Evinizde kocaman bir akrep görseniz naparsınız?

Haşerelerden pek korkum yoktur. Küçüklüğümde lağım faresi kovalayıp öldürmüştük. Eve fare falan girse hep kovalayan oldum. Genel olarak cesaretliyim bu konuda sanırım.

Ayy kıyamam geçmiş olsunsiz keşke biraz daha sakin olabilseydiniz kızınız yaşı küçükse etkilenmiş olabilir..
Bana kıyamam dedibiliyomusun birde hamileyiimkızmda korkdu sandalyede oturmakdn gıçımz ağrıdı ha birde eşim 11 de değil yarımda gelmşti yanliş yazdm annesi gile gitmişti ya ondn birde haber etmedi geç gelcm diye ah ah kb siz öyle diyince kendime acıdım birdn

Haşerelerden pek korkum yoktur. Küçüklüğümde lağım faresi kovalayıp öldürmüştük. Eve fare falan girse hep kovalayan oldum. Genel olarak cesaretliyim bu konuda sanırım.
Siz kesinlikle bu konuda hemcinslerimiz arasında fark yaratıyorsunuz baksanıza çoğumuz korkuyor..Şunu da merak etmiyor değilim benim karşılaştığım abartmıyorum el kadardı o an siz olsaydınız ne yapardınız acaba:))

Bir böcek neler çektirmiş öyle:)Aslında bir terliği haketmiş ama nerede bizde o cesaret:))

Hangi koşulda olduğuma bağlı galiba. Küçük kızım var, yanımda başka bir yetişkin olursa bir yolunu ararım. Kızımla başbaşaysak gitmeyi tercih edebilirim. En kötü ihtimalle elektrikli süpürgeyle çeker,süpürgeyi dışarı çıkarırım. Bu konuda babaneme çekmişim galiba o da köyde eve giren yılanları kovar, yakalarmış.

Bir böcek neler çektirmiş öyle:)Aslında bir terliği haketmiş ama nerede bizde o cesaret:))
Aynen ya valla bağ evimzde yılan gördk yuvası tam diş kapınn yanındaydı babam arabayı çıkartacak kimse kapıyı açamıyo korkdm ben gittim açtm aman ne yapacak yılan diyorm yabani tilki gördk yine korkmadm iki üç gün besleyip sonra işçiye verdk anlarada gece domuz avına üç kişi çıkdk dağ tepe zifiri karanlk yine korkmadm ama bir böcek beni öldürecekdii:))

Ayyyy 5 6 sene once annemin evindeyken daha bekarken kocaman bi tarantula salonda yerde duruyordu hic unutmam simsiyahti bacaklari kalin ve killiydi aman yarabbi ablamla makinanin ustune ciktik annem supurgeyle disari cikarmisti ya vurmaya calisirken ziplasa ustumuze falan ayy deli olurum valla o yuzden haserelere vuramam cunku vurunca ziplarr yada kacar ustume gelir diye

Ve kucukkem hamam bocegini agzima sokmustum yanlislikla

O da birşey mi ben yanlışlıkla farenin üzerine basmıştım oğluma hamileydim yaklaşık 100 kilo filandım ve dümdüz olmuştu gördüğümde niye dolaşır ki ayak altında sonra Kv demi çağırdım odasından alıp attı o farenin üzerine bastığım terlikleri ise önce onure ettim Ayağımda oldukları için sonra hoooop çöpe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…