip ailesini zora sokan adamin mantigini da aklim almadi.
Ben de buna takıldım sadece.

bı ocak alamayan adamı ne dıye koca dıye alırsınız bılmem...annenız haklı..kımse hrgun et tavuk yemıyor ama haftada bır kez bıle olsa mutlaka eve gırmelı bunlar
o almasın versın parayı alısverısı sız yapın
ayrıca calısınca katkı saglamak ıstemıyorumda ne demek...evlılık musterektır....

anneniz haklı... bu ne umursamazlık.. sen esine emanetsin bir nevi.

yani eger bide hamileysen esinin maası yetmiyosa en azındna cocugum icin part time bile olsa calısmak isterdim durumun neticesinden et süt yumrta yemen lazım en azındna 9 ay esin mi calısmanı istemiyo yoksa sen mi bak ben calısmayı sevmeyen biriyim ama böyle bi durumda mecbur kalırsa insna her isi yapar köy gibi bi yerde yasamıyosan günde 6 saat part time bi is bile olabilir allah kimseyi ac bırakmasın en korktugum sey her sofrada allaha sükür ederim kimse ac kalmasın icinede bisey kalmasın diye

nerde oturuyosun peki istanbul mu

yani eger bide hamileysen esinin maası yetmiyosa en azındna cocugum icin part time bile olsa calısmak isterdim durumun neticesinden et süt yumrta yemen lazım en azındna 9 ay esin mi calısmanı istemiyo yoksa sen mi bak ben calısmayı sevmeyen biriyim ama böyle bi durumda mecbur kalırsa insna her isi yapar köy gibi bi yerde yasamıyosan günde 6 saat part time bi is bile olabilir allah kimseyi ac bırakmasın en korktugum sey her sofrada allaha sükür ederim kimse ac kalmasın icinede bisey kalmasın diye

nerde oturuyosun peki istanbul mu
Limoncu bile çalışırım katkı sağlarım diyo bak
İlk kez demiştir bunu

Ama konu sahibi henüz hamile değil, bilgin olsun

Back
X