Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

hııı yok o konuda sanslıyım antebıın eeeenn uzak yerı 45 dk uzaklıktadır
3 bucuk aylık bebegım oldugu ıcın nerde olursa olsun heran acar onemlı bısey mı oldu dıye...
sanslıyım
Anneysiz gerçi durum farklı o içgüdüyle sizde halledebilirsiz o anda:))

Ahahah Harika planlamışsınız kesin başarılı olur o zaman:))

Aman allahım akrep sokup öldürmdn ben kalpdn ölürdm herhalde. Dün akşam saat sekizde büyük bi hamam böceği gördm benle kızım sofrada yemk yiyorz o esnada kızımı alıp bir kaçışm vardıı. Sonra sofrayı kaldrp sandalye getrdm içeri kızımla saat 11 ekadr eşimi sandalyede bekledk koltukda oturmaya bile cürret edemedk

Ben de öldürdüm zamanında. Çok fenaydı gerçekten. Zehirsiz olduğu söyleniyordu ama belli mi olur. O günden sonra böcek görünce bile kötü oluyorum. Travma oldu resmen bende.
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım sonuçta akrep buEvin içinde miydi büyüklüğü ne kadardı nası başardın öldürmeyi?

tabi o zor ...birde akrebin cevresinde ateş yakılınca kendini sokup öldürüyormuş
Evde ateş yakmak zaten pek mümkün değil gibi:)Sizin karşılaşma anında öneriniz nedir siz ne yapıyorsunuz o anlarda illa akrep olması şart değil büyük haşereler falanda olur

Ayy kıyamam geçmiş olsunsiz keşke biraz daha sakin olabilseydiniz kızınız yaşı küçükse etkilenmiş olabilir..

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım sonuçta akrep buEvin içinde miydi büyüklüğü ne kadardı nası başardın öldürmeyi?
Evet evden çıkıyordu. Kapı pervaz aralarından tuvaletten delik olan her yerden çıkabilir. Ve çıkıyordu da 4-5 cm koyu kahve renkteydi. Terlikle öldürüyordum ama nasıl öldürüyordum bilemiyorum. Şimdi bir böcek görünce kaçıyorum. Eşimi çağırıyorum öldürsün diye. Allah tan o evden hemen taşındık da bir daha görmedim.

Geçmiş olsun umarım artık karşılaşmazsanız..Vallahi duyunca şaşırıyorum akreplerin terlikle öldüğünü duyunca sıradan bir böcek gibi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…