- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
- Konu Sahibi minikkedii07
-
ee tabi devamında kaşımalı leveldan kaşımalı kaçışmalı levela geçerimBu kadarla atlıyorsanız iyiymiş:))
Haşerelerden pek korkum yoktur. Küçüklüğümde lağım faresi kovalayıp öldürmüştük. Eve fare falan girse hep kovalayan oldum. Genel olarak cesaretliyim bu konuda sanırım.Valla imrenmiyorum değil aslında keşke bu cesaret bende de olsaydı..Siz çok kararlısınız..Buna benzer başka şeyler de yaşadınız mı haşereler ciddi dert yahu..Yoksa sadece o anlık gelen bir cesaret miydi?
Ahahaha cesurluk başka bir şey işte napacaksınızee tabi devamında kaşımalı leveldan kaşımalı kaçışmalı levela geçerim
Bana kıyamam dediAyy kıyamam geçmiş olsunsiz keşke biraz daha sakin olabilseydiniz kızınız yaşı küçükse etkilenmiş olabilir..
Maalesef:)Korku filmi gibi
Siz kesinlikle bu konuda hemcinslerimiz arasında fark yaratıyorsunuz baksanıza çoğumuz korkuyor..Şunu da merak etmiyor değilim benim karşılaştığım abartmıyorum el kadardı o an siz olsaydınız ne yapardınız acaba:))Haşerelerden pek korkum yoktur. Küçüklüğümde lağım faresi kovalayıp öldürmüştük. Eve fare falan girse hep kovalayan oldum. Genel olarak cesaretliyim bu konuda sanırım.
Bir böcek neler çektirmiş öyle:)Aslında bir terliği haketmiş ama nerede bizde o cesaret:))Bana kıyamam dedibiliyomusun birde hamileyiim kızmda korkdu sandalyede oturmakdn gıçımz ağrıdı ha birde eşim 11 de değil yarımda gelmşti yanliş yazdm annesi gile gitmişti ya ondn birde haber etmedi geç gelcm diye ah ah kb siz öyle diyince kendime acıdım birdn
Hangi koşulda olduğuma bağlı galiba. Küçük kızım var, yanımda başka bir yetişkin olursa bir yolunu ararım. Kızımla başbaşaysak gitmeyi tercih edebilirim. En kötü ihtimalle elektrikli süpürgeyle çeker,süpürgeyi dışarı çıkarırım. Bu konuda babaneme çekmişim galiba o da köyde eve giren yılanları kovar, yakalarmış.Siz kesinlikle bu konuda hemcinslerimiz arasında fark yaratıyorsunuz baksanıza çoğumuz korkuyor..Şunu da merak etmiyor değilim benim karşılaştığım abartmıyorum el kadardı o an siz olsaydınız ne yapardınız acaba:))
Aynen ya valla bağ evimzde yılan gördk yuvası tam diş kapınn yanındaydı babam arabayı çıkartacak kimse kapıyı açamıyo korkdm ben gittim açtm aman ne yapacak yılan diyorm yabani tilki gördk yine korkmadm iki üç gün besleyip sonra işçiye verdk anlarada gece domuz avına üç kişi çıkdk dağ tepe zifiri karanlk yine korkmadm ama bir böcek beni öldürecekdii:))Bir böcek neler çektirmiş öyle:)Aslında bir terliği haketmiş ama nerede bizde o cesaret:))
Aman Allah korusun yaKalp krizi geçirir yere yığılırım vallahi.
Çığlık atar o odanın kapısını kapatırım ilaç şirketini çağırırım. Öldüğünü görmeden rahat yok vallahi ayy tüylerim dikeldi buradaAman Allah korusun ya
Oyyhh benimde kanım çekiliyor ama o sesten bile zevk alan biliyorum benim psikopat mesai arkadaşım:))
Akreple hiç karşılaşmadım da, bir kere köyde ayağımın uzunluğunda bir kırk ayağa basmıştım evin içinde. Öldü tabi. O ayağımın altındaki yumuşaklık hissini, ezilişini hatırlamak istemiyorum. Neye bastım diye geri dönüp baktığımda yerde uzanan koca canavarı görünce seke seke kaçtım oradan. Neden sekiyordum? O canavara basmış ayaktan artık hayır gelmezdi zira. Ayak ayak olmaktan çıkmış, ayak bağı olmuştu o an. Kendisini tekrar benimsemem uzun zaman aldı. Bir deneyim de akreple yaşamak istemem doğrusu. Oy oy... Kesin yakarım balataları.
Evde ateş yakmak zaten pek mümkün değil gibi:)Sizin karşılaşma anında öneriniz nedir siz ne yapıyorsunuz o anlarda illa akrep olması şart değil büyük haşereler falanda olur[/QU
çalıştığım şubede fare vardı gördüm para saymaya devam ettim yanımdak arkadaş müşteriler görmeden öldürüp attı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?