- 6 Ocak 2016
- 467
- 147
- 23
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Öyle demeyin çoğumuz korkuyor abartmıyorum avucum kadardı nası ölecek o!!öldürürüm bizde 20 sene önce görmüştük öldürdük napabilir k başka
Yani sonradan o yapılır tabiki ama önemli olan o anda ne yapacağınız:)Evi ilaçlatırdım
Anneysiz gerçi durum farklı o içgüdüyle sizde halledebilirsiz o anda:))hııı yok o konuda sanslıyım antebıın eeeenn uzak yerı 45 dk uzaklıktadır
3 bucuk aylık bebegım oldugu ıcın nerde olursa olsun heran acar onemlı bısey mı oldu dıye...
sanslıyım
Ya ahahah öyle demeyin ben çok korkmuştum ilk gördüğümde:))nasıl kacıracagımı arastırır uygulardım.. ısırmasa anlaşa da bilirdik aslında ama..
Çığlığı basacağınızı bende düşünüyorum ama terlik olayından pek emin değilim el kadar bişeydi:))Cigligi basar terligi yapistirip olay mahalini terkederdim
tabi o zor ...birde akrebin cevresinde ateş yakılınca kendini sokup öldürüyormuşÖyle demeyin çoğumuz korkuyor abartmıyorum avucum kadardı nası ölecek o!!
AhahahAman ben Kıbrıs'ta tatildeydik araba ile giderken yolda boylu boyunca uzanmış yatan bir yılan görmüştümde arabayla bile gecememistim üstünden akrebi nasıl öldüreyim?zehirli bir hayvan üstelik.
Yani ben evde akrep görsem önce bir kahve teklif ederdim baktım ki dostça yaklasimdan birşey anlamıyor kayinvalidemi devreye sokar bir taşla iki kuş vurmayı denerdim..torunları için kv herşeyi yapar yani..
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım sonuçta akrep buBen de öldürdüm zamanında. Çok fenaydı gerçekten. Zehirsiz olduğu söyleniyordu ama belli mi olur. O günden sonra böcek görünce bile kötü oluyorum. Travma oldu resmen bende.
Yapacak bir şey yok yani haklısınız:))Ben kara böcükleri görünce kapıya kaçan biri olaraktan akrep görsem ewi terkederim oda gönül rahatlığıyla yaşasın
Tabi babanne olmak kolay değil. Madem seviyor yapsın bir fedakarlık dimi amaAhahahHarika planlamışsınız kesin başarılı olur o zaman:))
Evde ateş yakmak zaten pek mümkün değil gibi:)Sizin karşılaşma anında öneriniz nedir siz ne yapıyorsunuz o anlarda illa akrep olması şart değil büyük haşereler falanda olurtabi o zor ...birde akrebin cevresinde ateş yakılınca kendini sokup öldürüyormuş
Kesinlikle babaanne olmak bunu gerektirirTabi babanne olmak kolay değil. Madem seviyor yapsın bir fedakarlık dimi ama
Ayy kıyamam geçmiş olsunAman allahım akrep sokup öldürmdn ben kalpdn ölürdm herhalde. Dün akşam saat sekizde büyük bi hamam böceği gördm benle kızım sofrada yemk yiyorz o esnada kızımı alıp bir kaçışm vardıı. Sonra sofrayı kaldrp sandalye getrdm içeri kızımla saat 11 ekadr eşimi sandalyede bekledk koltukda oturmaya bile cürret edemedk
Evet evden çıkıyordu. Kapı pervaz aralarından tuvaletten delik olan her yerden çıkabilir. Ve çıkıyordu daSeni çok iyi anlıyorum arkadaşım sonuçta akrep buEvin içinde miydi büyüklüğü ne kadardı nası başardın öldürmeyi?
Bu kadarla atlıyorsanız iyiymiş:))Beni kaşıntı tutar
Geçmiş olsun umarım artık karşılaşmazsanız..Vallahi duyunca şaşırıyorum akreplerin terlikle öldüğünü duyunca sıradan bir böcek gibi:)Evet evden çıkıyordu. Kapı pervaz aralarından tuvaletten delik olan her yerden çıkabilir. Ve çıkıyordu da4-5 cm koyu kahve renkteydi. Terlikle öldürüyordum ama nasıl öldürüyordum bilemiyorum. Şimdi bir böcek görünce kaçıyorum. Eşimi çağırıyorum öldürsün diye. Allah tan o evden hemen taşındık da bir daha görmedim.
Akrep,hamam böceği yazın ne ararsan oluyor burada:)Akrep mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?