Evinizde et ocak varmi

Yok resti cektim kendine geldi gorsen. Birden piskolojisi yerine gelmis. Valla bilmiyorum ocak alacak parasi var aslinda ama almiyo adam imkanim yoka vuruyo anlatamadimki kendimi

Valla bu da yeni taktiği olabilir dikkat edin bilemeyeceğim
Ama Gerçekten durumu çok sıkışıksa Allah yardımcınız olsun
Bu devirde parasızlık zor
Daha iyi bir iş bulması için teşvik ve ikna konuşması yapabilirsiniz
Belki de yabancı dili yoksa daha iyi iş bulamam diye çekiniyordur

Iste durumu hic yok degilki. O yuzden niye almiyo diye anlamiyorum imkan yok diye kendi ona siginiyo gibime geliyo yoksa hic imkan yok diye bisey yokki

Iste durumu hic yok degilki. O yuzden niye almiyo diye anlamiyorum imkan yok diye kendi ona siginiyo gibime geliyo yoksa hic imkan yok diye bisey yokki

Sen bence annenin dolduruşuna geliyorsun,
tavsiyem her şeyi annene yetiştirme,
üzüntülerini degil, sevinçlerini paylaş. yoksa benimde kızım beni arayıp aglasa bende o damada giydiririm yani :)
sen barısır kocanla unutursun ama annen döner laf sokar, yine sen huzursuz olursun.
öyle yani, ocagıda paran varsa al, küçük hesaplar hoş olmuyor.

Çalışıyorum ama eve vermem diyorsun ve adam hala seninle

Nasıl bir evlilik

Paramız yoksa 5 tl bölüşülür varsa binlerce liralık harcama yaparım nereye gitti diye sorulmaz

Evlilik bir olmaktır 2 yaşındaki çocuk gibi bana ne o benimmmmm demek değil

aaa ne garip bir dusunce.biz enayiyiz heralde

Ben anlamadim simdi, siz evlisiniz ve ikinizde calisiyosunuz. Ama eve giren paradan haberdar degildiniz yoksa benmi yanlis anladim? Durumum yokmus gibi yapiyo demissiniz o yuzden boyle geldi bana. Biz esimle parayi ortak olan bankaya yaziriyoruz ordan hem kira fln cekiliyo hem ihtiyaclarimizi gideriyoruz ve birazda kenara koyuyoruz. Sizin aranizda birseylermi gectiki bukadar inatlasiyo gibi almiyo? Ve cidden eve giren para benim senin denmez. Siz ailesiniz ikinizinde Parasi. Ve sunuda soylim, esim bana hediye almayip evi suslese inanin daha cok sevinirim. Basit bi hediye alacagina biraz caba gosterip evi suslese dahada mutlu olurum.

Kizlar ailem esimi hic sevmio hatta gicigin gicigi oluyolar. Zaten artik bizimkiler eve almio bazi sebeplerden dolayi.

Annemle konusyorum bana nasil dayaniyosun diyo. Cunku evimde dort aydir ocagim hala yok. Tavukta yok et kiyma bikac aydir yok. Esim sonucta goruyo biliyo yalvarmammi lazim. Gidip kendimmi almam lazim. Bikac defa dedim ocak hala yok falan diye ama bisey yapmioda demiyoda. Sonucta imkani olmasa bile taksitle olmasi lazim. Kucuk goz ocak aldik hergun ya makarna ya patates kizartiyoruz her gun. Bence et kiyma pahali diye almak istemiyo. Imkani yok evet baska is ara diyorum cok dedim ama oralida olmuyo cunku bu isi cok seviyomus baska is istemiyomus destek cikmami bekliyo ki ben evleneli bi yil oldu hic almadim kendime ozel bisey falan. Gecen gunlerde evlilik yildonumuydu hediye bekledim acikcasi ama almamis imkanim yok dedi. Dogum gunumde aynisini yapti gerci ozaman en azindan parfum alacaktim dedi ama almadiydi. Yaptigi evi suslemek falan. Hani ben mi abartiyorum annemmi etkiledi beni bilmiyorumki.. Seni hic tatmim edemicem gibi diyo evi suslemis manevi biseyler yaptim dedi.
Cogu zaman soylenmek istemiyorum artik cunku kendisi hakli ve elinden geleni yaptigini soyluyo.

Hani guzelce dyorum bak cocugumuz olack olsa para yok nasi yapcaz boyle yasamak falan ama bilemiom ya abartiyorum ya salagim
2 li ocak alsaydın keske

Başlık beni şaşırttı içerik şok uğrattı:KK57::KK57:

bir insanın durumu nasıl bu kadar kötü olabilir ne kadar maaş alıyor ev kira mı büyük şehirde mi oturuyorsunuz

tek çare işe girip çalışman

Arkadaşım çalışıyorsan ocagini al.ev ikinizin yuvaniz var ayri gayri olmaz.calismiyorsanda iş ara çekme by sefaleti

O nasıl hayat öyle? Siz nasıl evlendiniz? Asgari ücret alsa bu kadar sefalet çekilmez. Her gün makarna patates kizartmasiyla hayat mi geçer?? Sen neden calismiyosun? Kocana el açacagina bi işe gir çalış iki lokma yemek geçsin bogazindan. Ay bayilazammm:KK34:
Ya yokluk bizde cektik, is bulamadim, esimin calustigi yetmesi vs vs..gun geldi gazimda kesildi tuplu ocakta yemekte yaptik..ama makarna patates nedir yahu,4 cesit yemek yapip misafir agirlamisligim var kucuk tup ustunde..yapmayin lutfen isleri bazen zora sokan taa kendimiz oluyoruz konu sahibi..

evinede hic et girmemesi beslenme acisindan kotu olabilir ama alternatif uret gecici mesela yesil mercimek etle es deger besin degerine sahip, sik sik yap corbasini vs..ha bide evdeki yoklugu ailene faxla yansitirsan tabikide cephe alir sizinkiler..azami anlat

Evlilikte senin paran, benim param muhabbetinin olması evvelden beri aile olmaktan anladığım şeye ters geliyor. Çok soğuk, sevgiden uzak bir tutum yahu. Kim ne kadar kazanıyorsa ortaya konur, aylık bütçe yapılır, eksikler oradan görülür, gerisi biriktirilir. Bunları yapamayacağınız, bu kadar güvenemeyeceğiniz bir adamla evli kalmak neden, anlamıyorum gerçekten orasını...

Ne kadardır evlisiniz bilmiyorum ama şu zamana kadar hiç mi konuşmadınız eşinizle, hiç mi anlatmadınız rahatsızlık duyduğunuz şeyleri? Konuştuğunuz halde böyleyse, umudunuz var mı bu birliktelikten? Yoksa sürekli böyle kin yaparak, o şunu yaparsa ben de bunu yaparım diye rövanş planlayarak, gardınızı alarak mı yaşayacaksınız? Yazık olur ömrünüze.

Ocak dediğiniz kaç para, teklisini alan insan ikilisini de alırdı ki biz de uzun yıllar ikili ocak kullandık. Ayrıca şuan gelirimiz iyi çok şükür ama kötü olduğu günler de oldu. İnsan bir paket mercimek, biraz havuç alır, her gün patates, makarna yiyoruz diyene kadar, arada da çorba içer, anlatabiliyor muyum? Evde huzur olunca insan çorbaya da, makarnaya da takılmıyor valla. Bence o yüzden sizin ne yediğinizden, ocak eksiğinizden önce, eşinizle "biz olamamaktan kaynaklanan" problemlerinizi çözmeniz gerekiyor.

MAG_4163868.jpg
Ocak, 200 Tl --her halükarda alınır, bir yüzük satar yine alırsın, ama adam mutfağa masraf yapmak istemiyorsa, ocak olursa et de , sebze de ister diyorsa işin zor.
Çalış, gönlünce ye. Sağlık varsa niye sefalet çekesin? Patates, makarna nereye kadar?

Ya yokluk bizde cektik, is bulamadim, esimin calustigi yetmesi vs vs..gun geldi gazimda kesildi tuplu ocakta yemekte yaptik..ama makarna patates nedir yahu,4 cesit yemek yapip misafir agirlamisligim var kucuk tup ustunde..yapmayin lutfen isleri bazen zora sokan taa kendimiz oluyoruz konu sahibi..

evinede hic et girmemesi beslenme acisindan kotu olabilir ama alternatif uret gecici mesela yesil mercimek etle es deger besin degerine sahip, sik sik yap corbasini vs..ha bide evdeki yoklugu ailene faxla yansitirsan tabikide cephe alir sizinkiler..azami anlat
Bazı kadınlar çalışmaktansa evde oturup yatmayi aç kalmayı tercih ediyor :KK51:

Back
X